Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    24. Travanj 2020. 21:29

Da li i vama lupa srce nekako vise, jace.. Lezim i kao da samo srce osjetim..

Unakit
    24. Travanj 2020. 21:31

happy_m

Princess Mimi

I ja sam uzela od Masa Baby watcher.
    Na popustu je sad, 490 kn mislim. Ljekarna natura. Brzo dostave 😄

Ja sam imala srece pa su imali na stanju…ujutro sam se probudila i bas sam ga pozeljela imati, nazvala ljekarnu i rekli da imaju 😃

Mozda je drugi aparat, ovaj baby watcher koji imamo rentat u Nizozemskoj je ultrazvuk za doma. Prikopcas se na laptop sondom I gledas. Mozes pozvati koga hoces da u isto vrijeme gleda. 

Demetria
    24. Travanj 2020. 21:34

Princess Mimi

Isti taj :)  naručila do podneva došlo doslovno za manje od 24h.
    Vita svaka čast. Više mi imamo gramatičnih greški.
    Ja bi isto sad sladoled. Mislim da imam jedan još onaj vodeni voćni.

I znate šta? Mislim da je ovaj tjedan bilo od cura tjedan. Moram potražiti listu i nadopuniti ju s novim curama.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

happy_m
    24. Travanj 2020. 21:37

Marta14

To ti je normalno, ja sam se isto bila prepala ali doktorica mi je objasnila da u trudnoci i nama srce brze kuca zbog opskrbe s krvi 😊

Marta14
    24. Travanj 2020. 21:40

Unakit

happy_m

Princess Mimi

Ja sam imala srece pa su imali na stanju…ujutro sam se probudila i bas sam ga pozeljela imati, nazvala ljekarnu i rekli da imaju 😃

Mozda je drugi aparat, ovaj baby watcher koji imamo rentat u Nizozemskoj je ultrazvuk za doma. Prikopcas se na laptop sondom I gledas. Mozes pozvati koga hoces da u isto vrijeme gleda.

Dobro da to nemam za rentat😂Iako, gledala sam na Aliju ultrazvuke za kupit haha.. Ja cekam svoj doppler, valjda ce doc dok rodim..
    Unakit ali to ne smijes cesto koristiti ili? 

Napokon 2804
    24. Travanj 2020. 21:47

Unakit

happy_m

Princess Mimi

Cek ultrazvuk kao ultrazvuk? Znači da imas sliku bebe il sam krivo skuzila? 

Marta14
    24. Travanj 2020. 21:53

Napokon utipkaj mybabywatcher de 🙈

Bosco
    24. Travanj 2020. 21:55

Tamica cestitam na curici!
    Vita svaka cast na odlicnom znanju hrvatskog, koji spada pod najteže jezike. Ja jako često zeznem dok pišem, tako da se ne sekiraj 🤣🤭

Marta14
    24. Travanj 2020. 21:58

happy_m

Marta14

To ti je normalno, ja sam se isto bila prepala ali doktorica mi je objasnila da u trudnoci i nama srce brze kuca zbog opskrbe s krvi 😊

Znam da je opcenito brze, valjda i mene neka panika uhvati pa bude jos brze dok googlam svakakve gluposti.. 

mc_mouse
    24. Travanj 2020. 22:07

Ninche moj je bio 3300g/51Cm :) 

Što se tiče robice po meni je za neku normalnu familiju koja nema genetske dvometraše i stokilaše 😆 dovoljan broj 50 h&m bar mjesec i po. A ovih 68 h&m će nositi tek pred ljeto. 
    Nema smisla bas toliko unaprijed žuriti sa veličinama. Stignete sve :) 
    50 i 56 je sasvim dovoljno za prva 2-3 mjeseca. Pričam o h&m i Next modelima. Zara i c&a imaju sve broj manje zapravo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.