Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    13. Ožujak 2020. 16:48

LoMa, Mana_Mare superrr, cestitkeeee

Kikic97
    13. Ožujak 2020. 16:54

Tea2807

Kikic97

Bosco

Ja nisam kod njega(nazalost) al sam cula odlicne preporuke za ginekologe na Srednjacima, ove drzavne, posebno dr. Srcek. Puno mojih prijateljica su tamo 😊

Raspitat cu se za njega, da li prima nove, to mi je idealno cak i nije daleko od mene

Dr. Srcek prima nove, ja sam kod njega. Moje iskustvo je odi bilo di drugdje, pisala sam o njemu prije. Katastrofa, nezainteresiran, nema termin za pregled do 4.mj a ja se upisala u 2.mj. trenutno mi on samo pise uputnice i bolovanje, a ja vodim trudnocu kod drugog gin. Eto to je moje iskustvo

Uuuh 😕 dobro da si mi rekla!! Nista, trazim dalje onda 💪

• Tea2807
    13. Ožujak 2020. 16:56

Kikic97

Tea2807

Kikic97

Bosco

Ja nisam kod njega(nazalost) al sam cula odlicne preporuke za ginekologe na Srednjacima, ove drzavne, posebno dr. Srcek. Puno mojih prijateljica su tamo 😊

Raspitat cu se za njega, da li prima nove, to mi je idealno cak i nije daleko od mene

Dr. Srcek prima nove, ja sam kod njega. Moje iskustvo je odi bilo di drugdje, pisala sam o njemu prije. Katastrofa, nezainteresiran, nema termin za pregled do 4.mj a ja se upisala u 2.mj. trenutno mi on samo pise uputnice i bolovanje, a ja vodim trudnocu kod drugog gin. Eto to je moje iskustvo

Uuuh 😕 dobro da si mi rekla!! Nista, trazim dalje onda 💪

Nazovi hzzo i trazi ih popis gin preko socijalnog koji upisuju nove pacijente 🙂

happy_m
    13. Ožujak 2020. 17:09

LoMa

Žene evo mene s pregleda. Sve je super i sve je za 5 🥳
    Čak nam je rekla da joj se čini da vidi pišu 🙈 rekla je da je 80% sigurna 👀 znam da je rano, ali čitala sam da su rjeđe situacije da se iz piše ispostavi curica nego li obrnuto 🙀

Cestitam!! Bas mi je drago 😃❤❤

• Bebanomoje
    13. Ožujak 2020. 17:09

Kikic97

Bosco

E on je moj 😁 oni primaju nove, iako kad sam se ja prebacila kod njega nisam bila trudna pa se nadam da primaju i trudnice kao nove pacijente. 

Vita26
    13. Ožujak 2020. 17:13

Hip_hopsica
    Hvala ti na utjehu,lezim ne mrdam se,kazem prosli tjedan bila na ultrazvuku,kad mi je malo onako bas krv pojavila i presla u smedje,sve je bilo u redu,od tada oskutno krvarenje imam smedje i tu i tamo žilice ,tako i jucer na ultrazvuku sve u redu,raste bebica,neznam sta da mislim,gledam prijašnje trudnoce koje sam prirodno začela nisam imala krvarenje,ova je IWF i sad od pocetka mi je tako-kaze da cak do 12tt Moze to kao implantacijsko trajati.mislim ne mos ni biti pametan.osim da mirujem i terapiju uzimas.pokusacu biti smirena i odmarati.
    Dva puta?sta se tebi dogodilo?isto krvarenje?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Princess Mimi
    13. Ožujak 2020. 17:17

Mana_Mare

Kako se tema iz dana u dan puni.
    Dobrodosle nove trudnice!
    Ja jutros isto imala pregled, sve je super ,sve odgovara tt, bebica raste, mahala nam nogicama i rukicama! 💕💕

Odlično 🤗 jel bio vaginalni uzv?

Ninche9
    13. Ožujak 2020. 17:56

Mana Mare ti si daleko "ispred" nas ostatka, jesi li doznala spol? Ja se nadam na sljedecen uzv s punih 15tt da ce mi doktorica reci.. Prosli put sno doznali s 16tt.. Ovaj put sam bas nestrpljiva

nada23
    13. Ožujak 2020. 18:12

LoMa i Mana_Mare, drago mi je da ste imale uspješne preglede. 🤗😍 Najljepši je osjećaj nakon takvih pregleda. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

inaaa
    13. Ožujak 2020. 18:18

Ej curke..ja sam pisala odavno..oko 150. stranice.. no uglavnom, kod mene je sve dobro..i dalje imam hematom koji se smanjuje, ali jako polako..iskljucila sam se jer su krenuli ruzni dani za neke cure, a i ja sam dva puta po dva dana krvarila uz mokracu, pa nisam bas htjela biti tu da se ne deprimiram dodatno..no uglavnom, nadam se da je najgore proslo i napokon se mogu opustit..moram jos mirovati do 31.03...btw. radila sam probir test i on je super..doktorica mi je radila abdomenalni i rekla da je mozda deckic al da ne vidi tocno, zbog pupcane vrpce medu nogama..nek je zivo i zdravo..
    Vita vidim da si trenutno najzabrinutija, ja sam imala spontani u prosloj god u 8.mj isto zbog krvarenja, i nije bilo pomoci..a sad sam dobila progesteron(duphaston) 3*2 dnevno sam pila do prekjucer,  i mirovala - doslovno krevet -wc, tisiranje kratko, pranje kose brzo.. tako da to savjetujem i tebi, jer "budem ovo, budem ono jos samo" opterecuje maternicu, koraci ju opterecuju..ja kad se vracam sa kontrole dobijem upalu misica jer vec mj i pol samo lezim..a sad nastavljam i zbog korone i do sljedece kontrole..😊♥️ ja se raspisala..😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.