Cestitke svim curama na deckicima! 🤗💙💚💛 (bome vas ima🤭) Bitno da su pregledi dobro prosli i da je sve u redu!
🌈💙👣🙏
Decki su super, mamini sinovi🤭💙
Ali ovo je stvarno istina! Ovaj moj je valjda zaljubljen u mene, tata nije tako obozavan 😁
I maaaaza ogromna ❤️
Čestitke i od mene na uspješnim pregledima i deckicima!😍
Ima nas dosta koje još ne znamo spol, tako da ima nade za curice. 🌸😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Decki su super, mamini sinovi🤭💙
Ali ovo je stvarno istina! Ovaj moj je valjda zaljubljen u mene, tata nije tako obozavan 😁
I maaaaza ogromna ❤️
Isto je i kod nas. Doduse tatu zeljno iscekuje na vratima kad treba stic s posla i ne silazi s njega sljedecih sat vrimena. Ali kad npr popodne idemo spavat, legne kraj mene, zagrli me rucicama i uzdahne maaaaamaaa 💕💙 maze mamine 💖😁
Curke cestitaam vam! 🥰🥰💙💙
Bas me zanima kakvo ce stanje biti kad sve saznamo spol 😃
Evo jos jedan deckic se pridruzuje. Stigao nalaz niftyja. Vise od 1:20 da ce imat down. U cetvrtak idem na amniocentezu u podobnik sa nadom da nam tu tvrdnju pobije ili potvrdi. Imamo 5% sanse da bude zdrav i ne predajemo se do zadnje. Zato nisam bila aktivna jer mi je malo tesko. Vratile su se mucnine, tj povracanja al mislim da je ovaj put psihicki a ne trudnicka tegoba. I dalje pozitiva u glavi (kolika moze bit). Sretno novim trudnicama i cestitam svima na uspjesnim pregledima. Prozvali smo bebu mali batman jer se nadamo da ce junacki ovo izvuc i da cemo pobjedit te glupe postotke i statistike iako vec imamo i ime za decka.
Evo jos jedan deckic se pridruzuje. Stigao nalaz niftyja. Vise od 1:20 da ce imat down. U cetvrtak idem na amniocentezu u podobnik sa nadom da nam tu tvrdnju pobije ili potvrdi. Imamo 5% sanse da bude zdrav i ne predajemo se do zadnje. Zato nisam bila aktivna jer mi je malo tesko. Vratile su se mucnine, tj povracanja al mislim da je ovaj put psihicki a ne trudnicka tegoba. I dalje pozitiva u glavi (kolika moze bit). Sretno novim trudnicama i cestitam svima na uspjesnim pregledima. Prozvali smo bebu mali batman jer se nadamo da ce junacki ovo izvuc i da cemo pobjedit te glupe postotke i statistike iako vec imamo i ime za decka.
Imate li u obitelji down?
Sretno u četvrtak, držim fige malom Batmanu💙🤞🏼
A kako je bilo proslo mjerenje nuhalnog? Jel tad bilo kakvih naznaka, jel doktor ista rekao?
Drzim fige za cetvrtak 🤞🏻
Tea2807 kao prvo cestitam na snazi i pozitivi koju imas, kao i na deckicu!💙 Vjerujem da ce sve na kraju ispasti na dobro, budi jaka i dalje za sebe i svog malog batmana! U mojim si mislima i molitvama! 🙏❤️🥰
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji