Skakavac nisi jedina koja je tako mislila.
Sad i ja vidim da nemam pojma. Kad budemo išli kupovati vjerojatno ću vas opet pitati da mi ponovite pogotovo mouse i dinosaur,ili bilo koga tko ima više iskustva.
Happy sretan rođendan ❤🎂🎈🎆
Sretno sutra na pregledima svima koji idu. Ja sam tek u petak.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Happy sretan rodendan nasoj lijepo trudnici
Mcmouse moj je isto u suprotnom smjeru, u 6.mj ce 3godine i nemam ga namjeru okretati.
Mi smo uzeli Römer SHR II jaje i isofix i bilo je savrseno, prvih mj-dva nismo koristili isofix al onda smo ga poceli jer je nagib bio ok. I naravno ono ogledalo za sjedalo jer smo se puno vozili nas dvoje sami.
Kad je on imao tocno 9 mj dozivjeli smo saobracajnu i bacili smo jaje i isofix. Hvala dragom Bogu on je najmanje osjetio udarac.
Tad smo uzeli jaje i isofix marke kolica i isto je ok al nikad boljeg jaja od tog Römerovog, jako je komotno siroko i izgleda udobno
Cure nemojte stediti na autosjedalicama i nikad nemojte zanemariti svezat ga, makar imao ispade placa, dernjave, ludiranja, ili ako je samo kratka relacija, svezan mora bit i to kako treba, bitno je naucit ih od pocetka..
Ja sam valjda malo osjetljiva na tu temu, vozim ga makar i 100m u sjedalici i nikad u krilu, svi oko mene se iscudavaju al niko nije bio na mome mjestu u tom trenutku...
Opreza nikad dosta. Time se vodim cili zivot, a kada rodim, uz bozju pomoc, biti ce to Level Pro hahahha nikakva stednja, ko sta san i napisala.. Ali eto tribat ce mi sigurno savjeti, pojma neman 🤭
Ja sam sve vec zaboravila, mali mi ima 6 godina.. Tako da dobro dodu savjeti 😊
Uf ja rade ostanem doma nego da ga u krilu vozim, pa makar i 2 metra.. Nikad ne znas sta se moze desiti. Digne mi se kosa na glavi kad vidim dijete bez autosjedalice
Ninche u potpunosti dijelim mišljenje s tobom.
Dinosaurus Ocijena na ADAC-u nije bas ispravno mjerilo jer razne sjedalice gube ocjenu radi materijala izrade, lakoće zakopčavanja pojasa i slično. Kao npr što tu dobivaju lošiju ocjenu Joie autosjedalice, a nekad su bolje od Maxi Cosi. Treba sve gledati.
Ja razmišljam o kolicima stoke ili joolz 2u 1 . Čula sam i čitala da su svakako kvalitetnija od ovih 3u1 , iskustva nemam. Pregled isto imam ovaj tjedan i bas sam nemirna dok ne prođe. Nestrpljivo cekam prve pomake i nikako da se opustim ovih dana. Kakve vi osjećaje imate u trbuhu? Beba ili crijeva?
Happy sretan rođendan 🎉🎉🎉🎉
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Nincheu potpunosti dijelim mišljenje s tobom.
DinosaurusOcijena na ADAC-u nije bas ispravno mjerilo jer razne sjedalice gube ocjenu radi materijala izrade, lakoće zakopčavanja pojasa i slično. Kao npr što tu dobivaju lošiju ocjenu Joie autosjedalice, a nekad su bolje od Maxi Cosi. Treba sve gledati.
Naravno, kod njih sve spada u ocjenu. Nisam ni mislila da samo pogledaju naziv sjedalice koja ima najbolju ocjenu i nju kupe. Pise isto koje su mane i prednosti svake sjedalice, treba citati. Na kraju krajeva nisu svacije funancijske mogucnosti iste. Odvagnut ce ono sta si mogu priustit da bude najsigurnije moguce i da im odgovara. Adac stranica je dobar orijentir.
Super je kad vas par cura ima iskustva s kolicima i ostalim stvarima. 😊 Kada dođe red na kupovinu, pitat ću vas za savjet jer ja pojma nemam. 🤷♀️
Koliko vidim, dosta nas ima preglede ovaj tjedan. Bit će lijepih sličica 😍😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Da Nada, puno pregleda 🤗 Bit ce to super! Jedva cekam, neka nam je svima sretno 🎉
.
Pa dobro koja onda kolica i as valjaju?
Martaja sam sa prvorođenim toliko istraživala o sigurnosti djece. Pa u razne FB grupe se uključila. Pa čitala stranu materiju. Nagledala se videa i iskustava. Crash testova, preporuka tako da sam sva u tome 😂 redovno odem obnoviti znanje. Radila sam i u komisiji za zadovoljavanje minimalnih tržišnih uvjeta. Moj malac ti ima dvije i pol godine. I još se vozi obrnuto od smjera vožnje. Planiram do četvrte. Do treće godine im se razvija kralježnica pa u obrnutom smjeru su najzaštićeniji što se tiče ozljeda. Za bolje ne zna pa se ni ne buni :) to je sve u našim glavama.
SkakavacJa osobno ne volim 3u1opcije osim ako nisu od kvalitetnog proizvođača autosjedalice. Ova Poljska kolica. Bebeto. Onda ima ona još neka slična njima ne mogu se sad sjetiti imena. Pa ovaj novi Free on i tako to, žali Bože jajeta. Ako je nešto zadovoljilo minimalne tržišne uvjete ne znaci da je dovoljno dobro. Treba sve sagledati. Servisnu mrežu za kolica, a ne da mjesecima ostanete bez točka i slično kao što se zna dogoditi 😣
Happysretan ročkas 😍
A kakva su ta Bebetto? Koje bi ti npr. marke ti preporučila a da nisu paprene cijene? Help! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji