Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tashee7
    19. Travanj 2020. 13:10

Napokon 2804

Demetria

Preslatko napokon!
    Mouse bili bih ti jako zahvalni.
    Mi živimo u stambenoj zgradi bez lifta, zadnji kat tako da ne znam baš kako bi kolica pogotovo ako su preteška nosila skroz gore. Ne, nemamo podrum, zgrada uopće nema podrum.

Znaci 1. Put čujem da postoji zgrada bez podruma 😂😂😂😂

Stigli nalazi, kao sve uredu, urin cist, krvna slika savršena. Ništa povišeno. Otpustiti ce me kuci radi ove situacije, pa u slučaju da opet bude jako bolilo da dodem, a sutra imam pregled kod babice i da onda tražim i svog ginekologa da me pregleda u detalje. Znaci sutra ne izlazim odande dok ne saznam razlog

Napokon, slikica je preslatka! Drago mi je da je sve u redu i držim fige da nije ništa strašno :)
    Mi smo isto u istraživanju kolica. Mislili smo uzeti 3u1, al opet možda je bolje uzeti kvalitetnu autosjedalicu posebno. a ova 2u1 kolica koja spominjete su daleko van našeg predviđenog budžeta. Mi smo isto u zgradi bez lifta, 2.kat, a spremište nam nije na raspolaganju. tako da smo u potrazi za nekim lakšim kolicima koja bi držali u gepeku i koja mogu rasklopiti i sklopiti jednom rukom. čuvanje kolica u haustoru ne dolazi u obzir, susjedima ulaz do su tako ukrali njihova

mc_mouse
    19. Travanj 2020. 13:20

Kolica:
    Sva kolica idu u nulti položaj, pogodna su za SVE terene te košara uopće nije potrebna. 

•Joie Chrome sa košarom = 2800kn baby centar (bez jajeta) i ima modela bez košare isto su odlični. 
    •Cybex Balios S Set 3u1 = 3200kn mall.hr
    Dok su u baby centru oko 4-5000kn!!! 
    •Maxi Cosi Adorra cca 3000kn (bez jajeta i košare) 
    •Maxi Cosi Nova 3 cca 4000kn  Nova 3 su na tri točka, Nova 4 su na četiri.  
    •Mutsy Evo cca 4000kn  (Magic baby, rama i sjedalo se kupuju odvojeno)
    •Joolz geo 2 (košara i korpa) cca 7000kn. Nađe se i za 5000 na akcijama
    •Jane kolica su također odlična no nisam ih našla na stanju :( 

Stokke: 
    •Beat, izvrsna kolica, trogodišnje jamstvo također, sjedalo također u oba smjera, pogodna za sve terene. Oko 4500kn
    •Xplory model - više model za po gradu. Velika mana je nedostatak shopping košare od ispod pa sve što kupiš moraš tegliti u rukama. Oko 7000kn
    •Trailz - izvrstan model, ogromna shopping košara. Napomena - kolica su velika :) cca 8000kn

Kišobran kolica (Idu u ležeće nulte položaje, sklapaju se u kocku jednom rukom i lagana su za ponijeti na kat, ma bilo gdje:
    •Mutav nexo = cca 2000kn
    •Mast m2 (izvrsni tockovi, shopping kosara) = do 1800kn. Trenutno 1600kn u baby centru, ova kolica su pravo oduševljenje
    •izvrsna su i ergobaby metro, može se kupiti i korpa za novorođenče. 
    •GB qbit + all terrain ili CITY fe = cca 2000kn

Jaja autosjedalice:
    •Cybex Aton M
    •Cybex Cloud Z
    •Maxi Cosi Cabriofix
    •Maxi Cosi Pebble/+ 

Učlanite se u FB grupu “Savjeti i prodaja kolica, te opreme za kolica”. Ima izvrsnih slabo rabljenih kolica po odličnim cijenama. Ovaj put ciljam na Bugaboo modele koji se inače penju do 10000kn pa ih nisam gore ni navodila. A daju se naći za 2500kn. Ako ne mislite bacati/proslijeđivati kolica lako ih prodate dalje za jednake novce. 
    U grupi imate gospođu Snježanu Klikić koja recenzira kolica te Strollericu. 

