SmileA ja sam na heparinu i puknula sam se s njim večer prije Panorame. On predstavlja probleM jer kao razvodni krv a njima treba odeden postotak bebine dna pa može nedostajati. Kod mene je bilo dovoljno i uspjeli su bez obzira ali Ajde do pon ces izdržati. Reci mi molim te u koje se mjesto pikas?
bulba bas ja to vec dugo zelim nekog pitati ali nikako..Kako sam ja MPO trudnica pikam se od transfera i to u trbuh jer mi je tamo bilo nekako najlakse sama se ubosti, imam nesto koze i spekeca mrvicak pa mi se cinilo najbolje (jer sam se i u MPO postupku za postupak s drugim svim hormonima pikala u trbuh pa sam ajmo rec vec bila navikla). Gledala sam to jos prije na internetu za heparin videa gdje i kako se pikati i svugdje je bilo prikazano za trbuh pa sam i ja tako krenula, a kad sam sestru pitala gdje se s tim pika rekla je pa u ruku, bedro kako hocete.
U ruku mi se sama nekako cini nespretno upiknuti, a u bedro se bojim da ce boljeti iako nisam jos probala.
Sad kako mi je vec malo veci trbuh teze je i u trbuh tako da necu jos dugo moci, pa cu morati na nogu se prebaciti.
A gdje se ti pikas i dal te boli?
🌈💙👣🙏
Hvala vam cure moje 😃🥰🙏
Ja isto razmisljam da uzmem baby watcher ali neznam gdje da gledam, ima koja kakvu preporuku?
Vita26 o pa bravo ide to tebi, svaka cast!!😃👍
Tamica drago mi je da je sve u redu i cestitam na curici! 🎉🎀💜
Koliko si dugo cekala nalaz? Ja sam dns isla za Nifty i prije nego su uzeli uzorak sam pitala da li to sto uzimam heparin inekcije za trombofiliju utjece na rezultate, pa je djelatnica rekla da misli da ne bi trebalo da bude provjerila, i tako sve mi zavrsimo da bi me kasnije zvali da ipak 24 sata prije nebi trebala uzeti inekciju..pa da onda ipak dodem u pon na ponovno vadenje😒ali dobro ajde valjda bude sve u redu
Ja sam baby watcher uzela od MAS-a i prezadovoljna sam 😃
Tamica cestotam na curici 🥰🥰🥰
happy_m hvala na pomoci, potraziti cu!😃👍😘
🌈💙👣🙏
Moj je isto baby watcher od MASA
Meni je sa prvorođenim bila dobra i h&m 50 veličina skoro do kraja njegovog drugog mjeseca starosti. Čitaj 5.5kg.
A rođen je sa 51cm.
Mina 29Ja sam 14+1. Bilo mi je ok protekla dva tjedna, bez mučnina ali umor i dalje prisutan. Pijem heferol za željezo, ispod granice je ali nije prenisko. Gin. kaže da bi mi od tog trebalo bit bolje, barem što se umora tiče ali eto sad mučnine opet počele. Vjeruj mi, i meni se plače jer više ne znam šta bi…
Ajmeee… Pa nevjerojatno.😵. Ja sam isto postala nikakva.. Nit jedem nit spavam.. Blijeda sam ko snijeg.. Ali moje željezo je ok..
Kad će to stati više.. Sad kad vidim da si tjedan više trudna onda nažalost vidim da neće još stati.. Meni nije bilo prekida stalno su prisutne 😢
Ma sad mi je još gore jer sam se ponadala da su prestale skroz, kad ono opet... tek mi se apetit malo vratio u normalu, a sad opet ne jedem..od početka sam 3-4kg u minusu što se gin. iznenadila, pa kao vidjet ćemo kako će biti do idućeg pregleda... Valjda ćemo izdržati i da će što prije prestati!
Da vam se i ja malo javim ekipa, kod mene fala Bogu i dalje sve super, evo puna 4 miseca 🤗, tribali bi imati pregled za tjedan ipo, jedva cekam ...i sad sam se sitila da imam sladoleda i lipo ispekla palacinke,namazala nutelom i stavila sladoled 🤰🏻 🍨 i sad triba prati sude 🙈 uvalit cu muzu 😄
Hvala vam cure moje 😃🥰🙏
Ja isto razmisljam da uzmem baby watcher ali neznam gdje da gledam, ima koja kakvu preporuku?
Koliko si dugo cekala nalaz? Ja sam dns isla za Nifty i prije nego su uzeli uzorak sam pitala da li to sto uzimam heparin inekcije za trombofiliju utjece na rezultate, pa je djelatnica rekla da misli da ne bi trebalo da bude provjerila, i tako sve mi zavrsimo da bi me kasnije zvali da ipak 24 sata prije nebi trebala uzeti inekciju..pa da onda ipak dodem u pon na ponovno vadenje😒ali dobro ajde valjda bude sve u redu
Happy_m a koliko baby watcher renta kosta?
Mc mouse tako i kod mene,bas dugo je nosio 50/56 a roden je s 51cm i 3150g, s koliko se tvoj rodio?
SmileA mozes se pikati u bedro nije tak strasno, ja se ne pikam al sam puno pikala druge kad sam te struke.. Kazu da je bedro malo bolnije od trbuha al ja lakse nego ruka
Hvala vam cure moje 😃🥰🙏
Happy_m a koliko baby watcher renta kosta?
Kako mislis renta?😊
Ja sam ga u ljekarni platila 550kn
I ja sam uzela od Masa Baby watcher.
Na popustu je sad, 490 kn mislim. Ljekarna natura. Brzo dostave 😄
I ja sam uzela od Masa Baby watcher.
Na popustu je sad, 490 kn mislim. Ljekarna natura. Brzo dostave 😄
Ja sam imala srece pa su imali na stanju...ujutro sam se probudila i bas sam ga pozeljela imati, nazvala ljekarnu i rekli da imaju 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji