Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    01. Svibanj 2020. 01:20

https://ibb.co/d0GfjDY evo i nas... 
    Pelene, pojma nemam, vjerojatno cu počet sa pampersicama... 
    Kolica ako su poslovna ne bi platila vise od 2000 kn, jer budimo realni za malo vece novce ima pristojni novih kolica
    Stramplice cu uzeti 3,4 komada veličinu 50/56 bolje da imam nego da mi zafali

Ja sad legla u krevet sve me zivo boli, krecimo stan, popila sad 200 mg magnezija pa idem probat spavat 

Napokon 2804
    01. Svibanj 2020. 01:21

Princess Mimi

I sad jos uz to osjecam lupkanje svakih par sekundi u donjem dijelu, mislim da beba štuca, ne znam sto drugo bi to moglo biti 😂🙈

Moj je maloprije tako glupo lupkao da me je zapravo skakiljalo 
    😂😂

mc_mouse
    01. Svibanj 2020. 08:05

Zel Meni je lupilu marama bila ok, kruta je na početku, ali potrazi polovnu jer je mekana. Imaš onu babywearing “nošenje djece” grupu na FB, da se naći. Bude oko 100kn :) 

Opereš je i opeglaš prema posebnim uputama i super :)

Štramplice ne planiram uopće kupovati. I prvome sam pamučne tajice (next)  ili lupilu pamučne donje dijelove oblačila ispod zimskih kombinacija, imam totalnu diverziju prema stramplicama. 😂 ni ja ih ne nosim. 

happy_m
    01. Svibanj 2020. 08:24

Jutroo cure! 
    Jucer ssam cijeli dan nesto radila i kuhala pa nisam stigla ni citati ni pisati.
    Vidim da ste bas puno tema prosle.
    Sto se tice kolica, mi smo narucili Peg Perego jer imaju sve sto sam trazila (kosara, lagana su, vrlo lagana i okretna za voziti, odlicna auto sjedalica, sklopiva jednom rukom, ...), isto su mi i Stokke prekrasna, ali oova smo platili 4300 na snizenju (inace 5200kn) a imaju sve sto mi je bitno 😃
    Sto se tice pelena, cula sam sa svih strana ( od prijateljica do mame i sestre koje su tete u vrticu i rade u jaslicama ) da mame nisu bas zadovoljne s Pampers pelenama jer dosta promacu i da vecina koristi pelene od mulllera i dm-a mislim Babylove ako sam dobro zapamtila ime 😅 ja cu svakako na pocetku iskoristi one pampersove koje dobojem na poklon od dm-a pa cu kasnije malo isprobavati...
    Sto se tice bebice, jucer sam ju kroz cijeli dan osjecala i stvarno sam presretna 🥰 budemo se danas poslikali 😄
    Znaci raspisala sam se, nadam se da se ne ljutite 🙊🙈

Marta14
    01. Svibanj 2020. 08:26

Jutro! 
    Ja isto nikad nisam stramplice kupila, roden je u 1. mjesecu.. I curi cu samo za haljine strample kupiti 💝

happy_m
    01. Svibanj 2020. 08:26

I jos uspijem zaboraviti pitati 😆
    Jel koja mozda gledala baldahine za kinderbet?

Marta14
    01. Svibanj 2020. 08:29

Napokon raste busica 😍 bas je lijepa! 

• LoMa
    01. Svibanj 2020. 08:29

Kolica - di je najbolje uzet stokke, pod najbolje mislim najjeftinije u slučaju da uzimamo novo...i ako klika zna koliko dugo oni imaju za nadokupiti dijelova i toga za određeni model? Ja sam isto gledala xplory...sad je valjda zadnji V6? Razmišljala sam možda uzeti konstrukciju, košaru i jaje pa sportski dio naknadno za koji mjesec...ne znam koliko je to pametno...

mc_mouse
    01. Svibanj 2020. 08:43

LoMa imaš grupu na FB “Stokke prodaja rabljenih kolica i opreme”
    A dodatke imaš godinama kupiti. 

• Gonal
    01. Svibanj 2020. 09:01

Jutro curke.
    Mi smo obavili svoju prvu kupovinu, nisam mogla odoliti. Akcija je na dada&rocco
    https://ibb.co/SQ5WYHy

https://ibb.co/TtDpRmY

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.