Vidim da ima vas par kojima su bebetto luca zapala za oko...meni su i holland opcija ako ću uzimati autosjedalicu bez isofixa (holland nema opciju s isofixom, bar mi online ne nudi da tak odaberem), a dosta su povoljnija...a ja ne vidim razliku između holland i luca...bar ovako laički
Martaja sam sa prvorođenim toliko istraživala o sigurnosti djece. Pa u razne FB grupe se uključila. Pa čitala stranu materiju. Nagledala se videa i iskustava. Crash testova, preporuka tako da sam sva u tome 😂 redovno odem obnoviti znanje. Radila sam i u komisiji za zadovoljavanje minimalnih tržišnih uvjeta. Moj malac ti ima dvije i pol godine. I još se vozi obrnuto od smjera vožnje. Planiram do četvrte. Do treće godine im se razvija kralježnica pa u obrnutom smjeru su najzaštićeniji što se tiče ozljeda. Za bolje ne zna pa se ni ne buni :) to je sve u našim glavama.
SkakavacJa osobno ne volim 3u1opcije osim ako nisu od kvalitetnog proizvođača autosjedalice. Ova Poljska kolica. Bebeto. Onda ima ona još neka slična njima ne mogu se sad sjetiti imena. Pa ovaj novi Free on i tako to, žali Bože jajeta. Ako je nešto zadovoljilo minimalne tržišne uvjete ne znaci da je dovoljno dobro. Treba sve sagledati. Servisnu mrežu za kolica, a ne da mjesecima ostanete bez točka i slično kao što se zna dogoditi 😣
Happysretan ročkas 😍
Sto mislis o Be Safe Modular jajetu?
Poz cure! Kak ste? 😘
Samo sam vam htjela reci da tko zeli uloziti u dobra kolica, ali i u autosjedalicu neka uzme nuna demi grow 3u1 kolica. + kolica mogu ici za dvije bebe. 😃
Happy sretan ti rođendan! Iduće svjećice nećeš puhati sama😊
Napokon nadam se da će sve ostato dobro i da sutra saznaš razlog.
Vidim da ste se ufurale u nabavku opreme. Ja se jošne usudim ni razmišljati o tome a moram kupovati sve novo jer nam se nakon 4 klinca praktički sve raspalo 🤭. Al ni živimo na selu i definitivno idem na puno jeftinije varijante svega osim sjedalice. Ja sam za svih četvero imala jednu al sam ju bacila. Pratim vas i savjete i mišljenja al nikamo se još ne žurim. Znam samo da je najlakše nositi bebu u jajetu jer u vožnji najčešće zaspe i ne morati ju seliti u kolica dok izlazim iz auta pa bi voljela da se jaje može montieati na kolica.
Princess ja sam za sebe gledala be Safe izi go, sjećam se samo da je bila do visine cca75cm
A beSafe ima odlične autosjedalice, nemam sad vremena škicnut centimetražu Modular verzije
Ja imam Baby Merc Q9 3u1 i odlična su mi čak i jaje je poslužilo dosta dugo dok nisam kupila sa isofixom. Meni je košara bila spas prvih 6 mjeseci on je spavao u njoj bez problema. I za šetnje isto sam koristila košaru. Nedavno smo mu kupilu kišobran kolica ali on uglavnom hoda pa su i ona sad spremljena. Mali mi ima godinu i pol.
Vidis kako je svako dite prica za sebe 😁 bit ce i dobro spava? Moj se jos uvik budi xxxxxx puta 🤦♀️
Zaspi bez problema ja legnem s njim na naš krevet i cca 15 mu treba da zaspi stavim ga u kinder ali sad mu idu zubići pa se stalno budi i traži da spava s nama pa je nemiran. Ne znam kad je zadnji put prespavao noć 😂.
url=https://lilypie.com]
Curee hvala vam svima na lijepim zeljama 😘😘😘
Danas sam si bas priustila dan za sebe, setala sa dragim, kuhali skupa rucak, puhala svjecice na torti i sad nemogu disat od hrane 🤣🤣
Vidim da su dosle na red zanimljive teme i ima puno toga pa sam si neke stvari i poslikala 😃
Sto se tice kolica, ja sam isto gledala bebetto luca 3u1 i prekrasna su mi, ali cekam da se ducani otvore pa da ih mogu vidjet uzivo.
Napokon maneken je presladak 🥰
Sretan rođendan 😁
url=https://lilypie.com]
Cure kako se vi riješavate glavobolje? Otkako sam se ustala boli me glava (dio iznad čela).
I onda sam cijeli ručak izbacila :/
Skoro svaka dva tri dana imam glavobolje. Pokušavam izbjegavati piti lekadol
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja isto popijem Paracetamol kad ne mogu izdržati. Do sada se dogodilo jednom, ali upravo me počinje jako boliti opet 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji