Ajme autosjedaliceeee🙀 sad znam još i manje 😂😂. Mi smo konkretno mislili uzeti bebetto luca model 3u1 pa sam skužila da ima i 4u1 kaj je opcija s tim isofix.
Znam da su ta kolica glomazna, ali imamo veliki auto nije mi to problem i mislim se šetati po neasfaltiranom jer mi je to veći doživljaj, a ona mi imaju i gume na pumpanje.... jedino mi je ta autosjedalica pod upitnikom, kak da ja već sad znam mogu li na tu bazu staviti kasnije veću autosjedalici? I može li se to jaje koje se uzme s isofixom vezati u početku pojasom pa da nije problem taj nagib?? 👀
Bas ću vam potražiti neke solucije i napisati.
Kolica + AS nekim cjenovnim rangovima.
Uglavnom popratite FB grupu “grupa aukcije igračaka”. Ja sam tamo svoju Maxi Cosi Pebble plus osvojila na aukciji za 650kn. Što je i više nego u pola cijene.
sjedalica je nova sa urednim rokom. Etiketom i sve kao u trgovini.
Ajde ako ti se da 😊🤗
U toj grupi sam i ja.. Moze se svega naci povoljno.
Ja na kraju nemam isofix, vezali smo pojasom.. Peg perego primo viaggio imam.
Sto se kolica tice tu vam ne mogu bas previse pomoc. Nisam ih pretjerano istrazivala. Mislim da tu vise iskustva i preporuke ima mc_mouse. 😊
Moja kolica su jako teska, ok su ali su bila i jako skupa a za te pare ih ne bi bas preporucila (uppa baby vista).
Ako neko bude tia kupovat rabljenu autosjedalicu pls prvo se dobro raspitajte i budite sigurni u starost sjedalice jer s vremenom plastika izgubi na cvrstoci i kvaliteti i sjedalica vise ne pruza istu sigurnost. Cisto za info 😊
https://ibb.co/WtcyG5Z vidi mama ja sam poseban i ne zelim sisati palac na ruci, vec na nogi 💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Preslatko napokon!
Mouse bili bih ti jako zahvalni.
Mi živimo u stambenoj zgradi bez lifta, zadnji kat tako da ne znam baš kako bi kolica pogotovo ako su preteška nosila skroz gore. Ne, nemamo podrum, zgrada uopće nema podrum.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja izkreno nemam pojma kakva cu kolica ,nisam jos razmisljala o tome 🙈🙈🙈
Sve sto sam
Imala od djece sve sam poklonila ,nisam ni mislila da cu opet biti trudna-a srećom evo❤️
Sad moram sve novo kupiti za to imam osjecaj da mi je prva trudnoca moja djecica vec dosta su velika.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Preslatko napokon!
Mouse bili bih ti jako zahvalni.
Mi živimo u stambenoj zgradi bez lifta, zadnji kat tako da ne znam baš kako bi kolica pogotovo ako su preteška nosila skroz gore. Ne, nemamo podrum, zgrada uopće nema podrum.
Znaci 1. Put čujem da postoji zgrada bez podruma 😂😂😂😂
Stigli nalazi, kao sve uredu, urin cist, krvna slika savršena. Ništa povišeno. Otpustiti ce me kuci radi ove situacije, pa u slučaju da opet bude jako bolilo da dodem, a sutra imam pregled kod babice i da onda tražim i svog ginekologa da me pregleda u detalje. Znaci sutra ne izlazim odande dok ne saznam razlog
Napokon 😍
Demetria, koja god kolica.. Pa to ce biti bas tlaka vuc, zar ne mozes kod ulaza ostaviti kolica? Ili uzmes kosaru ostalo ostavis dole..
Sortiraj odgovore
Najstariji