Prva trudnoća, IVF (iz prve), napunila prošli mjesec 31. Čim prije bacamo se na pravljenje i drugog djeteta 😜
Druga trudnoca, prva nazalost missed miscarriage. 40 godina, ja sam najstarija garant 😁
Ajme super! 😊 I ja isto. Ako rodim prije termina, onda bi se mogle i potrefiti skupa. Samo da nam sve bude ok. 😍
😊😊😊🤗 Čula sam da su OK sestre i doktori u Dbk bolnici 🤷♀️. Ja sam inače isprepadana i na samu pomisao bolnice, uvijek sam govorila da ću rodit u Podobniku, ali sad me više nekako nije strah, nitko od mojih prijateljica nema loša iskustva, hvala bogu, pa me to smirilo. Ali jedno vrijeme su na internetu stalno iskakala prestrašna svjedočanstva jadnih žena prema kojima su se ponašali neljudski pa me to prestrašilo ajme..
Cure jel neka gledala Kunert kolica 3u1 (ima vise vrsta, MILA, LAVADO, ROTAX..) Vidim da im je cijena dosta povoljna 2500-3500kn, meni su bas lijepa i imaju sve sto trazim kod kolica. Jel zna koja od vas nesto vise o njima? Jesu dobra, lagana za koristenje..?
Ja sam gledala verino i predivna su mi... Al me brine kvaliteta, triba to još dobro dobro provjerit, autosjedalicu pogotovo
Isabelagre
Sjećam se Mona1111
Ma daj? Kaj si i ti tak dugo ovdje?
Daaaa :)
5ta trudnoća i jedna beba... 40 godina... heheh Unikat evo nisi jedina.
Idući tjedan imam kontrolu, nadam se da će sve biti OK ...
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Peta trudnoća, sve anđeli , 36 godina 😂😂😂
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Da li i vama lupa srce nekako vise, jace.. Lezim i kao da samo srce osjetim..
To ti je normalno, ja sam se isto bila prepala ali doktorica mi je objasnila da u trudnoci i nama srce brze kuca zbog opskrbe s krvi 😊
Meni isto, od početka trudnoće. Ne znam jel i vama tako ili tek kasnije počelo? Moja dr ne kaže ništa posebno, ali mene to nekako plaši jer mi zna baš jako lupati, pogotovo nakon jela.
Meni je kasnije pocelo bas tak intenzivnije. I da pogotovo nakon jela. S time da se sad malo smirilo i sad uglavmom lupa samo kad legnem. Valjda je to onda normalno, lakse mi je kad znam da nisam jedina 😀
Ja planiram u Virovitici. Ako se situacija sa Koronom pogorša, onda ću ići privatno.
Ja imam 28, treća trudnoća, drugo dijete.
O ti si znaci blizu mog rodnog mjesta 😁 ja se udala u Varazdin pa onda ovdje planiram i roditi 😊
druga trudnoca, prvo dijete, isto 28 godina.
Sortiraj odgovore
Najstariji