Napokon slikica je izvrsna.
Posjedanje bebe se najčešće događa između 7-8mj +/- 1mj.
Duljina korištenja kolica - opet ovisi o tvojim uvjetima života. Jesi na selu ili u urbanom centru grada. Da li idete često na plažu ili odmore. Ne želiš sigurno tegliti dvogodišnjaka od 14kg sa svom opremom za plažu, lakše je da ćeš ga staviti u kolica.
Dozvoliti mu da zaspe u njima i slično.
Mi još znamo koristiti svoja kolica, u centru grada smo, auto je na doslovno 50cm od pločnika i ne mogu ga tvrdoglavog pustiti da vrluda, zatim ja rijetko da ću uzeti auto i otići u shopping. Stavim ga u kolica i punim ispod njega shopping košaru. Na povratku iz kupovine ga pustim u dječji park. Tamo se izglupiramo. Kad je vrijeme za ići doma, naravno da dolazi do protesta. No lakše mi ga je staviti u kolica nego tegliti sve vrećice skupa s njim do stana.
Način života je presudan za odabir.
Napokon pa djeca od 2 godins se voze u kolicima, kaj ti je.. 🤭😅
Ma sta ti je, ovo sve oko mene mali hibridi, cim prohodaju kakva kolica, samo zuje negdje.. 😂😂😂😂 A i da moj bude ljubitelj kolica, opet imat cu ih, pa kak nam bude.
😂
Hvala mouse! Pikiram Cybex bailos s, ja imam kolica ali nikad ne znas 🤭
Izdajalicu cu uzet od Medele elektircnu, pokusat cu na onoj grupi aukcije igracaka.
Imala sam u prosloj Medela rucnu i super mi je bila, al ne zelim opet 7 mjeseci izdajat rucno 😅Mozda mi nece ni trebati ali lako prodam dalje..
I ja sam svoju tamo uzela na aukciji.
Sa ručnom aventovom sam se zezala 7mjeseci također sa prvorođenim.
Mabel hmm pa izdajala sam na elektircnu u bolnici ali se ne sjecam bas da je neka razlika, mozda i je.. Za izdajalicu je isto nezgodno jer ne znas da li ce ti uopce trebati, iskreno ja bi uzela rucnu(da nisam prosla ono od prije)..
Ja imam buggy kolica Joie Litetrax Air s adapterima za Joie jaje.. Idu u nulti polozaj, al smo svejedno uzeli i kosaru i isofix za auto. Jaje i gemm ima dobre ocjene i ok je. Tako da imam jedna kolica koja su mi u startu kao ona veca pocetna a kasnije sluze kao kisobran kolica. Da kupujem opet i imam neogranicen budzet uzela bi kolica od cybexa.
Izdajalicu imam avent rucnu.. Ne znam isplati li se unaprijed kupovat, ja sam je uzela za 35e u mülleru, na kraju sam samo dojila..
I tako, mislim da se ne treba zaletavati, puno toga se moze kupiti u hodu.. Uzela sesirice za dojenje duplo a na kraju mi drugi nisu trebali jer sam ih maknula dosta rano..
Zbog kupovanja unaprijed i moje brige da apsolutno sve mora biti unaprijed pripremljeno bacili smo neke novce bezveze
Živim u dalmaciji to su sve sutereni stanovi.
Nemamo nigdje mogućnost ostaviti tako da ćemo košaru nositi sa sobom a kolica ostavljati u auto. Srećom naš auto je velik pa ima mjesta.
Ajme upravo sam otvorila bilješke i sve ovo iskopirala vidim da ću iducih par mjeseci proučavati kolica i autosjedalice :))
Nekako vidim da će na kraju biti 2u1, a da ćemo autosjedalicu posebno kupiti.
Vidjela sam da grupa Rode rade provjere autosjedalica pa taman dok prođe korona i mi svoju kupimo valjda će organizirati testiranja
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ninche ta kolica su super.
Ma kod mene nema bacanja novaca, ja apsolutno sve prodam. 😅
Radije uzmem sniženo makar ne trebalo pa prodam kasnije po skoro redovnoj cijeni.
Ja sam dvije stvati bezveze kupila, kantu za pelene i onaj grijac za boce..
Imam ergo adapt, ide od 3.5 kg, al opet nije preporucljiva za koristenje od pocetka, pa sam uzela elasticnu maramu, na kraju mi je marama ispala komplicirana i bilo je prevruce, al ajd ergo smo koristili za neke izlete..
Mozemo uzet najskuplja kolica a bit ce da ih dijete ne voli ili najskuplju nosiljku, kimbu iz snova a na kraju zavrsi spavajuci s nama u krevetu
Na kraju profitira samo ducan s bejbi opremom, ja sam za umjerenost u svemu.
Ja cu se radije upisat na neki kurs tipa plivanje s bebom, to smije vec od 3mj, a prosli put sam isla na fitness s nosiljkama to je bilo bas bas fora..
Nincheta kolica su super.
Ma kod mene nema bacanja novaca, ja apsolutno sve prodam. 😅
Radije uzmem sniženo makar ne trebalo pa prodam kasnije po skoro redovnoj cijeni.
Ma i ja sam prodala sve, od marame i Manduce do platnenih pelena, jastuka za novorodence i raznih cuda modernog roditeljstva koja su me privukla, l ono, nikad po toj cijeni koja je iz ducana..
Sortiraj odgovore
Najstariji