Dobar dan :)) bas je lipo pocea s vasim trbuscicima 🤗🤗
Super su mi dada&rocco, samo jos nemamo krevetic pa nez ni broj pojedinacnih zastita koje bi tribala.. Nisu se pritrgli s popustom, pa cu ipak propustiti ovo snizenje. Tribalo bi toga bit jos nekad do 8mj, bar se nadan 😅
PrincessMimi kako je prosla noc, jeli popustilo sta?
Ja danas na selo kod bakice, uvatit svjezeg zraka, rucat i doma :) nisan se nocas bas nesto naspavala, pa cu veceras sigurno ranije u krevet. Zelim vam dobar dan svima.
E da, nez s kim sam kom kolica, tj ko me upućiva u bitno.. Po preporuci sam bacila oko na Maxi Cosa Adorra.. Pa ako neko zna ista o njima, bilo bi super cut 🙋♀️🙋♀️
lenuhec.si ima prekrasnih dezena ali dostavljaju li u hrvatsku nisam nigdje našla?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
lenuhec.si ima prekrasnih dezena ali dostavljaju li u hrvatsku nisam nigdje našla?
Da super su 😍 Pitala sam ih, dostava za Hr je 5€
hvala Marta14
mi ćemo danas lagano, pizza za ručak.
Kad bude mogućnosti onda ćemo roštilj s ekipom, a ovak nemamo ga di zapaliti jer smo u zgradi.
Laganini danas.
Tražim si recepte za tortu uskoro meni i mužiću rođendan pa gledam što napraviti samo za nas dvoje :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mi ćemo danas u šetnju negdje u prirodu, ponijet sendvice I uzivati u suncu i svježem zraku. 😃
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Znam da je već bila tema, ali lijepo vas molim da mi pomovite, što vam je najbolje pomoglo protiv zatvora? Muku mučim. 😣 Donat mg ne pomaže baš ništa.
Merckov magnezij Promagnor 450mg kesica za mucenje - njemacki proizvod. Topla ovsena kasa sa mlijekom, malko topljene cokolade i komadici urmi.
Ja sam skroz pogubljena jučer i evo do sad. Curke prekrasne pupe
Dekicu cu si narucit sa tvornica poklona, u kompletu, ručnik, jastucic i deckica personizirano, a stvarno je mekano i kvalitetno i prekrasno...
Jučer sam se bas preforsirala, tako da danas jedva ustajem iz kreveta koliko me leda bole
Jutro curke.
Mi smo obavili svoju prvu kupovinu, nisam mogla odoliti. Akcija je na dada&rocco
https://ibb.co/SQ5WYHy
https://ibb.co/TtDpRmY
Gonal, zasto si se odlucila za baby nest? Ja skupljam za i protiv 😁To mi je bas lijepo..
Ja sam isto s dada&rocco narucila sve u tom dezenu sa zvijezdicama i roza gnjezdo, dekicu, jastuk uško, ogradicu, šipkice, plahte i one trakice za kosu rozu i krem. Jedva cekam da stigne🥰🥰🥰🥰 jako su kvalitetni proizvodi, susrela sam se s njihovim proizvodima kod prijateljica. I svaka im čast na kvaliteti.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji