Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    01. Svibanj 2020. 11:00

Dobar dan :)) bas je lipo pocea s vasim trbuscicima 🤗🤗
    Super su mi dada&rocco, samo jos  nemamo krevetic pa nez ni broj pojedinacnih zastita koje bi tribala.. Nisu se pritrgli s popustom, pa cu ipak propustiti ovo snizenje. Tribalo bi toga bit jos nekad do 8mj, bar se nadan 😅

PrincessMimi  kako je prosla noc, jeli popustilo sta?

Ja danas na selo kod bakice, uvatit svjezeg zraka, rucat i doma :) nisan se nocas bas nesto naspavala, pa cu veceras sigurno ranije u krevet. Zelim vam dobar dan svima. 

E da, nez s kim sam kom kolica, tj ko me upućiva u bitno.. Po preporuci sam bacila oko na Maxi Cosa Adorra.. Pa ako neko zna ista o njima, bilo bi super cut 🙋‍♀️🙋‍♀️

Demetria
    01. Svibanj 2020. 11:04

lenuhec.si ima prekrasnih dezena ali dostavljaju li u hrvatsku nisam nigdje našla?

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ninche9
    01. Svibanj 2020. 11:21

Dobro jutro cure 
    Tashee, Napokon divne pupe 

Marta14
    01. Svibanj 2020. 11:33

Demetria

lenuhec.si ima prekrasnih dezena ali dostavljaju li u hrvatsku nisam nigdje našla?

Da super su 😍 Pitala sam ih, dostava za Hr je 5€

Demetria
    01. Svibanj 2020. 11:37

hvala Marta14
    mi ćemo danas lagano, pizza za ručak.
    Kad bude mogućnosti onda ćemo roštilj s ekipom, a ovak nemamo ga di zapaliti jer smo u zgradi.
    Laganini danas.
    Tražim si recepte za tortu uskoro meni i mužiću rođendan pa gledam što napraviti samo za nas dvoje :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

nada23
    01. Svibanj 2020. 11:54

Mi ćemo danas u šetnju negdje u prirodu, ponijet sendvice I uzivati u suncu i svježem zraku. 😃

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Unakit
    01. Svibanj 2020. 12:06

Halila

Znam da je već bila tema, ali lijepo vas molim da mi pomovite, što vam je najbolje pomoglo protiv zatvora? Muku mučim. 😣 Donat mg ne pomaže baš ništa.

Merckov magnezij Promagnor 450mg kesica za mucenje - njemacki proizvod. Topla ovsena kasa sa mlijekom, malko topljene cokolade i komadici urmi.

Napokon 2804
    01. Svibanj 2020. 12:22

Ja sam skroz pogubljena jučer i evo do sad. Curke prekrasne pupe

Dekicu cu si narucit sa tvornica poklona, u kompletu, ručnik, jastucic i deckica personizirano, a stvarno je mekano i kvalitetno i prekrasno... 

Jučer sam se bas preforsirala, tako da danas jedva ustajem iz kreveta koliko me leda bole

Marta14
    01. Svibanj 2020. 12:24

Gonal

Jutro curke.
    Mi smo obavili svoju prvu kupovinu, nisam mogla odoliti. Akcija je na dada&rocco
    https://ibb.co/SQ5WYHy

https://ibb.co/TtDpRmY

Gonal, zasto si se odlucila za baby nest? Ja skupljam za i protiv 😁To mi je bas lijepo..

Hannica0 👧
    01. Svibanj 2020. 12:36

Ja sam isto s dada&rocco narucila sve u tom dezenu sa zvijezdicama i roza gnjezdo, dekicu, jastuk uško, ogradicu, šipkice, plahte i one trakice za kosu rozu i krem.  Jedva cekam da stigne🥰🥰🥰🥰 jako su kvalitetni proizvodi, susrela sam se s njihovim proizvodima kod prijateljica. I svaka im čast na kvaliteti. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.