Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    25. Travanj 2020. 07:49

Cure ja sam si samo izmijenila termim poroda, jer se pomaknuo na 05.11. ipak (jer je bebica sad za 12+2 tj kako je doktor rekao).
    Kopirala sam ovaj zadnji popis od Hannicao sta je stavila pa bi trebalo sve bit u redu🤗

🌈💙👣🙏

• bulba
    25. Travanj 2020. 08:20

Cure u kojim bolnicama planirate rodit? Možda neke i završe kao cimerice 😂😂😂

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Vita26
    25. Travanj 2020. 08:22

Gledala sam i ja taj beby watcher da se kupim ali nekako se bojim 😂😂😂 jedni kazu štetno drugi ne ,budem zbunjena 🙈🙈🙈
    SmileA
    Jel ti to termin po ultrazvuku 5.11??

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Princess Mimi
    25. Travanj 2020. 08:33

bulba

Ja na Svetom duhu u Zagrebu 😊

Tejic
    25. Travanj 2020. 08:48

Ima mozda koja iz Varaždinske županije da planira roditi u Varaždinu? 😁

• bulba
    25. Travanj 2020. 08:54

I ja na svetom duhu najvjerojatnije. Ti ces malo prije mene!!

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Princess Mimi
    25. Travanj 2020. 08:57

bulba

I ja na svetom duhu najvjerojatnije. Ti ces malo prije mene!!

Nadam se da će nas smjestiti u onaj novi dio rodilišta. Razlika je nebo i zemlja naspram starog 🙈😅

Ledolina
    25. Travanj 2020. 08:58

happy_m

Marta14

Da li i vama lupa srce nekako vise, jace.. Lezim i kao da samo srce osjetim..

To ti je normalno, ja sam se isto bila prepala ali doktorica mi je objasnila da u trudnoci i nama srce brze kuca zbog opskrbe s krvi 😊

Meni isto, od početka trudnoće. Ne znam jel i vama tako ili tek kasnije počelo? Moja dr ne kaže ništa posebno, ali mene to nekako plaši jer mi zna baš jako lupati, pogotovo nakon jela. 

Marta14
    25. Travanj 2020. 09:03

Ledolina

happy_m

Marta14

Da li i vama lupa srce nekako vise, jace.. Lezim i kao da samo srce osjetim..

To ti je normalno, ja sam se isto bila prepala ali doktorica mi je objasnila da u trudnoci i nama srce brze kuca zbog opskrbe s krvi 😊

Meni isto, od početka trudnoće. Ne znam jel i vama tako ili tek kasnije počelo? Moja dr ne kaže ništa posebno, ali mene to nekako plaši jer mi zna baš jako lupati, pogotovo nakon jela.

Hmm ja mislim da nije meni od pocetka ovoliko..
    Bas to sto kazes, nakon jela je vise.. I mislim da je meni nakon magnezija ovog novog kojeg pijem a mozda mi se samo i slucajno poklopilo. . Probat cu par dana bez njega.. 

• SmileA
    25. Travanj 2020. 09:04

bulba

bulba ja planiram u Vinogradskoj☺️

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.