Napokon
Nek brzo prodje probadanje i da se ti osjecas bolje.a bitno je da bebica je dobro❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Dobro jutro cure!😃
Ja sam sva uzbudena zbog sutrasnjeg pregleda a jos mi je i rockas danas pa sam sva u nekom pozitivnom duhu 🥳
Napokon sigurna sam da ce sa bebicom biti sve uredu ipak ima najbolju mamu koja ga cuva od prvog dana 🥰
Happy_m pa sretan rodendan!🥳🎂🎉🎈Da ti se ostvare sve zelje, a mislim da ce ovaj biti posebno najljepsi!🤗 Cekamo sutra lijepe vijesti s pregleda, sretno!🤞🍀😘
🌈💙👣🙏
Dobro jutro cure!😃
Ja sam sva uzbudena zbog sutrasnjeg pregleda a jos mi je i rockas danas pa sam sva u nekom pozitivnom duhu 🥳
Napokon sigurna sam da ce sa bebicom biti sve uredu ipak ima najbolju mamu koja ga cuva od prvog dana 🥰
Sretan rockas! 🎂🌸 Zabavi se danas, a sutra uzivaj na pregledu i gledanju svoje bebice 💖
Marta ja sam sa prvorođenim toliko istraživala o sigurnosti djece. Pa u razne FB grupe se uključila. Pa čitala stranu materiju. Nagledala se videa i iskustava. Crash testova, preporuka tako da sam sva u tome 😂 redovno odem obnoviti znanje. Radila sam i u komisiji za zadovoljavanje minimalnih tržišnih uvjeta. Moj malac ti ima dvije i pol godine. I još se vozi obrnuto od smjera vožnje. Planiram do četvrte. Do treće godine im se razvija kralježnica pa u obrnutom smjeru su najzaštićeniji što se tiče ozljeda. Za bolje ne zna pa se ni ne buni :) to je sve u našim glavama.
Skakavac Ja osobno ne volim 3u1 opcije osim ako nisu od kvalitetnog proizvođača autosjedalice. Ova Poljska kolica. Bebeto. Onda ima ona još neka slična njima ne mogu se sad sjetiti imena. Pa ovaj novi Free on i tako to, žali Bože jajeta. Ako je nešto zadovoljilo minimalne tržišne uvjete ne znaci da je dovoljno dobro. Treba sve sagledati. Servisnu mrežu za kolica, a ne da mjesecima ostanete bez točka i slično kao što se zna dogoditi 😣
Happy sretan ročkas 😍
Martaja sam sa prvorođenim toliko istraživala o sigurnosti djece. Pa u razne FB grupe se uključila. Pa čitala stranu materiju. Nagledala se videa i iskustava. Crash testova, preporuka tako da sam sva u tome 😂 redovno odem obnoviti znanje. Radila sam i u komisiji za zadovoljavanje minimalnih tržišnih uvjeta. Moj malac ti ima dvije i pol godine. I još se vozi obrnuto od smjera vožnje. Planiram do četvrte. Do treće godine im se razvija kralježnica pa u obrnutom smjeru su najzaštićeniji što se tiče ozljeda. Za bolje ne zna pa se ni ne buni :) to je sve u našim glavama.
SkakavacJa osobno ne volim 3u1opcije osim ako nisu od kvalitetnog proizvođača autosjedalice. Ova Poljska kolica. Bebeto. Onda ima ona još neka slična njima ne mogu se sad sjetiti imena. Pa ovaj novi Free on i tako to, žali Bože jajeta. Ako je nešto zadovoljilo minimalne tržišne uvjete ne znaci da je dovoljno dobro. Treba sve sagledati. Servisnu mrežu za kolica, a ne da mjesecima ostanete bez točka i slično kao što se zna dogoditi 😣
Happysretan ročkas 😍
Super je sta si se toliko dobro o svenu informirala. Dobro bi dosa koji savjet ili prijedlog za kolica.🤗 Kako se stvarno ne razumin, citan sta cure pisu na ljetnim bebama.. Vise puta san citala o maxi cosi.. Mislim da sam trazila na netu i nasla da su 2u1. Tribala bi skupit vise informacija pa da znan sta cemo moc financijski podnit. Svakako je sigurnost bebe na prvom mistu.
Dobro jutro cure!
Napokon 2804 bitno da je sve ok s bebicom, drzim fige za dobre nalaze! Javi nam! 😘
Happy sretan ti rodendan! 🎊🎉🎂🌹
Mi imamo kiddy i size jaje. Super smo zadovoljni s njim. Ide na isofix. Nikad bebu nismo vadili iz jaja direkt iz auta niti ju tako stavljali. Uvik smo cilo jaje nosili u kucu ili montirali na kolica jer bi svaku voznju makar bila 10min zaspa. Ova sjedalica ima super ocjenu na adac-u (moj savjet prije kupovine provjerite ocjene i rezultate na njihovoj stranici) . Kad je prerastao jaje sa cca 76cm, kupili smo britax sjedalicu koja se rotira za 360 pa moze bit u smijeru voznje i obrnuto. Ona ide do 4 god otprilike ali zanemarite godine, bitnija je visina.
Kolica imamo 2u1 i adaptere za jaje. Tila sam jaje odabrat po sigurnosti pa nisam tila da je dio kolica. Eto nadam se da sam malo pomogla 😁
Happy sretan ti rođendan 🍰🎂
Napokon drži se bit će sve dobro samo misli pozitivno.. Glavno da je bebica dobro a ostalo će se srediti ❤️
Ma pišonja je odlično, tako kažu, nisam ga vidjela noćas, ja preživljavam, ali u svakom slučaju lakše mi je što sam ovdje, i što me be boli toliki
Happy_m sretan rockas i sve najbolje ti želim! 😊 🎂 🎂 🎂
Napokon bitno da je bebica dobro, i tebi sretno i javljaj nam kak si ❤️
Ja se isto nista ne kuzim u te autosjedalice, pa mi je to trenutno SF tema 🙈 al pomno pratim sve kaj pisete pa cu valjda i nauciti 😁
Sutra i ja imam pregled i jedva cekam vidjeti to malo razigrano klupko 😊💙💙
Mi od sutra imamo radove u stanu, u trajanju od kojih dva tjedna, a onda krece shoping akcijaa 😁❤️
Vidim da puno iz H&m narucujete, ja sam se uspjela opskrbiti sa trudnickim gacicama (fenomenalne su) i grudnjacima taman prije nego su se zatvorile trgovine, al sad su mi ti grudnjaci premali i trebala bi naruciti nove, a vise nisam sigurna u velicinu 🤔
Kad se sve otvori planiram otici u Babyland i tamo uzeti sve od vecih stvari, nekak mi se cini da imaju najveci izbor svega 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji