Marta i Gonal, imate lijepe i zaobljene trbuščiće. 😍😍 Rastu bebice 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mouse Mimi ili netko Sta je ovo?
https://ibb.co/fQbfqPr
Ta mi izgleda na foru babybjorna, nije to to :D
Da ovo je neki bounceroo.. Nesto sitno vibrira i moze se sama beba ljuljati..Nisam kupila 😁
Di si ti mouse? 😁
.
Pelene, ja cu krenuti sa Pampers Premium Care pa cu dalje vidjeti.. Svi imaju razlicita iskustva, bebe su razlicite, kakice su razlicite.. Treba istraziti.
Meni one vece Pampers nisu bile dobre sa sinom, na sve strane je izlazilo nije mu velicina nikad odgovarala. Pa sam koristila od DMa,(BabyLove?) bile su dobre.
Marta tu sam :D
Bila sam se javila prije 2 dana 😆 možda malo vise.
Toni je imao neke bijesne mušice pa smo se Hrvali s njegovim ponašanjem no sada je sve ok :)
Bila se taman rasplakala i onda je dostavljač pozvonio sa novim kolicima. Pa sam imala i bolesne snove. Ne ponovilo se. Horori.
Pelene ja planiram uzeti ove nove Pampers Pure. Navodno su bolje od Premium Care-a. Sa Tonijem sam koristila premium care do broja 4 i onda smo prešli na babylove. I još ih koristimo. Izvrsne su nam. Tako da sad planiram od broja 3 preci na babylove ukoliko beba ne bude imala nikakve reakcije, naravno :)
U subotu mi je 20tt pa ću nabaciti fotku 😁
A u utorak pregled. Napokon 🤩
I da. Odjednom imamo 3 muška imena = Maro, Lovre i Frane. Pa se osjećam tako uzasno jer sam s Tonijem odma znala da je Toni. Hahahaha
Htjela bi naručiti topper za tortu i onu personaliziranu vezicu za dudu, a ne znam kak će mi se dijete zvati 🤪
Da bar kaže u utorak da je cura ipak 😆 onda je Maris - oko tog nemam dileme 😂😂😂😂
Cure sto se tiče kolica mi smo se odlučili za Stokke, ali polovna, nova su preskupa... I jučer sam vidjela Peg perego ypsi - isto mi izgledaju mrak 🥰
Netko je ovih dana spominjao onu mima svemirsku hranilicu, SAD sam vidjela na instagramu da ima na onom profili dealhuntercroatiadjeca za 2200 ... Pa ako to nekome nešto znaci
Kod mene se pupo vidi navečer dosta. A ujutro skoro nista ... Slikam poslije idućeg pregleda, dok se još malo zaokruži 😁
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
U sloveniji se definitivno isplati kupit kolica,po mom skromnom misljenju. Ovo sam ja gledala imaju super setove,uvijek neke akcije i jeftinije je. Ja sam konkretno pred cca mjesec dana zagledala joie chrome 4u1.
Ja sam baš danas naišla na joie chrome, iskočila mi reklama i baš mi se sviđaju ovak na prvu, a cijena je ok. Vidjela sam pozitivna iskustva drugih mama za ta kolica. Prije toga sam gledala maxi cosi zelia i bila zagrijana a sad su me ova više privukla... Jel znaš neki slovenski web shop gdje bi mogla pogledati?
I da. Odjednom imamo 3 muška imena = Maro, Lovre i Frane. Pa se osjećam tako uzasno jer sam s Tonijem odma znala da je Toni. Hahahaha
Htjela bi naručiti topper za tortu i onu personaliziranu vezicu za dudu, a ne znam kak će mi se dijete zvati 🤪
Da bar kaže u utorak da je cura ipak 😆 onda je Maris - oko tog nemam dileme 😂😂😂😂
Meni je Maro jako lijepo 😊
U sloveniji se definitivno isplati kupit kolica,po mom skromnom misljenju. Ovo sam ja gledala imaju super setove,uvijek neke akcije i jeftinije je. Ja sam konkretno pred cca mjesec dana zagledala joie chrome 4u1.
Ja sam baš danas naišla na joie chrome, iskočila mi reklama i baš mi se sviđaju ovak na prvu, a cijena je ok. Vidjela sam pozitivna iskustva drugih mama za ta kolica. Prije toga sam gledala maxi cosi zelia i bila zagrijana a sad su me ova više privukla… Jel znaš neki slovenski web shop gdje bi mogla pogledati?
Meni se sviđa jaje igemm jer se može stavit u ležeći položaj,sto mi se čini da je puno bolje i komotnije za bebicu,pogotovo kad spava i isofix baza mi je recimo must have. Da ima stranica Mali zakladi i ima ta opcija 4u1. Sad čak imaju i popust na ta kolica.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure sto se tiče kolica mi smo se odlučili za Stokke, ali polovna, nova su preskupa… I jučer sam vidjela Peg perego ypsi - isto mi izgledaju mrak 🥰
Netko je ovih dana spominjao onu mima svemirsku hranilicu, SAD sam vidjela na instagramu da ima na onom profili dealhuntercroatiadjeca za 2200 … Pa ako to nekome nešto znaci
Kod mene se pupo vidi navečer dosta. A ujutro skoro nista … Slikam poslije idućeg pregleda, dok se još malo zaokruži 😁
Ja sam spominjala mimu,ali nisam još muža na to pripremila. Prvo mu je moram uživo pokazat 😉😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji