Ja imam od proslog tjedna puno izrazenije i ucestalije. I nema nekog pravila pojavljivanja. Ali ni jednom nisam povracala jos.
Zanima me,vama kojima su se vidjeli otkucaji srca kod bebe, imate li vi mučnine??
Primijetila sam da mi zadnjih 7 dana slabije mucnine dolaze. I bas se pitam jel ok da prestanu, iako znam da je sve to individualno. Samo imam averziju prema nekoj hrani.
Ja uopce nemam mucnine. Mozda je kod mene jos prerano za to. Imam samo povremene grceve, probadanja i to je to.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Zanima me,vama kojima su se vidjeli otkucaji srca kod bebe, imate li vi mučnine??
Znaci, ugl ujutro 2-3 sata nakon sto se probudim krece kaos. Svugdje mi nije dobro (da nisam trudna zvala bi si hitnu kolko mi nije dobro) ..Ali sam brzo skuzila da moram jest u tom trenutku . I to dobro pojest i super mi je nakon tog.. Jos ni jednom nisam povracala
Bas to! ja budem izvan sebe, dode mi tako naglo i odmah moram pojesti nesto, onda prestane.. I nema nekog pravila, za pola sata se moze opet pojavit 🐷pocela sam hranu u torbi nositi 🙈
Slee ja jos nisam bila na prvom pregledu. Tek je 31.1. I tada bi po zadnjoj menstruaciji trebala bit 8tt,tocnije 7+3.
Meni je gin.rekla da po veličini g.v.sam vise 5 tjedan,to je bilo prosli petak..ja nikakve mucnine nemam,ja se tako dobro osjecam,nisi sam umorna,nit mi je muka, počela sam bolje spavati,jedino me grudi bas puno bole i probada me u jajnicima..onda svasta čitam pa,se zabrinem zasto mi nije muka😅
Meni je gin.rekla da po veličini g.v.sam vise 5 tjedan,to je bilo prosli petak..ja nikakve mucnine nemam,ja se tako dobro osjecam,nisi sam umorna,nit mi je muka, počela sam bolje spavati,jedino me grudi bas puno bole i probada me u jajnicima..onda svasta čitam pa,se zabrinem zasto mi nije muka😅
Jel ti se vidio plod?
Meni nis, bradavice bole, zgrči nekad i to je to. Muka mi nije, ali sam bila dosta sita tokom dana tako da me možda nije ni moglo dostići 😏😊
Nemo, tako se i ja zabrinem zasto je svima muka, a meni je. Pa zasto me tako probada danas u jajnicima kao da sam se prehladila. I tako svasta.
Cak me maloprije rame zabolilo pa sam sad zabrijala da nije vanmaternicna. Danas sam sva puna strahova glupih, inace budem ok.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Jel ti se vidio plod?
Meni nis, bradavice bole, zgrči nekad i to je to. Muka mi nije, ali sam bila dosta sita tokom dana tako da me možda nije ni moglo dostići 😏😊
Nije samo gestacijska vrećica, kaze da je rano da se išta dr vidi ,hm
Sortiraj odgovore
Najstariji