Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pepi19
    21. Siječanj 2020. 19:47

Ja imam od proslog tjedna puno izrazenije i ucestalije. I nema nekog pravila pojavljivanja. Ali ni jednom nisam povracala jos. 

21. Siječanj 2020. 19:50

Nemo

Zanima me,vama kojima su se vidjeli otkucaji srca kod bebe, imate li vi mučnine??

Primijetila sam da mi zadnjih 7 dana slabije mucnine dolaze. I bas se pitam jel ok da prestanu, iako znam da je sve to individualno. Samo imam averziju prema nekoj hrani.

Slee
    21. Siječanj 2020. 19:54

Ja uopce nemam mucnine. Mozda je kod mene jos prerano za to. Imam samo povremene grceve, probadanja i to je to.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Marta14
    21. Siječanj 2020. 20:21

LUX

Nemo

Zanima me,vama kojima su se vidjeli otkucaji srca kod bebe, imate li vi mučnine??

Znaci, ugl ujutro 2-3 sata nakon sto se probudim krece kaos. Svugdje mi nije dobro (da nisam trudna zvala bi si hitnu kolko mi nije dobro) ..Ali sam brzo skuzila da moram jest u tom trenutku . I to dobro pojest i super mi je nakon tog.. Jos ni jednom nisam povracala

Bas to! ja budem izvan sebe, dode mi tako naglo i odmah moram pojesti nesto, onda prestane.. I nema nekog pravila, za pola sata se moze opet pojavit 🐷pocela sam hranu u torbi nositi 🙈

klupko_srece
    21. Siječanj 2020. 20:29

Mi smo 9+3 danas ☺️☺️☺️☺️

• malisa
    21. Siječanj 2020. 20:40

Slee ja jos nisam bila na prvom pregledu. Tek je 31.1. I tada bi po zadnjoj menstruaciji trebala bit 8tt,tocnije 7+3. 

21. Siječanj 2020. 20:44

Meni je gin.rekla da po veličini g.v.sam vise 5 tjedan,to je bilo prosli petak..ja nikakve mucnine nemam,ja se tako dobro osjecam,nisi sam umorna,nit mi je muka, počela sam bolje spavati,jedino me grudi bas puno bole i probada me u jajnicima..onda svasta čitam pa,se zabrinem zasto mi nije muka😅

MAmica21
    21. Siječanj 2020. 20:50

Nemo

Meni je gin.rekla da po veličini g.v.sam vise 5 tjedan,to je bilo prosli petak..ja nikakve mucnine nemam,ja se tako dobro osjecam,nisi sam umorna,nit mi je muka, počela sam bolje spavati,jedino me grudi bas puno bole i probada me u jajnicima..onda svasta čitam pa,se zabrinem zasto mi nije muka😅

Jel ti se vidio plod?
    Meni nis, bradavice bole, zgrči nekad i to je to. Muka mi nije, ali sam bila dosta sita tokom dana tako da me možda nije ni moglo dostići 😏😊

Slee
    21. Siječanj 2020. 20:50

Nemo, tako se i ja zabrinem zasto je svima muka, a meni je. Pa zasto me tako probada danas u jajnicima kao da sam se prehladila. I tako svasta.
    Cak me maloprije rame zabolilo pa sam sad zabrijala da nije vanmaternicna. Danas sam sva puna strahova glupih, inace budem ok. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

21. Siječanj 2020. 21:07

MAmica21

Nemo

Jel ti se vidio plod?
    Meni nis, bradavice bole, zgrči nekad i to je to. Muka mi nije, ali sam bila dosta sita tokom dana tako da me možda nije ni moglo dostići 😏😊

Nije samo gestacijska vrećica, kaze da je rano da se išta dr vidi ,hm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.