Meni je gin.rekla da po veličini g.v.sam vise 5 tjedan,to je bilo prosli petak..ja nikakve mucnine nemam,ja se tako dobro osjecam,nisi sam umorna,nit mi je muka, počela sam bolje spavati,jedino me grudi bas puno bole i probada me u jajnicima..onda svasta čitam pa,se zabrinem zasto mi nije muka😅
Jel ti se vidio plod?
Meni nis, bradavice bole, zgrči nekad i to je to. Muka mi nije, ali sam bila dosta sita tokom dana tako da me možda nije ni moglo dostići 😏😊
Nije samo gestacijska vrećica, kaze da je rano da se išta dr vidi ,hm
Kao i meni. Meni je bila veličine 9.8mm...nešto se nazdiralo, kao plod ali još jako nejasno pa je rekla da je prerano.
Kad imas opet pregled?
Cure, ozbiljno sam se sada prepala. Dosta me boli u donjem dijelu, kao da imam upalu mjehura ili jajnika. Je vas kad tako bolilo? Do sada me samo grcilo kao da su menstrualni, a sad je bas onakva bol kao da sam se prehladila.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Cure, ozbiljno sam se sada prepala. Dosta me boli u donjem dijelu, kao da imam upalu mjehura ili jajnika. Je vas kad tako bolilo? Do sada me samo grcilo kao da su menstrualni, a sad je bas onakva bol kao da sam se prehladila.
Ne boj se! Jel bol kao ca 3-4 sek ful jako i onda lagano popusti?
Meni je to često, i onda mm hvatam za ruku samo da udahnem. Nisam inače imala jake menstrualne bolove pa možda sam zato tolko osjetljiva. Ali boli da.
Bok cure, ugledala sam plusić na testu prije nekoliko dana, ali osjecam laganu konstantnu bol u lijevom donjem dijelu trbuha, prva mi je trudnoća i jako se brinem. Imate li možda iskustva s tim? ❤️
Mamica, tako nekako, samo sto kad se smiri ne predtane do kraja. Sad kad lezim mi je ok, osjecam samo tezinu, ali cim se zakasljem osjetim tu bol.
Lolica dobrodosla i cestitam!
Sve vodimo razne borbe s raznim bolovima, to je valjda normalno na pocetku. Evo i ja se zabrinuh zbog svojih.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee, hvala ti na dobrodošlici. Sigurno će biti sve u redu, očito to tako mora biti na početku. 🤗
Cure, hvala vam! Sve je u redu - naime izgleda da je taj rozi iscjedak posljedica toga sto sam zapravo s danasnjim danom trebala dobiti mengu prema ciklusu, sve je u redu, odahnula sam!
Nemo meni su se čuli otkucaji (tj cirkulacija) na 6+5 a taman par dana prije mi je postala takva muka da se jedan dan nisam micala od wc skoljke, a ostale dane redovito ujutro povratim, i muka mi bude cijeli dan. Kazu sa je to sve ok i normalno... No blago vama koje nemate mucnine!
Slee ako te boli u podrucju jajnika, moguce je da na pocetku boli jajnik iz kojeg je isla oplodnja... Tako mi je gin rekla. Bas to, stalno nam se svima neki cudno bolovi dogadaju, ali sve je to ok, radi se mjesto za bebu pa mora tako... Tako se ja tjesim svaki put prine nego krenem lagano panicariti... 🙈
Pardon, Lolica, ne Slee, isprike! :)
Al vrijedi i za Slee, oprostite malo sam se zbunila cim netko bolove spomene gotovo hahah:)
Pozdrav novim curkama!
Takvi bolovi u onjem dijelu trbuha su uobicajeni. Meni je isto tako bilo. I to pikanje u jajnicima (mislim da to jos zuto tijelo radi svoj posao) i taj dio kod mjehura koji podsjeca na bolove kod prehlade. Sad me vise ne boli tako. Mene polako i cice prestaju bolit, nadam se da je to isto ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji