Ne jaje cijelo nego ima one neke podloge unutra koje namjestis.. 🙈 Joj moram na tavan..
Napokon super za bebicu ❤️
Mimi strpi se hehe, sad ce to..
Mene isto zadnja dva dana bas lupka, drugacije, i sad je ovo neka sasvim nova dimenzija trudnoce ☺️Sad je stvarno..
Marta Npr. Ja sam nakon jajeta kupila Joie Stages na isofix sjedalicu (do 4te godine u suprotnom smjeru, nakon toga ide u smjer vožnje do 12te godine) i na njoj imam gumb za podešavanje nagiba, bez obzira što je namijenjena za navorodence, sa najvećim klikom za nagib - ispada mi prestrma. Nikad je nebi koristila prije nego bi prerastao jaje.
Zaobljeno dno jajeta omogućuje namještanje kuta od 45°, između unutarnjeg naslona jajeta i tla, a taj kut je važan jer je dovoljno okomit da podupre leđa i glavu, ali i dovoljno polegnut da djetetova glava ne pada na prsa i ne dovede do gušenja.
Nagib sjedalice ovisi o nagibu sjedala u autu. Najbolje probati na licu mjesta i vidjeti da li se sa isofixom dobiva to što trebaš.
Marta, podloge? Misliš umetke za novorođenče, oni su fiksni kad ih staviš unutra. Nagib sama podešavaš u autu. Realno možeš staviti sjedalicu i pod 90° 😅
Napokon nek je samo bebica dobro🙏❤️ drzim fige za dobre nalaze i da sto prije budes jos bolje!🤞🍀Sretno i javi nam se😘
🌈💙👣🙏
Dobro jutro cure!😃
Ja sam sva uzbudena zbog sutrasnjeg pregleda a jos mi je i rockas danas pa sam sva u nekom pozitivnom duhu 🥳
Napokon sigurna sam da ce sa bebicom biti sve uredu ipak ima najbolju mamu koja ga cuva od prvog dana 🥰
Napokon, bitno da je beba dobro, a i to će se riješiti sto god da jest i bolovi će proći . 🙏 Dobro da nisi čekala i da si odmah na hitnu pošla.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Happy, sretan rodjendan! 🥳🌸🎂
Sutra ćeš dobiti najljepši poklon- Vidjet ćeš svoju malu razigranu bebicu. 😍 Zelim ti lijep dan... ☺️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Marta
Hahahah ti kao i ja sve neato duze da se noge ne vidi 😅😅😅😅
Ja vec pocela kukati kako ne mogu obuc nista svoje a tek u lazim u 12tj.izvukla jucer pola ormara i tjela obuc jednu haljinu kad sam vidjela noge 🙈🙈🙈 i kazem muzu ,on onako smireno nista ti Moraces nesto dugo nositi cjelo ljeto 😂😂😂sta je tu je tako je nama sada.
Demitria. I ja isto odlucila da necu nista prije 7mj trudnoca kupovati za bebicu ,bas zbog Andjela na nebu.za sad uzivanje i moram malo sebi neke stvari da kupim jer se debljam 😂😂😂
SmileA
Tako je Cekamo pregleda i javljamo se,meni je vec nervoza malo uhvatila 🙈🙈🙈
Utorak imam kontrolu.
Sto se tice jastuka ja mislim da je u bubamara dobar jer sam od tamo neke druge stvari na rucila i bila dam zadavoljna.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Happy, sretan rodjendan! 🥳🌸🎂
Sutra ćeš dobiti najljepši poklon- Vidjet ćeš svoju malu razigranu bebicu. 😍 Zelim ti lijep dan… ☺️
Hvala ti od srca 🥰🥰😘
Happy_m
Sretan rodjendan ,naravno da ce biti sve uredu 😘😘😘🎂🎂🎂🎂🎂🎂
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji