A vidim zadtitne navlake 20kn kom, zna netko koliko su inace?
prije 24.00kn, sada 20.40kn
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
I jos uspijem zaboraviti pitati 😆
Jel koja mozda gledala baldahine za kinderbet?
Gledala sam i ja, ali ovdje u dalmaciji znaju biti isto potresi pa ne znam koliko mi je išta pametno stavljati iznad bebice.
premda to prekrasno izgleda.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jutro curke!
Buše su vam prekrasne 😍
Gonal baš su mi lijepe ove stvari, ja po osjećaju mislim da je curka, pa me ovakve roze stvari razvesele 🤣🤭
https://ibb.co/2MkF5T3
Samo jastuk.
Ja sam se na kraju odlučila naručiti sve preko facebook stranice didaktik.
Pošto nećemo do poroda saznati spol tražila sam hrpu stranica i svima je u ponudi roza, plavo ili sivo za neutralno.
Imaju prekrasnih dezena u albumu:"Novi dostupni dezeni". Tu možete pogledati malo širi izbor boja :D
Cijenom su jeftijini od dada&rocco
Hvala Demetria za cijenu! Ja gledam da li da narucim ali nece mi trebati te navlake odmah jer mislim krevet staviti uz moj.uff.. Ima jos netko da radi te navlake pojedinacne? Ove zvijezde i roza me odbijaju, ja sam antiroza😁😅
Didaktik se i meni svida, sweet stitches.hr, bebaclino iii lenuhec.si za koji mislim da je skuplji nesto ali dezeni su bas svakakvi, ima cvijetnih, pa neko lisce.. skroz mi pasu..mislim da cu nesto tamo naruciti.
Tashee
Divan trbuščić 🥰
Dobro jutro curke sretan 1mai
Malo rostilja🌞🌞🌞😅😍
Ja sam jutros prvi put u ova 3mjeseca izpovracala ,imala sam stalno mukicu i teralo na povracanje ali nikad do danas nisam.hejehehe moram vam rec ufff koje olakšanje 🙈🙈🙈🙈
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Jutro cureee! 😘
Napokon i Tashee divni su vam trbuščići! 😍🤰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutro žene 🌞🌞
Napokon i tashee preslatki trbusi 🤰🤰😻
Gonal jako lijepe stvarčice za bebu 👌 ja još uvijek nemam ni jednu jedinu stvar 🙉
Šta radite danas? Ja sam se tek probudila pa si mislim što ću.. Malo bi se družila ali ne želim u nikakav veći krug ljudi...
Halila imaš kolica do 7kg; ergobaby metro, mast M2 koja su ispod 6kg čak - trenutno na snizenju u svijetu beba, izvrsna kolica!
Jane rocket
To su moja tri najuža izbora za takva kolica. I ova ćeš nakon svoje bebe najlakse prodati, jer su tražena, a izgledat će kao nova ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji