Moj bebac je mrzio kolica. Uspili bi prosetat s njim ako bi zaspao u jaju pa bi jaje stavili na kolica. Inace kosara nula bodova. Sve dok ga nisam mogla staviti u sportska kolica sam ga nosila. Na pocetku nekoliko mjeseci u elasticnoj marami a poslije u nosiljci. To me spasilo. Kad smo presli u sportska kolica bio je ok ali isto ne bas dugo. Sad ima godinu i 7mj i vozimo se jos u kolicima ali isto je tempirana bomba, cim stanem dulje od minut na jednom mistu pocne se bunit 😁
Izdajalicu sam kupila rucnu i to tek nakon poroda jer sam mislila da ce mi trebat ali koristila sam ju svega par puta. 😬
Ja imam Baby Merc Q9 3u1 i odlična su mi čak i jaje je poslužilo dosta dugo dok nisam kupila sa isofixom. Meni je košara bila spas prvih 6 mjeseci on je spavao u njoj bez problema. I za šetnje isto sam koristila košaru. Nedavno smo mu kupilu kišobran kolica ali on uglavnom hoda pa su i ona sad spremljena. Mali mi ima godinu i pol.
url=https://lilypie.com]
Happy happy birthday!! 🎂🎉🌞
Napokon prekrasna slika!! Uh ne mogu vjerovat dokle smo dogurali 🤩🤗
Žene, hvala na ovim detaljnim preporukama, sve sam screenshotala pa bih se i ja mogla lagano bacit na istraživanje, sve mislim da je to nekako daleko ali bolje sada nego usred ljeta da provodim dane birajući kolica. 😁 Puno će mi pomoći vaše iskustvo.
Ja se taman izašla malo posunčat na balkon, bijela sam ko zid.
Preslatko napokon!
Mouse bili bih ti jako zahvalni.
Mi živimo u stambenoj zgradi bez lifta, zadnji kat tako da ne znam baš kako bi kolica pogotovo ako su preteška nosila skroz gore. Ne, nemamo podrum, zgrada uopće nema podrum.
Znaci 1. Put čujem da postoji zgrada bez podruma 😂😂😂😂
Stigli nalazi, kao sve uredu, urin cist, krvna slika savršena. Ništa povišeno. Otpustiti ce me kuci radi ove situacije, pa u slučaju da opet bude jako bolilo da dodem, a sutra imam pregled kod babice i da onda tražim i svog ginekologa da me pregleda u detalje. Znaci sutra ne izlazim odande dok ne saznam razlog
Odlicno za nalaze!! :)
Nažalost skoro sve nove zgrade nemaju podrum. :(
Ja imam Baby Merc Q9 3u1 i odlična su mi čak i jaje je poslužilo dosta dugo dok nisam kupila sa isofixom. Meni je košara bila spas prvih 6 mjeseci on je spavao u njoj bez problema. I za šetnje isto sam koristila košaru. Nedavno smo mu kupilu kišobran kolica ali on uglavnom hoda pa su i ona sad spremljena. Mali mi ima godinu i pol.
Vidis kako je svako dite prica za sebe 😁 bit ce i dobro spava? Moj se jos uvik budi xxxxxx puta 🤦♀️
Curee hvala vam svima na lijepim zeljama 😘😘😘
Danas sam si bas priustila dan za sebe, setala sa dragim, kuhali skupa rucak, puhala svjecice na torti i sad nemogu disat od hrane 🤣🤣
Vidim da su dosle na red zanimljive teme i ima puno toga pa sam si neke stvari i poslikala 😃
Sto se tice kolica, ja sam isto gledala bebetto luca 3u1 i prekrasna su mi, ali cekam da se ducani otvore pa da ih mogu vidjet uzivo.
Napokon maneken je presladak 🥰
Ahhahahah 😂😂
A nekako se ni ne nadam prije 3.god da ce spavat kako triba. Mislili smo ga prebacit u veliki krevet krajem ljeta a za bebu ostavit krevetic ali ne znam koliko ce to upalit... Vec su nam kombinacije da ce muz spavat s njim u jednoj sobi a ja s bebom u drugoj. 😒😁
Sortiraj odgovore
Najstariji