Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    21. Siječanj 2020. 10:51

Hannicao jesi ti jednom vadila betu, ono na 15dan? 

Marta14
    21. Siječanj 2020. 10:55

Ja sam u prosloj trudnoci do sigurno 12-13 tjedna imala vaginalni ultrazvuk, i muz je bio sa mnom, bila sam pokrivena onom plahtom..
    On je bio i na porodu, mislim da taj vaginalni ultrazvuk nije nis u usporedbi sa onime kasnije.. 😅

Lion♡baby
    21. Siječanj 2020. 11:02

Marta upravo to. Bio je na prvom porodu, na drugom je bila mama jer je bio na terenu. Ugl nije nikaj strasno da budu na uzv-u 😂

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

• pepi19
    21. Siječanj 2020. 11:48

Bok cure. Evo mene s pregleda. Po uzv i ovulaciji 6+2. Vidjelo se sve,culo se srce,pokazala mi je ritam kucanja,ali zvuk nije pustila. 😁  Pregled je bio vaginalni.
    Muž nije sa mnom bio,ici ce nekad kasnije,kad se vec bude razlucivalo sto je sto od organa,udova. 

• MiMi
    21. Siječanj 2020. 11:55

Slee

Tko jos nije bio na prvom pregledu osim mene? Jesam ja najkasnije narucena (6.2. na tocno 7tt)

Nisi ja sam 7.2 i biti će 7+3

Marta14
    21. Siječanj 2020. 11:56

Super pepi, bas ti se rano srceko culo💛

klupko_srece
    21. Siječanj 2020. 12:03

Đumbir, kamilica, limun, 

klupko_srece
    21. Siječanj 2020. 12:56

Ženice jučer od uzbuđenja nisam pisala. Veliki smo 25 mm, srce kuca junački, a beba ja aktivna☺️☺️ čula sam srce♥️ za sad je sve ok. Kontrola za 4 tjedna

• Pašticada
    21. Siječanj 2020. 14:04

vzmala

Ženice jučer od uzbuđenja nisam pisala. Veliki smo 25 mm, srce kuca junački, a beba ja aktivna☺️☺️ čula sam srce♥️ za sad je sve ok. Kontrola za 4 tjedna

Oooo, pa koliko je to sad tjedana kad je bebica vec tako velika 💓😍😍😍

Princess Mimi
    21. Siječanj 2020. 14:05

vzmala

Odlično 🤗🤗 koji je bio tt, ne vidim u potpisu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.