Meni je kbc u splitu. Tako da je jedina skakavac mislim ovdje ali smo različiti termini.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Bok cure. Citam vas i pratim, al punomtoga propustim. Vidim da pisete o fetal doppleru. Ja mislim da je to izvrsna stvar jer ja sam tu na forumu jako dugo, od 2016.,iako sam tad bila pod drugim imenom vavica7625, al nemrem sw sjetit sifre. Uglavnom to nije bitno nego je bila jedna cura tad mono1111 koja je isto imala puno spontanih i tako i zadnju trudnoću si je spasila sa tim dopplerom. Ona je svaki dan slusala otkucaje i mislim da negdje u 32 ili 34 tjednu je skuzila da su otkucaji bili sve slabiji taj jedan dan i otisla je na hitnu i hitnu su je porodili jer joj se posteljica odvojila i spasila si je bebu, sad ima zdravu curicu. Mislim da je to bilo 2018 negdje na početku i znam da ima postova o tome, ali nemrem sad toliko pretraziti. Tako da ja sam si taj doppler naručila em radi svojeg mira em da budem svjesna svega u svakom danu.
[/url
Evo narucila sam baby watcher iz ljekarne Natura na popustu, pa se drugi tjedan i mi slusamo🥰😍
🌈💙👣🙏
Čini mi se da sam ja jedina ovdje sa krajnjeg juga. 🤔
Ja sam isto na jugu, rodit ću u Dubrovniku. Ti?
Meni je kbc u splitu. Tako da je jedina skakavac mislim ovdje ali smo različiti termini.
Ja ću isto u splitu
Ajme super! 😊 I ja isto. Ako rodim prije termina, onda bi se mogle i potrefiti skupa. Samo da nam sve bude ok. 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure jel neka gledala Kunert kolica 3u1 (ima vise vrsta, MILA, LAVADO, ROTAX..) Vidim da im je cijena dosta povoljna 2500-3500kn, meni su bas lijepa i imaju sve sto trazim kod kolica. Jel zna koja od vas nesto vise o njima? Jesu dobra, lagana za koristenje..?
Ja ću isto u splitu
Tebi je termin 01.10.
Meni pišu dva termina 22.09, ali realno 06.10.
Tako da možda i budemo cimi :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mana_Mare ako Bog da da nam trudnoće idu kako triba, vjer ces mi ti dat koju info za splitsko rodilište 🤗🤗
Happymom i Demetria za nama dvima
Kad promislin, lagana panika me vata 🙆♀️😂
Lipo je kad nas ima iz istog grada tj da namjeravamo u isto rodilište..
U kojim ste godinama? Meni je ovo prva trudnoća, imam 28 godina 🙋♀️🙋♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji