Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    19. Travanj 2020. 09:52

Hvala Mouse, kako ti to oko sjedalica znas? Treba spremiti ove tvoje postove 😅
    Ja nekako mislim da prvih 6mj ni necu na duze relacije, a ovo po gradu mi je sve 10min autom.. 

Happy Sretan rodendan! 🎉🎉
    Sutra smo nas dvije na redu, jedva cekam! 

Tejic
    19. Travanj 2020. 09:53

mara1992

Tejic

Hm snovi ja sanjala ovu noc potonuce Titanika 😂😂 a ocito je i malac nesto sanjao jer je bio cijelu noc aktivan, a kroz dan nista 😆
    Mi danas punimo ravnih 20tt 😁❤️ prosli smo pola puta 💕

Dodala sam te na popis još uvijek termin 05.09?

Tako je, jos je 5.09. I deckic je 💙💙😊

Marta14
    19. Travanj 2020. 09:54

Napokon sad sam skuzila da si ti tamo ostala, javi nam sta kazu. Sve ce biti dobro 🙏😊

happy_m
    19. Travanj 2020. 09:55

Vita26

Happy_m
    Sretan rodjendan ,naravno da ce biti sve uredu 😘😘😘🎂🎂🎂🎂🎂🎂

Hvalaa draga 😘😘😘

Marta14

Hvala Mouse, kako ti to oko sjedalica znas? Treba spremiti ove tvoje postove 😅
    Ja nekako mislim da prvih 6mj ni necu na duze relacije, a ovo po gradu mi je sve 10min autom..
    .
    Happy Sretan rodendan! 🎉🎉
    Sutra smo nas dvije na redu, jedva cekam!

Skakavac
    19. Travanj 2020. 09:55

Happy sritan rođendan 😌🤩🙋‍♀️
    Ja se nista ne razumin u kolica ni autosjedalice, veze neman. Mislila san kolica 3u1 pa citam da nisu kvalitetna ko 2u1.. Bolje uzet njih i sjedalicu odvojeno.. Pojma ja neman. Citat cu vasa iskustva 🤭

nada23
    19. Travanj 2020. 09:58

Vita26

Marta
    Hahahah ti kao i ja sve neato duze da se noge ne vidi 😅😅😅😅
    Ja vec pocela kukati kako ne mogu obuc nista svoje a tek u lazim u 12tj.izvukla jucer pola ormara i tjela obuc jednu haljinu kad sam vidjela noge 🙈🙈🙈 i kazem muzu ,on onako smireno nista ti Moraces nesto dugo nositi cjelo ljeto 😂😂😂sta je tu je tako je nama sada.
    Demitria. I ja isto odlucila da necu nista prije 7mj trudnoca kupovati za bebicu ,bas zbog Andjela na nebu.za sad uzivanje i moram malo sebi neke stvari da kupim jer se debljam 😂😂😂
    SmileA
    Tako je Cekamo pregleda i javljamo se,meni je vec nervoza malo uhvatila 🙈🙈🙈
    Utorak imam kontrolu.
    Sto se tice jastuka ja mislim da je u bubamara dobar jer sam od tamo neke druge stvari na rucila i bila dam zadavoljna.

I ja imam u utorak pregled. Isto mi je lagana nervoza, ali znam da će sve biti dobro. 🙏🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

happy_m
    19. Travanj 2020. 10:05

Skakavac

Happy sritan rođendan 😌🤩🙋‍♀️
    Ja se nista ne razumin u kolica ni autosjedalice, veze neman. Mislila san kolica 3u1 pa citam da nisu kvalitetna ko 2u1.. Bolje uzet njih i sjedalicu odvojeno.. Pojma ja neman. Citat cu vasa iskustva 🤭

Hvala ti puno 🥰😘 ja isto za sad planiram 3u1 ali cekam da se ducani otvore pa da to sve vidim uzivo 🙂

Skakavac
    19. Travanj 2020. 10:06

Snac cemo se vec nekako 🤗

Napokon 2804
    19. Travanj 2020. 10:13

Tražila jos paracetamola pa sam uspjela sat vremena drimnut... Jos niko nista ne govori 

Princess Mimi
    19. Travanj 2020. 10:18

happy_m

Dobro jutro cure!😃
    Ja sam sva uzbudena zbog sutrasnjeg pregleda a jos mi je i rockas danas pa sam sva u nekom pozitivnom duhu 🥳
    Napokon sigurna sam da ce sa bebicom biti sve uredu ipak ima najbolju mamu koja ga cuva od prvog dana 🥰

Sretan rođendan 🥳🥳🤗❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.