Demetria i ja nekako mislim da je to previse novca za polovna kolica. Razmisli jos malo..
Evo i od mene jedna brzinski pa idem setati.. Izgledam kao da sam 20+ 😁
https://ibb.co/TqxpLsX
😻😻😻
Ja sam tek prije koji dan s mužem počela gledati kolica i zasad su nam zaspala za oko neonato puro ali s obzirom da ne kupujem dok ne vidim uživo još će to pričekati. Čak razmišljam i ako otvore granice da odemo u Sloveniji pogledati pa da usporedim cijene. Šta vi mislite? A puno ih na forumu spominju ta stokke kolica, uglavnom još nisam ništa odlučila dok ne vidim uživo.
Ja sam luda od silnog izbora kolica. I meni su između ostalih zapala za oko i ta Neonato Puro. Iako ih nitko ne spominje pa ne znam ni kakva su. Na Magic Baby stoji cijelo vrijeme velika akcija 6.250 snižena na 3.750 ali nemaju na skladištu i ne znaju hoće li imati (poslala im mail). A dobila sam preporuke za Doona kolica, odlična za obitelji koja su često u autu jer su kolica ujedno i autosjedalica. Ali mislim da to nije za mene jer ću većinom šetat po našem malom mistu 🙃 najbitniji su mi dobri kotači
Mouse Mimi ili netko Sta je ovo?
https://ibb.co/fQbfqPr
Mamaroo 🤗 njihaljka (imas razlicite programe i upravljas njome putem aplikacije na mobitelu) od 0-6 mj cca
Nasla sam nekako na netu, nije ovo ona tvoja.. Ovo samo nes vibrira..Skoro sam kupila haha
Cure mene zanima imate li vi nekakve vidljive promjene tamo dole? 🙈
Kako mislis vidljive?
Ja imam crtu skroz od dolje do ruba gacica gore (Linea negra ali ne ide preko trbuha nego samo tamo gdje se ne vidi 😂)
I primjetila sam da sam jako uska (jos vise nego prije trudnoće).
To je od "vidljivih" u principu to, ak nisi mislila na nesto drugo 🤔
Nasla sam nekako na netu, nije ovo ona tvoja.. Ovo samo nes vibrira..Skoro sam kupila haha
Je to je ta. Mamaroo 4 moms.
Upisi na YouTube pa ce ti izbaciti review.
Ova na slici jos ima navlaku za novorođenče 😄
Cure koje cete koristiti jednokratne pelene, cula sam od puno mama da bebe od Pampers pelena dobiju osip kojeg se jako tesko rijesiti. Koje bi vi pelene preporucile? Htjela bi poceti ranije kupovati zalihe a neznam koje 🤔
Ja sam za prvo dijete prva 2-3mj koristila Pampers, nakon toga prešla na Babylove iz dm-a i bila sam zadovoljna, cijenom i kvalitetom. Tak da mislim opet...
Ja sam tek prije koji dan s mužem počela gledati kolica i zasad su nam zaspala za oko neonato puro ali s obzirom da ne kupujem dok ne vidim uživo još će to pričekati. Čak razmišljam i ako otvore granice da odemo u Sloveniji pogledati pa da usporedim cijene. Šta vi mislite? A puno ih na forumu spominju ta stokke kolica, uglavnom još nisam ništa odlučila dok ne vidim uživo.
U sloveniji se definitivno isplati kupit kolica,po mom skromnom misljenju. Ovo sam ja gledala imaju super setove,uvijek neke akcije i jeftinije je. Ja sam konkretno pred cca mjesec dana zagledala joie chrome 4u1.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure koje cete koristiti jednokratne pelene, cula sam od puno mama da bebe od Pampers pelena dobiju osip kojeg se jako tesko rijesiti. Koje bi vi pelene preporucile? Htjela bi poceti ranije kupovati zalihe a neznam koje 🤔
Ja sam za prvo dijete prva 2-3mj koristila Pampers, nakon toga prešla na Babylove iz dm-a i bila sam zadovoljna, cijenom i kvalitetom. Tak da mislim opet…
Ja cu pocet sam pampers pa onda vidjet kakve ce bit. Sa babylove nemam dobro iskustvo.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji