Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Siječanj 2020. 07:38

Slee

Cure, sto pijete od suplemenata?

Samo folna.

klupko_srece
    19. Siječanj 2020. 08:27

Curke meni je druga, prva nije uspjela. Ja 30,muž 29.  Mislim da imamo crijevnu viroza. Povraćnje i diarea šta napraviti

Princess Mimi
    19. Siječanj 2020. 08:39

vzmala

Curke meni je druga, prva nije uspjela. Ja 30,muž 29. Mislim da imamo crijevnu viroza. Povraćnje i diarea šta napraviti

Probaj stalno uzimati tekucinu, malo po malo da ne dehidriras i prati stanje. Ako dode do bilo kakvih bolova ili dobiješ visoku temperaturu, idi na hitnu.

19. Siječanj 2020. 08:40

vzmala

Curke meni je druga, prva nije uspjela. Ja 30,muž 29. Mislim da imamo crijevnu viroza. Povraćnje i diarea šta napraviti

Odi doktoru opce prakse. Ne znam jel ovo dovoljan razlog za otic na hitnu, ovisno o tome koliko ti je jako viroza i gubis li previse tekucine - da ne bi dehidrirala. Ako si u dilemi, uvijek mozes nazvat bolnicu pa pitati za misljenje. 

Slee
    19. Siječanj 2020. 08:48

Ja folat pijem otkad smo poceli raditi na bebi, pila sam od solgara, a sad sam se prebacila na premama duo, unutra su dvije tablete i super mi je jer osim folata sadrzi i neke druge vitamine i minerale.
    Ima li koja od vas problema s alergijom ili astmom? Imam astmu alergijsku i cijelu godinu sam na terapiji tabletama i pumpicom. Kad smo poceli raditi na bebi sam se skinula sa svega po savjetu ginekologice i uz nadzor pulmologice. Sve je bilo dobro do evo sinoc kada me uhvatila takva alergija. Sad je jutros ok, ali me strah kako ce biti u trecem mjesecu kad mi bude najgore. Mislim da ne smijem niti jednu tabletu, a pumpica postoji samo jedna na trzistu koju smiju trudnice pa cu ici po nju sljedeci tjedan.
    Uzasno me to sinoc nanerviralo.
    Vz mala, zao mi je zbog viroze. A mozda je sve i od T? Mozda je simptom? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Valevale1410
    19. Siječanj 2020. 08:57

Curke, ja sam vam se javila na početku teme, a onda sam vas samo citala. Sutra mi je prvi pregled, malo me strah zbog prosle trudnoce, mislim da ce mi sutra noge otpast od treskanja. Pokusavam misliti pozitivno i ne opterecivati se, al ne ide bas jednostavno. Nadam se da ce sutra sve biti ok, i da ce se strah barem upola smanjiti.
    Ja pijem solgarove prenatale i folnu, po jednu tabletu  od svakog, tako mi je ginic rekao. 

Marta14
    19. Siječanj 2020. 09:05

Slee ja imam alergiju veliku na prasinu, i sve trave vani(to cekam proljece bit ce veselo)..
    Tablete ne uzimam vise, kaze dok. da se mozda smiri u trudnoci.. Al meni nije bas dobro zasad, noc me ubije, kad se ujutro pribudim imam glavobolju, sinuse zacepljene, grlobolju...
    Primala sam inekcije al moram prestat dok sam trudna. Valjda cu izdrzat 😄

Marta14
    19. Siječanj 2020. 09:06

Vale bude sve ok, svima nam je tako, meni nije jos pregled al mi slabo kad ga se sjetim samo 😄 Sretno i javi nam 🍀🤞

Ja pijem Femibion ne znam ima li u Hr, folna +svasta.. 

• LUX
    19. Siječanj 2020. 09:09

Isto samo folat ali kad to popijem prec cu na nesto sto ima sve vitamine.. 
    Jel zna netko jel smijem farbat kosu s onom bojom iz bio bio? Ali znaci, cijelu glavu namazat s tim 

[link=https://lilypie.com][/link]

Slee
    19. Siječanj 2020. 09:10

Marta znaci ista stvar, na injekcijama svake godine, alergija na sve trave koje postoje i grinje. Trave me ubiju, sinoc sam poludila koliko mi je bilo tesko, a jutros bolje, al se osjecam iscrpljeno. Inace sam svake godine u dnevnoj bolici na inhalacijama, pitat cu sutra mogu li mi staviti bar nesto prirodno da me inhaliraju. Ajde, drago mi je da imam s kome i to podijeliti ovdje i da nisam jedina i da se mozemo modjusobno tjediti. Iako mi naravno nije drago da je i tebi tako lose.
    Valevale bit ce sve super! Nakon pregleda ces biti puno mirnija i sve ce biti kako treba! Samo pozitivno! I javi nam sve!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.