Nisam se stigla prije javiti pa sam bila 15 stranica u zaostatku.. ali sve pratim ☺️
Obavili danas pregled. Sve je dobro, hvala Bogu. Napreduje nas decko.. redovna kontrola opet za 4 tjedna ☺️💙
Talija drago mi je zbog urednog pregleda.
Violeta pelene su super kvalitetom i cijenom osobito kad budu na akciji u dmu 2+1gratis. I Müllerove volim.
Pampers mi smrde osobito kad se popisa. One iz Konzuma Lumpi ne vrijedi ni spominjat, na svakoj se otkida cicak. Od Lidlovih je dobio osip.
Najbolje jednu marku uzet i ako valjaju samo njih kupovati isti tako i vlazne maramice. To mi je moto, ne vrijedi s bebom puno isprobavati. Kremu za guzu cu uzet u ljekarni onu sto oni rade, orginal pavloviceva iz DMa je odlicna ali ne i cijenom, 40kn za malu kutijicu, u ljekarni triput vece pakiranje njihove kreme.
Pelene cu uzet babylove iz dma da probam ovaj put, dosta ih zene kupuju.
Cure koje imaju termin u 9.mj, hocete kupovat i stramplice od pocetka?
Zelja naručila jučer maramu od Lenny Lamba, ring sling. Imam doma već lupilu tkanu i bazzinga nosiljku.
Elastičnu nisam nikada probala.
Vau! Ti si master! Kakva ti je ta lupilu? Čitala sam recenzije i vele da je skroz dobra :-) Curku sam nosila u elastičnoj cijelo vrijeme i predobra je bila ta marama, samo sam ju dala dalje prošle godine (kao, tko zna hoće li mi još trebati - kad ono, treba mi)...tako mi je s bilo s hrpu drugih stvari, tek kad sam ih se riješila, evo nove bebice :-)
Cure, ako je koja budna imam pitanje.
Probada me jako kad lezim u donjem desnom dijelu trbuha. Kao jajnik kad boli. Dok stojim je super, cim legnem na bok koma.
Ne znam sta da radim, ima li koja iskustva?
Popila sam dva magnezija prije cca sat vremena
Probada me jako kad lezim u donjem desnom dijelu trbuha. Kao jajnik kad boli. Dok stojim je super, cim legnem na bok koma.
Mene je na istom mistu bolilo pred posljednji pregled. Doslovno uvatilo i nije pustalo par minuta. Ispruzila san se i nekako uspila zaspat. Ginek me pregleda sutradan i rekla da je sve uredu, da se nemam sta plasit. Bolilo me doduse par dana nakon i onda prestalo. Probaj nac polozaj i zaspat. Magnezij ce to malo opustit. 🤗 Bitno da se ne plasis. Ja san se bila bas pripala, naravno 🙄 e da, kad bi se pomokrila, ko da bi pritisak na jajnik popustija. Bit ce to uredu. Zelin ti mirnu noc.
P. S: sican se da me bol probudila oko 3 ujutro. Dotada nista nije bolilo.
Mene je na istom mistu bolilo pred posljednji pregled. Doslovno uvatilo i nije pustalo par minuta. Ispruzila san se i nekako uspila zaspat. Ginek me pregleda sutradan i rekla da je sve uredu, da se nemam sta plasit. Bolilo me doduse par dana nakon i onda prestalo. Probaj nac polozaj i zaspat. Magnezij ce to malo opustit. 🤗 Bitno da se ne plasis. Ja san se bila bas pripala, naravno 🙄 e da, kad bi se pomokrila, ko da bi pritisak na jajnik popustija. Bit ce to uredu. Zelin ti mirnu noc.
Tako i meni, sad sam nasla neki položaj u kojem je podnosljivo valjda cu uspjet zaspati 🙈
Hvala ti, sad mi je malo lakse kad nisam jedina 🙈
I sad jos uz to osjecam lupkanje svakih par sekundi u donjem dijelu, mislim da beba štuca, ne znam sto drugo bi to moglo biti 😂🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji