Cure sto se tiče kolica mi smo se odlučili za Stokke, ali polovna, nova su preskupa… I jučer sam vidjela Peg perego ypsi - isto mi izgledaju mrak 🥰
Netko je ovih dana spominjao onu mima svemirsku hranilicu, SAD sam vidjela na instagramu da ima na onom profili dealhuntercroatiadjeca za 2200 … Pa ako to nekome nešto znaci
Kod mene se pupo vidi navečer dosta. A ujutro skoro nista … Slikam poslije idućeg pregleda, dok se još malo zaokruži 😁
Ja sam spominjala mimu,ali nisam još muža na to pripremila. Prvo mu je moram uživo pokazat 😉😂
Hahaha znam da netko je .. Ja sam ju vidjela i uživo, lijepo izgleda, ali nekako imam osjećaj da je mala... Tako mi je isto i za njihova kolica, prekrasna su mi, a opet tako nekako sve skučeno izgleda...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Cure sto se tiče kolica mi smo se odlučili za Stokke, ali polovna, nova su preskupa… I jučer sam vidjela Peg perego ypsi - isto mi izgledaju mrak 🥰
Netko je ovih dana spominjao onu mima svemirsku hranilicu, SAD sam vidjela na instagramu da ima na onom profili dealhuntercroatiadjeca za 2200 … Pa ako to nekome nešto znaci
Kod mene se pupo vidi navečer dosta. A ujutro skoro nista … Slikam poslije idućeg pregleda, dok se još malo zaokruži 😁
Ja sam spominjala mimu,ali nisam još muža na to pripremila. Prvo mu je moram uživo pokazat 😉😂
Hahaha znam da netko je .. Ja sam ju vidjela i uživo, lijepo izgleda, ali nekako imam osjećaj da je mala… Tako mi je isto i za njihova kolica, prekrasna su mi, a opet tako nekako sve skučeno izgleda…
Uživo sam ju vidjela samo jednom. Pratim jednu curu na instagramu,ima curicu od 2 i pol godine i koristi tu stolicu i nemam neki dojam da je mala. A kolica da,i meni su lijepa ali mala i više su za gradsku vožnju,a mi imamo puno makadama,a i skupa su za ono što pružaju. Za te novce bi radije kupila nuna mixx 😍
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Martatu sam :D
Bila sam se javila prije 2 dana 😆 možda malo vise.
Toni je imao neke bijesne mušice pa smo se Hrvali s njegovim ponašanjem no sada je sve ok :)
Bila se taman rasplakala i onda je dostavljač pozvonio sa novim kolicima. Pa sam imala i bolesne snove. Ne ponovilo se. Horori.
Peleneja planiram uzeti ove nove Pampers Pure. Navodno su bolje od Premium Care-a. Sa Tonijem sam koristila premium care do broja 4 i onda smo prešli na babylove. I još ih koristimo. Izvrsne su nam. Tako da sad planiram od broja 3 preci na babylove ukoliko beba ne bude imala nikakve reakcije, naravno :)
Ja nisam ni znala da postoji Pampers Pure, zaostajem 😁 Onda cemo probazi te Pure.. Svakako neki Pampers za pocetak.
.
Maro je nekako najposebnije meni. Ja nemam ni uzi izbor imena, uvijek sam mislila kak je za curke lako naci ime a sad mi se vise nista ne svida.. A bas bi htjela da ima ime..
U sloveniji se definitivno isplati kupit kolica,po mom skromnom misljenju. Ovo sam ja gledala imaju super setove,uvijek neke akcije i jeftinije je. Ja sam konkretno pred cca mjesec dana zagledala joie chrome 4u1.
Ja sam baš danas naišla na joie chrome, iskočila mi reklama i baš mi se sviđaju ovak na prvu, a cijena je ok. Vidjela sam pozitivna iskustva drugih mama za ta kolica. Prije toga sam gledala maxi cosi zelia i bila zagrijana a sad su me ova više privukla… Jel znaš neki slovenski web shop gdje bi mogla pogledati?
