Ja sam u prosloj trudnoci do sigurno 12-13 tjedna imala vaginalni ultrazvuk, i muz je bio sa mnom, bila sam pokrivena onom plahtom..
On je bio i na porodu, mislim da taj vaginalni ultrazvuk nije nis u usporedbi sa onime kasnije.. 😅
Marta upravo to. Bio je na prvom porodu, na drugom je bila mama jer je bio na terenu. Ugl nije nikaj strasno da budu na uzv-u 😂
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Bok cure. Evo mene s pregleda. Po uzv i ovulaciji 6+2. Vidjelo se sve,culo se srce,pokazala mi je ritam kucanja,ali zvuk nije pustila. 😁 Pregled je bio vaginalni.
Muž nije sa mnom bio,ici ce nekad kasnije,kad se vec bude razlucivalo sto je sto od organa,udova.
Tko jos nije bio na prvom pregledu osim mene? Jesam ja najkasnije narucena (6.2. na tocno 7tt)
Nisi ja sam 7.2 i biti će 7+3
Ženice jučer od uzbuđenja nisam pisala. Veliki smo 25 mm, srce kuca junački, a beba ja aktivna☺️☺️ čula sam srce♥️ za sad je sve ok. Kontrola za 4 tjedna
Ženice jučer od uzbuđenja nisam pisala. Veliki smo 25 mm, srce kuca junački, a beba ja aktivna☺️☺️ čula sam srce♥️ za sad je sve ok. Kontrola za 4 tjedna
Oooo, pa koliko je to sad tjedana kad je bebica vec tako velika 💓😍😍😍
Odlično 🤗🤗 koji je bio tt, ne vidim u potpisu
Sortiraj odgovore
Najstariji