Izvadila sam par komada koliko mi je malac dozvolio 🤪
    Svaka od vas će uzeti što njoj odgovara. 
    Svi smo mi različiti i imamo različite uvjete i kriterije. Pri tome mislim: život na gradu ili selu, kući ili stanu, veći/manji auto, učestalost putovanja, VISINA partnera - ne želite zgrbljeni gurati kolica.... financijska mogućnost i sl. 

Napokon 2804
    19. Travanj 2020. 13:20

tashee7

Napokon 2804

Demetria

Preslatko napokon!
    Mouse bili bih ti jako zahvalni.
    Mi živimo u stambenoj zgradi bez lifta, zadnji kat tako da ne znam baš kako bi kolica pogotovo ako su preteška nosila skroz gore. Ne, nemamo podrum, zgrada uopće nema podrum.

Znaci 1. Put čujem da postoji zgrada bez podruma 😂😂😂😂

Stigli nalazi, kao sve uredu, urin cist, krvna slika savršena. Ništa povišeno. Otpustiti ce me kuci radi ove situacije, pa u slučaju da opet bude jako bolilo da dodem, a sutra imam pregled kod babice i da onda tražim i svog ginekologa da me pregleda u detalje. Znaci sutra ne izlazim odande dok ne saznam razlog
    Napokon, slikica je preslatka! Drago mi je da je sve u redu i držim fige da nije ništa strašno :)
    Mi smo isto u istraživanju kolica. Mislili smo uzeti 3u1, al opet možda je bolje uzeti kvalitetnu autosjedalicu posebno. a ova 2u1 kolica koja spominjete su daleko van našeg predviđenog budžeta. Mi smo isto u zgradi bez lifta, 2.kat, a spremište nam nije na raspolaganju. tako da smo u potrazi za nekim lakšim kolicima koja bi držali u gepeku i koja mogu rasklopiti i sklopiti jednom rukom. čuvanje kolica u haustoru ne dolazi u obzir, susjedima ulaz do su tako ukrali njihova

Sto se kolica tice, ja gledam na to da ce bebi u njima bit recimo do 4, 5 mjeseca, tad ce vec sjedit samostalno a bit će toplo vrijeme i planiram ga onda u kišobran kolica... (naravno ako bude to tako kako zamisljam) mislim da ova standard kolica sa sportskim dijelom za ljeto nisu nesto, jer me i to sve osobno pre debelo izgleda, i da ne dise... Mislim opet vjerujem u ono koliko para toliko muzike... Ali budimo realni, ni jedna nece kolica vući 2 godine. Eventualno se samo zimi vracat na njih jer su toplija

nada23
    19. Travanj 2020. 13:21

Napokon 2804

https://ibb.co/WtcyG5Z vidi mama ja sam poseban i ne zelim sisati palac na ruci, vec na nogi 💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Joj kako je sladakkkk! 😍😍😍😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Mabel
    19. Travanj 2020. 13:22

Hej curke! 

Evo nekih stvari koje sam si na temelju preporuka oko sebe (frendice, rodice...) zapikirala, možda nekom pomogle za istraživanje :). Mi smo sljedećih par godina u 50ak kvadrata, ali imamo lift i veliki auto - tako da nam je sve nešto multifunkcionalno, a kolica stoga ne gledamo težinu jer planiramo i na vikendicu i izletiće i sve ostalo.  
    .
    Robica: Next, Reserved, Sinsay, Lidl - super cijene, a kvaliteta ovako kako su poredani :) 
    Kadica koja je sklopiva: Stokke Flexi bath, Magic baby, 330kn
    Krevetić: Ornea bijeli s ladicom i njihaljkom (mogu se staviti i kotačići pa je fiksiran :)), Magic baby, 1360 kn 
    Kolica: ili Bebetto Luca 3u1 (5100kn) ili Maxi Cosi Adorra 3u1 (6 000kn) - za oba imamo preporuke s više strana da su super i za po kvartu i za po neravnom i po zimi, kiši itd, jednostavni, sve ok sa autosjedalicom... Ali dobila sam preporuku pogledati i u Centru Prečko u dućanu Big Baby, cijene su puno niže kažu, a kolica isto ok. I za Peg Perego također, ali uh malo mi je too much 8 000 kuna na kolica davati ako već ima kvalitetnih po nižim cijenama.
    Ležaljka: Baby Mix (500kn, Bazzar) ili Baby Bjorn cca 1300kn
    Digitalni termometar koji ide i u kadicu i u sobu, Philips Avent: cca 200kn
    I neka prostirka za presvlačenje, nažalost nemamo gdje uklopiti komodu pa ćemo neki dodatak za mašinu/stol uzeti.
    .
    I čak mi se čini da je to sve od ovih "većih" stvari... Ostali su nam madrac za krevetić, one zaštite za krevetć, meni izdajalica (pomagajte tu ako imate kakva iskustva haha).. Ne znam jesam što zaboravila sad. 

