Evo sad gledala stare slike s uzv, na 6+3 srcana akcija pokazana na zvuk 😊
Nisam rekla da ti ne vjerujem. Nego da su meni osobno rekli da nije pozeljno pustati i da nece jer oni to ne prakticiraju.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Hannicao meni moj ginic, privatnik koji mi je obje trudnoce vodio nije nista spominjao da bi bio problem da mi pokaze kako kuca srce, mislim najnormalnije me pregledao. A slovi za jednog od najboljih. Tak da nemam pojma iskreno.
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Hannicao nisam mislila s komentarom da mi ne vjerujes, tek toliko napisala i zbog ostalih cura kad se culo 😂
Ja otvorim komentar, pisem predugo i za to vrijeme izadje jos 5 komentara 😂
Hvala na odgovorima, izgleda da je kod svakog drugačije iskustvo. Iskreno, potpuno vjerujem svom ginekologu jer je po svim izvorima jedan od najjačih u Hrvatskoj. Tako da ako on kaze da moze, bit ce mi drago😊
Svakako javim sve sutra nakon pregleda.
Slee ja sam ti jedva dočekala. U 4 tjednu sam bila kad su me narucili jer prije 7. tjedna po njima nema potrebe jer se ne vidi sve sto bi trebalo. Tako da te razumijem, samo probaj sto manje brojati dane i brzo ce proci😅
Curke no sikiriki... I same znamo koliko se izjave gin razlikuju. U Austriji mi se cini ko da koriste uzv iz srednjeg vijeka. U zg sam jednom bila kod privatne i bio mi je uzv ko svemirski brod. Tako i zaključci njihovi.
Ja duboko u sebi znam da je prerano i da se trudnoce individualno razvijaju. Nekom sa 5 vide srce, nekome ni GV....
Jao, a tko ce ne brojati hahaha!
Lion, znaci ti dan nakon mene. Ja sam razmisljala da isto odem privatno samo vidjeti je li na svom mjestu, ali se ne zelim opterecivati dodatno.
Tako da, strpljen, spasen! Sad ce mi ovaj tjedan proci za cas jer sam na bolovanju i odmaram. A onda sam sljedeci vec 6tt i eto tjedan dana nakon toga pregled 😂 kako sam ja to sebi lijepo objasnila.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee bravo! Usparaš si živce. A ne ko ja. Sad mi je jos teže cekati...
Slee bravo! Usparaš si živce. A ne ko ja. Sad mi je jos teže cekati...
Slee bravo za strpljenje. Mislim ako sam test na 7dpo radila, valjda razumijete da mi strpljenje stvsrno nije jaca strana 😂
Ja sam svoju prvu sjenicu sjenine sjene vidjela na 9dpo, a krenula s testiranjem isto na 7 😂 tako da nije ni meni strpljenje najjaca strana, ali trudim se i ucim.
Sad me boli i uho, nadam se da je to sve od alergije i prehlade. Idem kasnije kod otorinca pa cu vise znati.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji