Žene evo mene s pregleda. Sve je super i sve je za 5 🥳
Čak nam je rekla da joj se čini da vidi pišu 🙈 rekla je da je 80% sigurna 👀 znam da je rano, ali čitala sam da su rjeđe situacije da se iz piše ispostavi curica nego li obrnuto 🙀
Čak nam je rekla da joj se čini da vidi pišu 🙈 rekla je da je 80% sigurna 👀 znam da je rano, ali čitala sam da su rjeđe situacije da se iz piše ispostavi curica nego li obrnuto 🙀
Jeeej odlično... Čestitam 😍😍😍💙💙💙
Pozdrav žene.
Danas mi je 8 dana do menstruacije, radila sam jutros 2 testa za ovulaciju jer su me voljeli jajnici. I naravno pozitivni su. Jel moguće?
+ 26.12.2020🖤
Pozdrav žene.
Danas mi je 8 dana do menstruacije, radila sam jutros 2 testa za ovulaciju jer su me voljeli jajnici. I naravno pozitivni su. Jel moguće?
Moguće je, ja sam osobno imala ovulacije od 10dc do 20dc, a ciklusi su mi bili 28 - 30 dana
Pozdrav žene.
Moguće je, ja sam osobno imala ovulacije od 10dc do 20dc, a ciklusi su mi bili 28 - 30 dana
Meni se evo ovo prvi puta dogodilo. To znaći da ću menstruaciju dobiti kasnije?
+ 26.12.2020🖤
Aaa super 🥳🥳
Cestitaaam 💙😍
Ja nisam kod njega(nazalost) al sam cula odlicne preporuke za ginekologe na Srednjacima, ove drzavne, posebno dr. Srcek. Puno mojih prijateljica su tamo 😊
Raspitat cu se za njega, da li prima nove, to mi je idealno cak i nije daleko od mene
Dr. Srcek prima nove, ja sam kod njega. Moje iskustvo je odi bilo di drugdje, pisala sam o njemu prije. Katastrofa, nezainteresiran, nema termin za pregled do 4.mj a ja se upisala u 2.mj. trenutno mi on samo pise uputnice i bolovanje, a ja vodim trudnocu kod drugog gin. Eto to je moje iskustvo
Pozdrav žene.
Meni se evo ovo prvi puta dogodilo. To znaći da ću menstruaciju dobiti kasnije?
Ja sam bez obzira kad bi o bila dobivala 28-30dc... U pravilu je 14 dana nakon ovulacije ako nije došlo do oplodnje, nastupa menga
Sortiraj odgovore
Najstariji