Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tashee7
    14. Ožujak 2020. 09:53

ana1305

Jutro, cure. Eto ja danas ulazim u 13 tjedan. Mucnine su zadnja 2 dana bile strasne, spavam po noci, moram i poslijepodne, pocela me i glava boliti, grudi napete i bolne. Do sada trudnoca uredna, kaze doktor, sve savrseno. Ali od kada sam tu procitala da zena moze imati simptome, a bebi ne radi srce, ja sam u 100 strahova. Imala sam virozu u medjuvremenu, ne vidim promjene na stomaku, do sada sam imala grcice od maternice, sada vise ne, jaaako sam u strahu. Za 10 dana imam pregled, ne mogu docekati. Nisam znala da se zene s toliko upitnika i straha susrecu kroz trudnocu. Ili sam ja jedina?

od straha nema ništa. meni su isto sad grčevi rijeđi nego prije. glavobolja je normalna, i ja se borim s njom zadnjih par dana. znam kako se osjećaš, meni je nifty bio savršen, i umirio me na par dana, i onda opet strahovi. više se bojim trudnoće (što bi se moglo desiti) nego poroda. al probaj se zaokupiti nečim. i normalno je da se trbuh još ne vidi, pogotovo ako je prva trudnoća. a onda će ti se pojaviti preko noći :)

Marta14
    14. Ožujak 2020. 12:04

Ja cu poludit, ne osjecam se bas dobro al mozda vise psihicki zbog ove korone. Od svih dana u godini ja bas jucer pocnem kasljati, grlo, kosti, itd.. Pijem pracetamol i uzela nes za kasalj pa cu vidjeti.. 

Princess Mimi
    14. Ožujak 2020. 12:17

Mi smo danas slagali sobu, pa evo i slike krevetića koju sam obećala😊
    https://ibb.co/Y2sWCmG

• vilmac
    14. Ožujak 2020. 12:18

Drage trudnice,

molim vas za pomoć u provođenju istraživanja stavova trudnica u RH o cijepljenju djece.
    Istraživanje provodim u svrhu izrade diplomskog rada pri Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci. Rezultati istraživanja mogli bi pomoći unaprijediti komunikaciju između zdravstvenih djelatnika i trudnica s ciljem da se osnaži buduće majke u donošenju ove važne odluke. Sudjelovanje je dobrovoljno i potpuno anonimno.
    Anketi možete pristupiti ovdje:http://tiny.cc/5nbvkz

Puno vam hvala!

2020
    14. Ožujak 2020. 13:25

Princess Mimi

🤩🤩🤩 Baš mi se sviđa! Koliko dugo ga beba može koristiti? Jel ovo samo do 6 mjeseci ili duže?

Princess Mimi
    14. Ožujak 2020. 14:47

2020

Princess Mimi

🤩🤩🤩 Baš mi se sviđa! Koliko dugo ga beba može koristiti? Jel ovo samo do 6 mjeseci ili duže?

6 mjeseci je okvirno. Kasnije cemo morati uzeti veci.
    Trenutno nam ovaj pase jer se skida jedna stranica i spoji se za nas krevet😊🤗

2020
    14. Ožujak 2020. 15:18

Princess Mimi

2020

Princess Mimi

Ja sam mislila odmah uzeti malo veći ali mislim da ću morat isto ovaj.. Trenutno živimo u mini garsonijeri dok nam se kuća gradi i ne stane mi ništa veće.. Bit će završena do ljeta ali unutarnji radovi i uređenje će potrajat. Već se nerviram oko toga što ću ostat ovdje nekoliko mjeseci od bebinog rođenja a imam malog psa i mačku, to me malo brine u istoj prostoriji s bebom. 
    Imate li vi kućne ljubimce? 

Marta14
    14. Ožujak 2020. 15:32

Mimi super je. 😊
    Ja imam psa ali nisam nikad bas previse blizu bebu stavljala.. Ono da leze skupa, lize dijete i to.. Uvijek sam pazila. Ne vise naravno, sad su prijatelji😊

Imate li koje ste 12+ ponekad menstrualnu bol? Onak na par minuta i prode.. Dole skroz.. 

Ketty1309
    14. Ožujak 2020. 15:38

2020

Princess Mimi

2020

Princess Mimi

Ja sam mislila odmah uzeti malo veći ali mislim da ću morat isto ovaj.. Trenutno živimo u mini garsonijeri dok nam se kuća gradi i ne stane mi ništa veće.. Bit će završena do ljeta ali unutarnji radovi i uređenje će potrajat. Već se nerviram oko toga što ću ostat ovdje nekoliko mjeseci od bebinog rođenja a imam malog psa i mačku, to me malo brine u istoj prostoriji s bebom.
    Imate li vi kućne ljubimce?

Imam zlatnog retrivera koji živi  s nama u kući a pošto smo na selu po lhetu bude vani. Stariji sin je najavio da će mu ovog ljeta vani  napraviti boks ali ako i ne napravi on spava u hodniku a u spavaću sobu ga nećemo pustiti i neću mu dati da dira bebu dok ne naraste a onda će umivat zajedno jer je on veeeelika obiteljska maza. Imam i mace ali one su vani a sad ih pogotovo ne puštam unutra. Pošto imam 100injak ovaca i koza sve oko njih radim u rukavicama 

Princess Mimi
    14. Ožujak 2020. 15:46

Marta14

Mimi super je. 😊
    Ja imam psa ali nisam nikad bas previse blizu bebu stavljala.. Ono da leze skupa, lize dijete i to.. Uvijek sam pazila. Ne vise naravno, sad su prijatelji😊
    .
    Imate li koje ste 12+ ponekad menstrualnu bol? Onak na par minuta i prode.. Dole skroz..

Zna mi se pojaviti takva bol. Nije cesto ali osjetim povremeno. Pogotovo kad se saginjem vise ili sam duze na nogama. Neku vecer me presjeklo, na par sekundi i proslo. Ne brinem se dok nije precesto i dok ne traje duze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.