Meni se sviđa jaje igemm jer se može stavit u ležeći položaj,sto mi se čini da je puno bolje i komotnije za bebicu,pogotovo kad spava i isofix baza mi je recimo must have. Da ima stranica Mali zakladi i ima ta opcija 4u1. Sad čak imaju i popust na ta kolica.
Imam joie kolica al ne taj model, joie i gemm jaje i bazu pa mogu reci iz prve ruke nije mi jaje leglo sto posto
valjda jer sam ranije imala Römerovo puno bolje jaje pa ovome primjecujem greske.. jaje nije za bucmaste bebe, dosta je uzi model, a u kombinaciji s bazom je u nasem autu bio puno veci nagib nego Römerovo jaje i baza dakle dulje bi ga morala vozit bez baze jer ce mu padat glava ak odmah stavim jaje na bazu dok jr jos novorođence
I naterijal je malo grub, vise mi se svida cybex jaje i materijal, meksi je
Al i gemm jaje ima dobre ocjene na ADAC
U sloveniji se definitivno isplati kupit kolica,po mom skromnom misljenju. Ovo sam ja gledala imaju super setove,uvijek neke akcije i jeftinije je. Ja sam konkretno pred cca mjesec dana zagledala joie chrome 4u1.
Ja sam baš danas naišla na joie chrome, iskočila mi reklama i baš mi se sviđaju ovak na prvu, a cijena je ok. Vidjela sam pozitivna iskustva drugih mama za ta kolica. Prije toga sam gledala maxi cosi zelia i bila zagrijana a sad su me ova više privukla… Jel znaš neki slovenski web shop gdje bi mogla pogledati?
Meni se sviđa jaje igemm jer se može stavit u ležeći položaj,sto mi se čini da je puno bolje i komotnije za bebicu,pogotovo kad spava i isofix baza mi je recimo must have. Da ima stranica Mali zakladi i ima ta opcija 4u1. Sad čak imaju i popust na ta kolica.
Imam joie kolica al ne taj model, joie i gemm jaje i bazu pa mogu reci iz prve ruke nije mi jaje leglo sto posto
valjda jer sam ranije imala Römerovo puno bolje jaje pa ovome primjecujem greske.. jaje nije za bucmaste bebe, dosta je uzi model, a u kombinaciji s bazom je u nasem autu bio puno veci nagib nego Römerovo jaje i baza dakle dulje bi ga morala vozit bez baze jer ce mu padat glava ak odmah stavim jaje na bazu dok jr jos novorođence
I naterijal je malo grub, vise mi se svida cybex jaje i materijal, meksi je
Al i gemm jaje ima dobre ocjene na ADAC
E ovo su već dobre povratne informacije. Sad znam na šta pripazit kad budem sve to uživo istraživala 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja nekako nisam u kolicima. Još. Ali zato škicam marame i nosiljke i sve bih ih htjela... I elastič u i tkanu i mei tai i ergo 360...jooj...pa ne mogu to sve... I kako onda suziti izbor kad su tako sve super!
Marta ma i ja sam skužila da postoje te Pure prije mjesec dana. Uopće ih nisam doživljavala 😂
Maro je i meni možda broj 1, Toni i Maro - ide skupa. Valjda. Izbezumljena sam 😂😂😂
Btw kad su nam stigla kolica. Stokke xplory. Toni ih je odma morao probati. Mislila sam da su skučena, ali bome ima još mjesta oko njega. On je inače 15kg i 100cm.
Ako Netko treba orijentir za velicinu sjedišta 😂
Zel ja naručila jučer maramu od Lenny Lamba, ring sling. Imam doma već lupilu tkanu i bazzinga nosiljku.
Elastičnu nisam nikada probala.
Btw Petrova bolnica od 04.05. Ima dozvoljenu pratnju prilikom poroda. :) nadam se da će naše pratnje moći s nama dok dođemo na red 😂😁😁😁
Ja koristim lupilu od lidla predobre čak bolje od pampersica meni. Na početku sam premium care cca 2 mjeseca onda prešla na lupilu i od tad njih koristim.
Curke predivne buše 🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji