Inaa
Cjeli dan lezim ,imam odlutam smedji izcjedak ,i nista ne boli,6tj jos jucer sam bila na kontroli bebica raste..
A neznam ja se nadam samo najbolje,stvarno nista ne radim.
I nije mi svejedno,sad isto koristim utrogestan 3puta 2
I to vaginalno bez obzira na malo smedje,ja jos razmisljam da mozda to kapilari pucaju,kazu da kod IWF postupka je to cesta pojava neznam nisam pametna,ali Pokusacu razmisljati pozitivno.
Jesi ti i ubogoj trudnoci krvarila!?
Da, i u ovoj, cak sam i 5 dana bila u bolnici, kad sam drugi put dva dana krvarila..i nije problem kad ti ide smedi iscjedak, stvarno je i to dobro..znaci da se cistis..samo krv nije dobra bas nikako..
Ti si trudna tek 6 tjedana?
Hej cure, evo i mi smo danas bili na pregledu.
Sve je super. Bebica raste, nuhalni je uredan, bebica se vrti, mase rukicama i tako. Sljedeci pregled za 4tjedna. 😊
Hej cure, evo i mi smo danas bili na pregledu.
Sve je super. Bebica raste, nuhalni je uredan, bebica se vrti, mase rukicama i tako. Sljedeci pregled za 4tjedna. 😊
Cestitam 😍 jesi dobila koju slikicu?
Vita, i ja sam ivf trudnica, imala sam smedi iscjedak u 7.tj, sve je to ok dok nema krvi. S utrogestanima nisam prekidala, evo još ih uzimam a danas mi je 14+3.
Čestitke curama na današnjim lijepim pregledima! Moj je za tjedan dana tek, tko će to dočekat...
Vita, i ja sam ivf trudnica, imala sam smedi iscjedak u 7.tj, sve je to ok dok nema krvi. S utrogestanima nisam prekidala, evo još ih uzimam a danas mi je 14+3.
Čestitke curama na današnjim lijepim pregledima! Moj je za tjedan dana tek, tko će to dočekat…
Gdje si isla u ivf postupak. Pratimo se u tjednima ;)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Jutro cure, jel stvarno moguće sa 11+5tt(plod za 11+3)vidjeti spol bebe? Uzv je doslovno trajalo 2 min i u te 2min izmjerio nn i kao vidio jajčeka! Nekako mi to rano i baš me zatekao time jer uopće nisam očekivala da bi mogao nešto vidjeti.
Da
Jutro cure, jel stvarno moguće sa 11+5tt(plod za 11+3)vidjeti spol bebe? Uzv je doslovno trajalo 2 min i u te 2min izmjerio nn i kao vidio jajčeka! Nekako mi to rano i baš me zatekao time jer uopće nisam očekivala da bi mogao nešto vidjeti.
Moze vidjeti od cca 12 tjedna. A ti sad i jesi tu negdje (11+5 znaci da si u 12 tt)
Ali vjerojatno ce ti jos potvrditi na sljedećem pregledu.
Cestitam 🤗💙
Meni je gin rekao da ak se ne vidi bas u ovim tjednima da je vecinom zensko.. Naravno ne 100%.
Dobro jutro!
Čestitke curama na današnjim lijepim pregledima! Moj je za tjedan dana tek, tko će to dočekat…
Gdje si isla u ivf postupak. Pratimo se u tjednima ;)
Išla sam u Škvorc i odma uspjeh. Imala sam dva pokušaja u Poliklinici IVF, al nije uspjelo.
Gdje si ti bila?
Moze vidjeti od cca 12 tjedna. A ti sad i jesi tu negdje (11+5 znaci da si u 12 tt)
Ali vjerojatno ce ti jos potvrditi na sljedećem pregledu.
Cestitam 🤗💙
Hvala! 🥰
Da
Sortiraj odgovore
Najstariji