Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    19. Travanj 2020. 13:37

Napokon slikica je izvrsna. 
    Posjedanje bebe se najčešće događa između 7-8mj +/- 1mj. 
    Duljina korištenja kolica - opet ovisi o tvojim uvjetima života. Jesi na selu ili u urbanom centru grada. Da li idete često na plažu ili odmore. Ne želiš sigurno tegliti dvogodišnjaka od 14kg sa svom opremom za plažu, lakše je da ćeš ga staviti u kolica. 
    Dozvoliti mu da zaspe u njima i slično. 
    Mi još znamo koristiti svoja kolica, u centru grada smo, auto je na doslovno 50cm od pločnika i ne mogu ga tvrdoglavog pustiti da vrluda, zatim ja rijetko da ću uzeti auto i otići u shopping. Stavim ga u kolica i punim ispod njega shopping košaru. Na povratku iz kupovine ga pustim u dječji park. Tamo se izglupiramo. Kad je vrijeme za ići doma, naravno da dolazi do protesta. No lakše mi ga je staviti u kolica nego tegliti sve vrećice skupa s njim do stana. 
    Način života je presudan za odabir. 

Napokon 2804
    19. Travanj 2020. 13:37

Marta14

Napokon pa djeca od 2 godins se voze u kolicima, kaj ti je.. 🤭😅

Ma sta ti je, ovo sve oko mene mali hibridi, cim prohodaju kakva kolica, samo zuje negdje.. 😂😂😂😂 A i da moj bude ljubitelj kolica, opet imat cu ih, pa kak nam bude.
    😂

mc_mouse
    19. Travanj 2020. 13:38

Marta14

Hvala mouse! Pikiram Cybex bailos s, ja imam kolica ali nikad ne znas 🤭
    Izdajalicu cu uzet od Medele elektircnu, pokusat cu na onoj grupi aukcije igracaka.
    Imala sam u prosloj Medela rucnu i super mi je bila, al ne zelim opet 7 mjeseci izdajat rucno 😅Mozda mi nece ni trebati ali lako prodam dalje..

I ja sam svoju tamo uzela na aukciji. 
    Sa ručnom aventovom sam se zezala 7mjeseci također sa prvorođenim. 

Marta14
    19. Travanj 2020. 13:40

Mabel hmm pa izdajala sam na elektircnu u bolnici ali se ne sjecam bas da je neka razlika, mozda i je.. Za izdajalicu je isto nezgodno jer ne znas da li ce ti uopce trebati, iskreno ja bi uzela rucnu(da nisam prosla ono od prije)..

Ninche9
    19. Travanj 2020. 13:42

Ja imam buggy kolica Joie Litetrax Air s adapterima za Joie jaje.. Idu u nulti polozaj, al smo svejedno uzeli i kosaru i isofix za auto. Jaje i gemm ima dobre ocjene i ok je. Tako da imam jedna kolica koja su mi u startu kao ona veca pocetna a kasnije sluze kao kisobran kolica. Da kupujem opet i imam neogranicen budzet uzela bi kolica od cybexa.
    Izdajalicu imam avent rucnu.. Ne znam isplati li se unaprijed kupovat, ja sam je uzela za 35e u mülleru, na kraju sam samo dojila..
    I tako, mislim da se ne treba zaletavati, puno toga se moze kupiti u hodu.. Uzela sesirice za dojenje duplo a na kraju mi drugi nisu trebali jer sam ih maknula dosta rano..
    Zbog kupovanja unaprijed i moje brige da apsolutno sve mora biti unaprijed pripremljeno bacili smo neke novce bezveze

Demetria
    19. Travanj 2020. 13:44

Živim u dalmaciji to su sve sutereni stanovi.
    Nemamo nigdje mogućnost ostaviti tako da ćemo košaru nositi sa sobom a kolica ostavljati u auto. Srećom naš auto je velik pa ima mjesta.
    Ajme upravo sam otvorila bilješke i sve ovo iskopirala vidim da ću iducih par mjeseci proučavati kolica i autosjedalice :)) 
    Nekako vidim da će na kraju biti 2u1, a da ćemo autosjedalicu posebno kupiti.

Vidjela sam da grupa Rode rade provjere autosjedalica pa taman dok prođe korona i mi svoju kupimo valjda će organizirati testiranja

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

mc_mouse
    19. Travanj 2020. 13:45

Ninche ta kolica su super. 
    Ma kod mene nema bacanja novaca, ja apsolutno sve prodam. 😅
    Radije uzmem sniženo makar ne trebalo pa prodam kasnije po skoro redovnoj cijeni.  

Marta14
    19. Travanj 2020. 13:46

Ja sam dvije stvati bezveze kupila, kantu za pelene i onaj grijac za boce.. 

Ninche9
    19. Travanj 2020. 13:48

Imam ergo adapt, ide od 3.5 kg, al opet nije preporucljiva za koristenje od pocetka, pa sam uzela elasticnu maramu, na kraju mi je marama ispala komplicirana i bilo je prevruce, al ajd ergo smo koristili za neke izlete.. 
    Mozemo uzet najskuplja kolica a bit ce da ih dijete ne voli ili najskuplju nosiljku, kimbu iz snova a na kraju zavrsi spavajuci s nama u krevetu 
    Na kraju profitira samo ducan s bejbi opremom, ja sam za umjerenost u svemu.
    Ja cu se radije upisat na neki kurs tipa plivanje s bebom, to smije vec od 3mj, a prosli put sam isla na fitness s nosiljkama to je bilo bas bas fora.. 

Ninche9
    19. Travanj 2020. 13:51

mc_mouse

Nincheta kolica su super.
    Ma kod mene nema bacanja novaca, ja apsolutno sve prodam. 😅
    Radije uzmem sniženo makar ne trebalo pa prodam kasnije po skoro redovnoj cijeni.

Ma i ja sam prodala sve, od marame i Manduce do platnenih pelena, jastuka za novorodence i raznih cuda modernog roditeljstva koja su me privukla, l ono, nikad po toj cijeni koja je iz ducana.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.