Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoMa
    13. Ožujak 2020. 15:17

Žene evo mene s pregleda. Sve je super i sve je za 5 🥳
    Čak nam je rekla da joj se čini da vidi pišu 🙈 rekla je da je 80% sigurna 👀 znam da je rano, ali čitala sam da su rjeđe situacije da se iz piše ispostavi curica nego li obrnuto 🙀

Napokon 2804
    13. Ožujak 2020. 15:36

LoMa

Čak nam je rekla da joj se čini da vidi pišu 🙈 rekla je da je 80% sigurna 👀 znam da je rano, ali čitala sam da su rjeđe situacije da se iz piše ispostavi curica nego li obrnuto 🙀

Jeeej odlično... Čestitam 😍😍😍💙💙💙

Bosco
    13. Ožujak 2020. 15:50

LoMa cestitam! 🎉🎉 Super :))
    Kikic97.. Pise mu na stranici da prima... 

• Mala2323
    13. Ožujak 2020. 15:53

Pozdrav žene. 
    Danas mi je 8 dana do menstruacije, radila sam jutros 2 testa za ovulaciju jer su me voljeli jajnici. I naravno pozitivni su. Jel moguće? 

+ 26.12.2020🖤

Napokon 2804
    13. Ožujak 2020. 15:55

Cvjetic123

Pozdrav žene.
    Danas mi je 8 dana do menstruacije, radila sam jutros 2 testa za ovulaciju jer su me voljeli jajnici. I naravno pozitivni su. Jel moguće?

Moguće je, ja sam osobno imala ovulacije od 10dc do  20dc, a ciklusi su mi bili 28 - 30 dana 

• Mala2323
    13. Ožujak 2020. 15:57

Napokon 2804

Cvjetic123

Pozdrav žene.

Moguće je, ja sam osobno imala ovulacije od 10dc do 20dc, a ciklusi su mi bili 28 - 30 dana

Meni se evo ovo prvi puta dogodilo. To znaći da ću menstruaciju dobiti kasnije? 

+ 26.12.2020🖤

Marta14
    13. Ožujak 2020. 16:09

LoMa

Aaa super 🥳🥳

Dinosaurus
    13. Ožujak 2020. 16:21

LoMa

Cestitaaam 💙😍

• Tea2807
    13. Ožujak 2020. 16:32

Kikic97

Bosco

Ja nisam kod njega(nazalost) al sam cula odlicne preporuke za ginekologe na Srednjacima, ove drzavne, posebno dr. Srcek. Puno mojih prijateljica su tamo 😊

Raspitat cu se za njega, da li prima nove, to mi je idealno cak i nije daleko od mene

Dr. Srcek prima nove, ja sam kod njega. Moje iskustvo je odi bilo di drugdje, pisala sam o njemu prije. Katastrofa, nezainteresiran, nema termin za pregled do 4.mj a ja se upisala u 2.mj. trenutno mi on samo pise uputnice i bolovanje, a ja vodim trudnocu kod drugog gin. Eto to je moje iskustvo

Napokon 2804
    13. Ožujak 2020. 16:39

Cvjetic123

Napokon 2804

Cvjetic123

Pozdrav žene.

Moguće je, ja sam osobno imala ovulacije od 10dc do 20dc, a ciklusi su mi bili 28 - 30 dana

Meni se evo ovo prvi puta dogodilo. To znaći da ću menstruaciju dobiti kasnije?

Ja sam bez obzira kad bi o bila dobivala 28-30dc... U pravilu je 14 dana nakon ovulacije ako nije došlo do oplodnje, nastupa menga 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.