I da rekla sam prijateljicama da sam trudna 🤗
Ja polako, pošto primjećuju da ne pušim/pijem 😊 roditelji naši vec znaju, veselje do nebesa😍
Mislim da kod mene samo jos susjedi ne znaju. Nisam mogla drzati jezik za zubima 🙃
Kod mene znamo samo ja i muz,dok ne odem na prvi pregled ne mislim govorit, nekako mi je lijepo ovo da samo nas dvoje znamomozda sam ja samo cudna ali eto tako je
Cure, jel smijem popiti espumisan? Poludit cu od ove nadutosti.. Bas ko balon sam i ne mogu disat. Ujutro normalno ali do navečer izgledam ko da sam pred porod a ne u 8 tjednu 🤣🤣🤣
[link=https://lilypie.com][/link]
Espumisan moze u trudnoci i za vrijeme dojenja...ali evo vidi sta ce i druge cure rec mozda je nekom ginekolog dracije rekao....ali po mom skromnom znanju smije
Cure, sto pijete od suplemenata?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Za probavu pijem puno tople vode, jer sam i ja sam naduta ko bačva.
Ja uzimam folne još od 11.mjeseca i par puta tjedno kad se sjetim popijem magnezij (kaze gin da je to odlicno) i to je to. Puno kretanja, lagani tempo i možda se zato osjećam stvarno dobro i više/manje odmorno☺️
Uzimam folat (ima istu funkciju kao folna, samo se navodno bolje apsorbira) i omegu (sad ne jer sam potrosila, al uskoro stize nova posiljka). Ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji