Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bulba
    24. Travanj 2020. 22:11

SmileA pikam se u trbuh. Ali ja sam već 19 tjedan i fakat mi trbuh velik i zategnut pa je sve teze. Probala sam u bedro i da ne boli, no kod mene je specifično mene nigdje na desnoj strani tijela ne boli a na lijevoj da. 
    Sto se tiče baby watcher najbolji mi je prijatelj. E sad beba mi je uvijek oko pupka, ili ispod ili lijevo. Otkucaji su najčešće 140,143 no par zadnjih da a ide ovako 132,134,140,129,135,136 npr. Jel i vama tako? Još ne osjećam bebu samo neke lagane udarce ispod pupka ili kao da nešto unutra pukne u crijevima. 

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

happy_m
    24. Travanj 2020. 22:15

bulba

SmileA pikam se u trbuh. Ali ja sam već 19 tjedan i fakat mi trbuh velik i zategnut pa je sve teze. Probala sam u bedro i da ne boli, no kod mene je specifično mene nigdje na desnoj strani tijela ne boli a na lijevoj da.
    Sto se tiče baby watcher najbolji mi je prijatelj. E sad beba mi je uvijek oko pupka, ili ispod ili lijevo. Otkucaji su najčešće 140,143 no par zadnjih da a ide ovako 132,134,140,129,135,136 npr. Jel i vama tako? Još ne osjećam bebu samo neke lagane udarce ispod pupka ili kao da nešto unutra pukne u crijevima.

Meni je danas u oba mjerenja bilo oko 150 i tocno je ispod pupka...bas me zanima dal ce se iduce dane mjenjati otkucaji...bolje ce ti znat rec netko ko ga vec dulje vrijeme ima 😃

Demetria
    24. Travanj 2020. 22:20

bulba

Tako je i meni jednom 156,157,156,151,158.
    Sad više ne mogu pravilno uhvatiti. Bude 140do 160 pa padne na 110-120. Rekla bi da se to bebica pomakne

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

happy_m
    24. Travanj 2020. 22:25

A jel se vama potvrdio onaj mit da deckicima slabije kuca (130-150) a curicama jace (140-160) ? 😃

• bulba
    24. Travanj 2020. 22:42

Mom deckicu je uvijek do 145, nikad vise, zadnjih dana se vrti oko 130.135.138. Isto mi se nekad zna uloviti da lupa 40 sekundi normalno i onda Kao pokaže broj ispod 120 ali odmah vrati na vise. Bila sam u utorak na uzv i sve je ok. Moj muž tvrdi da je to zato jer se beba pomakne ili ja pomaknem sondu i to je dok ne ulovi pravilno.

Napokon 2804
    24. Travanj 2020. 22:50

Marta14

Napokon utipkajmybabywatcher de 🙈

Znaci ako sam dobro pogledala znaci nemoj me zqjebavaaaaaat sad saznam za to. Ne mogu nigdje naci cijenu ili ne kuzim dobro. 69 € za 3 dana ili kako vec???
    Znaci sad kad sam vidjela ovo definitivno zeeeeeeliiiiim... 
    Ali.. Uvijek ali, kakva je stetnost toga, s obzirom da kazu da uzv steti, a ja vjerujem da ne bi prestajala gledat bebu (to je točno ono sto sam rekla da bih htjela mali prozorcic da mogu zaviriti i vidjeti bebija) 🤤🤤🤤🤤🤤

Btw. Mislim da sam danas osjetila bebija, ali nisam sigurna... Sad cijelo vrijeme lezim i osluškujem tijelo i nista 

• bulba
    24. Travanj 2020. 23:08

Napokon ovo radi na bateriju od 9 volti i kažu da apsolutno ne šteti osim ako poludiš jer slučajno u tome trenu ne nades bebu , treba biti strpljiv i to je to. Ja sam četri dr pitala jel šteti i svi su rekli ne.

Tejic
    24. Travanj 2020. 23:25

Upravo sam poslusala srceko sa baby watcherom i tak lijepo lupka, najljepsi zvuk koji postoji u ovom periodu ❤️❤️ otkucaji od 137 do 140 😊 sad sam sretna i mogu mirna na spavanje a malisan ce pretpostavljam u akciju sad, samo cu opet brzo zaspati i necu osjetiti 😀

Demetria kod mene je isto decko pa kad ces azurirati listu mozes staviti 😁💙💙💙
    Marta i ja osjetim jako lupanje srca, normalni su mi otkucaji cca 60 do 70 u mirovanju, al osjecam da mi srce udara po cijelom tijelu a najvise u trbuhu. Cak sam guglala dal je to normalno jer sam se bas zabrinula i bolje da nisam nista guglala😂

Napokon 2804
    24. Travanj 2020. 23:57

Cek izgleda da se gubim... Googlala sam i baby doppler jer samo za otkucaje, a watcher je kao uzv kucni.
    https://ibb.co/6Hm69Yp
    Za doppler znam da nije štetan. Sa njime mi na svakom pregledu slušaju otkucaje... 

• bulba
    25. Travanj 2020. 00:03

Mi imamo baby watcher mas ... to upisi , imaš i video na Youtubeu . Uređaj je zelene boje da ti olakšam. Zove se Fetal doppler.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.