Mabel
    19. Travanj 2020. 13:24

I cure - puno vam hvala za preporuku za balone/konfete za Dalia party shop!!! :))) 

Napokon 2804
    19. Travanj 2020. 13:28

Mabel

Hej curke!

Evo nekih stvari koje sam si na temelju preporuka oko sebe (frendice, rodice…) zapikirala, možda nekom pomogle za istraživanje :). Mi smo sljedećih par godina u 50ak kvadrata, ali imamo lift i veliki auto - tako da nam je sve nešto multifunkcionalno, a kolica stoga ne gledamo težinu jer planiramo i na vikendicu i izletiće i sve ostalo.
    .
    Robica: Next, Reserved, Sinsay, Lidl - super cijene, a kvaliteta ovako kako su poredani :)
    Kadica koja je sklopiva: Stokke Flexi bath, Magic baby, 330kn
    Krevetić: Ornea bijeli s ladicom i njihaljkom (mogu se staviti i kotačići pa je fiksiran :)), Magic baby, 1360 kn
    Kolica: ili Bebetto Luca 3u1 (5100kn) ili Maxi Cosi Adorra 3u1 (6 000kn) - za oba imamo preporuke s više strana da su super i za po kvartu i za po neravnom i po zimi, kiši itd, jednostavni, sve ok sa autosjedalicom… Ali dobila sam preporuku pogledati i u Centru Prečko u dućanu Big Baby, cijene su puno niže kažu, a kolica isto ok. I za Peg Perego također, ali uh malo mi je too much 8 000 kuna na kolica davati ako već ima kvalitetnih po nižim cijenama.
    Ležaljka: Baby Mix (500kn, Bazzar) ili Baby Bjorn cca 1300kn
    Digitalni termometar koji ide i u kadicu i u sobu, Philips Avent: cca 200kn
    I neka prostirka za presvlačenje, nažalost nemamo gdje uklopiti komodu pa ćemo neki dodatak za mašinu/stol uzeti.
    .
    I čak mi se čini da je to sve od ovih "većih" stvari… Ostali su nam madrac za krevetić, one zaštite za krevetć, meni izdajalica (pomagajte tu ako imate kakva iskustva haha).. Ne znam jesam što zaboravila sad.

Ja cu kadicu dobiti, uz nju ide i podloga za presvlačenje, tako da mi tu ustvari treba samo komoda za robicu, kolica isto tako dobiti, stara godinu dana, korištena 6 mjeseci. Javim točno koja kad stignu jer sam naravno zaboravla... 
    Kindu sa madracom sam nasla na Amazonu 130 eura, to naručujem kad okrecimo, ergo cu dobiti.. I to je uglavnom ono sto mi treba recimo za početak, a sad ako se netko bude bas nudio da kupi nesto veće to planiram onda otvoreno reci autosjedalicu kad bude malac veci, i ako se nade jos netko onda lezaljku... Ali od toga svega, smatram da mi je ergo najbitnije, beba je uz mene, a ruke slobodne... 

Marta14
    19. Travanj 2020. 13:34

Hvala mouse! Pikiram Cybex bailos s, ja imam kolica ali nikad ne znas 🤭
    Izdajalicu cu uzet od Medele elektircnu, pokusat cu na onoj grupi aukcije igracaka.
    Imala sam u prosloj Medela rucnu i super mi je bila, al ne zelim opet 7 mjeseci izdajat rucno 😅Mozda mi nece ni trebati ali lako prodam dalje.. 

Marta14
    19. Travanj 2020. 13:35

Napokon pa djeca od 2 godins se voze u kolicima, kaj ti je.. 🤭😅

Mabel
    19. Travanj 2020. 13:36

Jooj Napokon, imaš li možda ime krevetića ili link na krevetić - pa to je odlična cijena!
    Marta14, jesi li pokušavala ikad s električnom - dosta čujem da više mlijeka izađe s ručnom, a da je s električnom to slabije? Pa više nemam pojma što bi, čak sam ručnu mislila... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.