Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    13. Ožujak 2020. 14:42

Nasim rukama*
    I da, ono sta stalno naglasavaju doktori, ne panicarite dok ne ugledate svjezu krv i osjetite nepodnošljive bolove. Velike promjene se događaju s nasim tijelima. 

Kikic97
    13. Ožujak 2020. 14:55

Pozdrav svim curkama, zenicama!!
    Naime nova sam ovdje, od jutra citam vase porukice i dopisivanja, pa reko da se i ja uclanim. Ovako kasnila mi je M nekih 6 dana i napravila sam 3 testa i sva tri su pozitivna, digitalni je pokazao i tjedne (po uputama pise ako pokaze test 2, 3 tjedna, da onda trudnoca traje 5, 6 tjedana). Problem mi je veliki pronaći ginekologa, za sad sam zvala ginekologe u blizini i nitko ne prima nove pacijentice. Za prvi pregled narucila sam se 17.3. kod privatnika, a za dalje ne znam, poludit cu. Kolegice s posla kazu da inace primaju trudnice, tj trebali bi?! 

Bosco
    13. Ožujak 2020. 15:02

Kikic97

Naime nova sam ovdje, od jutra citam vase porukice i dopisivanja, pa reko da se i ja uclanim. Ovako kasnila mi je M nekih 6 dana i napravila sam 3 testa i sva tri su pozitivna, digitalni je pokazao i tjedne (po uputama pise ako pokaze test 2, 3 tjedna, da onda trudnoca traje 5, 6 tjedana). Problem mi je veliki pronaći ginekologa, za sad sam zvala ginekologe u blizini i nitko ne prima nove pacijentice. Za prvi pregled narucila sam se 17.3. kod privatnika, a za dalje ne znam, poludit cu. Kolegice s posla kazu da inace primaju trudnice, tj trebali bi?!

Dobrodošla!
    U kojem gradu zivis? 😁 

• mely26.11
    13. Ožujak 2020. 15:04

Evo za sve mame koje imaju problema sa grudima.Mene moje bole i osjecam stalno temperaturu u njima.Odlucila kupiti ovo evo koristim 2-3 dana,lijepo se izmasiram,pustim da se upije i ja sam onda kao nova.U dm.u košta 2 eura 
    https://ibb.co/C2FWJ2S

• Bebanomoje
    13. Ožujak 2020. 15:04

Kikic97

A odakle si? Ako si iz Zga, koji kvart ti odgovara? Znam da moj gin prima nove, al sam kod njega bila tek jednom, ne mogu garantirati da je odlican. 

Kikic97
    13. Ožujak 2020. 15:05

Bosco

Kikic97

Dobrodošla!
    U kojem gradu zivis? 😁

Hvalaa🤭
    Zagreb 

Kikic97
    13. Ožujak 2020. 15:06

Bebanomoje

Kikic97

A odakle si? Ako si iz Zga, koji kvart ti odgovara? Znam da moj gin prima nove, al sam kod njega bila tek jednom, ne mogu garantirati da je odlican.

Bilo bi mi odlicno da je negdje u Novom Zagrebu. 

Hip_Hopsica
    13. Ožujak 2020. 15:06

baš mi je žao VITA26 što se sad još dodatno sekiraš oko tog iscjetka... znaš i sama da radiš sve što možeš, a također znaš i sama da ima hrpu žena koje su i obilno krvarile i da je sve bilo OK, a ima ihi  puno sa obrnutim scenarijem... odnosno da nije bilo niti točkice krvi, pa opet loše završilo (npr. tako je meni bilo 2X).
    Meni, su kumu vjenčanu poslali na kiretažu u Petrovoj sa 2. curicom jer od količine krvi nisu plod vidjeli na ultrazvuku... hvala bogu, tražila 3 mišljenje i evo sad smo bili nedavno na proslavi njezinog 3 rođendana... tako da svakakvi scenariji postoje.
    Lezi, odmaraj, uzimaj lijekove i kroz par dana ponovi ultrazvuk radi svoje psihe...

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Bosco
    13. Ožujak 2020. 15:12

Ja nisam kod njega(nazalost) al sam cula odlicne preporuke za ginekologe na Srednjacima, ove drzavne, posebno dr. Srcek. Puno mojih prijateljica su tamo 😊

Kikic97
    13. Ožujak 2020. 15:16

Bosco

Ja nisam kod njega(nazalost) al sam cula odlicne preporuke za ginekologe na Srednjacima, ove drzavne, posebno dr. Srcek. Puno mojih prijateljica su tamo 😊

Raspitat cu se za njega, da li prima nove, to mi je idealno cak i nije daleko od mene 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.