Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    07. Travanj 2020. 15:01

Cestitke svim curama na deckicima! 🤗💙💚💛 (bome vas ima🤭) Bitno da su pregledi dobro prosli i da je sve u redu!

🌈💙👣🙏

Rosha
    07. Travanj 2020. 15:08

Marta14

Decki su super, mamini sinovi🤭💙

Ali ovo je stvarno istina! Ovaj moj je valjda zaljubljen u mene, tata nije tako obozavan 😁

I maaaaza ogromna ❤️

nada23
    07. Travanj 2020. 15:09

Čestitke i od mene na uspješnim pregledima i deckicima!😍
    Ima nas dosta koje još ne znamo spol, tako da ima nade za curice. 🌸😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Dinosaurus
    07. Travanj 2020. 15:10

Rosha

Marta14

Decki su super, mamini sinovi🤭💙

Ali ovo je stvarno istina! Ovaj moj je valjda zaljubljen u mene, tata nije tako obozavan 😁

I maaaaza ogromna ❤️

Isto je i kod nas. Doduse tatu zeljno iscekuje na vratima kad treba stic s posla i ne silazi s njega sljedecih sat vrimena. Ali kad npr popodne idemo spavat, legne kraj mene, zagrli me rucicama i uzdahne maaaaamaaa 💕💙 maze mamine 💖😁

happy_m
    07. Travanj 2020. 15:14

Curke cestitaam vam! 🥰🥰💙💙
    Bas me zanima kakvo ce stanje biti kad sve saznamo spol 😃

• Tea2807
    07. Travanj 2020. 15:26

Evo jos jedan deckic se pridruzuje. Stigao nalaz niftyja. Vise od 1:20 da ce imat down. U cetvrtak idem na amniocentezu u podobnik sa nadom da nam tu tvrdnju pobije ili potvrdi. Imamo 5% sanse da bude zdrav i ne predajemo se do zadnje. Zato nisam bila aktivna jer mi je malo tesko. Vratile su se mucnine, tj povracanja al mislim da je ovaj put psihicki a ne trudnicka tegoba. I dalje pozitiva u glavi (kolika moze bit). Sretno novim trudnicama i cestitam svima na uspjesnim pregledima. Prozvali smo bebu mali batman jer se nadamo da ce junacki ovo izvuc i da cemo pobjedit te glupe postotke i statistike iako vec imamo i ime za decka. 

Princess Mimi
    07. Travanj 2020. 15:45

Tea2807

Evo jos jedan deckic se pridruzuje. Stigao nalaz niftyja. Vise od 1:20 da ce imat down. U cetvrtak idem na amniocentezu u podobnik sa nadom da nam tu tvrdnju pobije ili potvrdi. Imamo 5% sanse da bude zdrav i ne predajemo se do zadnje. Zato nisam bila aktivna jer mi je malo tesko. Vratile su se mucnine, tj povracanja al mislim da je ovaj put psihicki a ne trudnicka tegoba. I dalje pozitiva u glavi (kolika moze bit). Sretno novim trudnicama i cestitam svima na uspjesnim pregledima. Prozvali smo bebu mali batman jer se nadamo da ce junacki ovo izvuc i da cemo pobjedit te glupe postotke i statistike iako vec imamo i ime za decka.

Imate li u obitelji down? 
    Sretno u četvrtak, držim fige malom Batmanu💙🤞🏼

Dinosaurus
    07. Travanj 2020. 15:48

Tea2807

A kako je bilo proslo mjerenje nuhalnog? Jel tad bilo kakvih naznaka, jel doktor ista rekao?
    Drzim fige za cetvrtak 🤞🏻

• SmileA
    07. Travanj 2020. 15:49

Tea2807

Tea2807 kao prvo cestitam na snazi i pozitivi koju imas, kao i na deckicu!💙 Vjerujem da ce sve na kraju ispasti na dobro, budi jaka i dalje za sebe i svog malog batmana! U mojim si mislima i molitvama! 🙏❤️🥰

🌈💙👣🙏

Rosha
    07. Travanj 2020. 15:50

Tea2807 držimo 🤞🏻 da sve bude u najboljem redu! ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.