Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boba
    14. Ožujak 2020. 08:33

Al će biti tuge doma ako ostane dečko 🤣 stariji sin strastvenoj priželjkuje seku,a i mama se nada curi 😁 Naravno da je glavno da je živo i zdravo ali pored 3 muškarca dobro bi mi došlo pojačanje🤣

Da

Princess Mimi
    14. Ožujak 2020. 08:38

Pitanje za cure koje su vec bile trudne, 
    Osjetila sam bebicu prije par dana (dva puta, uglavnom po noci kad bi se skroz smirila), ali sad vec neko vrijeme ne osjećam nista. Je li to normalno u ranoj trudnoći? 
    Ili bi ipak trebala sad osjecati svaki dan, kad se vec javila... 
    Malo me strah ali nadam se da je sve ok i da ce se javiti uskoro 🙏

Hannica0 👧
    14. Ožujak 2020. 09:01

tashee7

Hannica0

tashee7

Vita, i ja sam ivf trudnica, imala sam smedi iscjedak u 7.tj, sve je to ok dok nema krvi. S utrogestanima nisam prekidala, evo još ih uzimam a danas mi je 14+3.
    Čestitke curama na današnjim lijepim pregledima! Moj je za tjedan dana tek, tko će to dočekat…

Gdje si isla u ivf postupak. Pratimo se u tjednima ;)

Išla sam u Škvorc i odma uspjeh. Imala sam dva pokušaja u Poliklinici IVF, al nije uspjelo.
    Gdje si ti bila?

U IVF i od  prve. Vidis kako to nema pravila. No bitno da smo trudne ;)

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    14. Ožujak 2020. 09:03

Princess Mimi

Osjetila sam bebicu prije par dana (dva puta, uglavnom po noci kad bi se skroz smirila), ali sad vec neko vrijeme ne osjećam nista. Je li to normalno u ranoj trudnoći?
    Ili bi ipak trebala sad osjecati svaki dan, kad se vec javila…

Uh pa jel to nije rano?? Kazu zene tek tamo 17 18 tt. Ja nista to ne osjetim. A bila sam jucer na uzv. To je toliko aktivno bilo. Stalno se mrdala i gurala i udarala da je tek iz 7 pokusaja uspjela pustiti srce. Onda zamisli koliko je aktivna beba.  A ja ovako nista ne osjetim to jos. Plus sto sam mrsava u  stomaku pa i nema zapreke da ne osjetim. Mislim da je rano to.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Ninche9
    14. Ožujak 2020. 09:19

Princess Mimi

Ne znam za druge cure, i meni se to cini jako rano jer sam ja prvi put osjetila bebicu s 20tt i otkad se javila prvi put, javljala se redovno svaki dan kad sam se umirila i legla na leđa.. kasnije mi se najvise javljao navecer prije spavanja, za laku noc meni je to bilo preslatko..
    Probaj pojesti čokolade i leci, mozda se bebica javi.. Najljepsi osjecaj

• ela32
    14. Ožujak 2020. 09:26

Boba

Al će biti tuge doma ako ostane dečko 🤣 stariji sin strastvenoj priželjkuje seku,a i mama se nada curi 😁 Naravno da je glavno da je živo i zdravo ali pored 3 muškarca dobro bi mi došlo pojačanje🤣

Znam kako ti je! Ja imam 3 sina i naravno da sada jakoooo zelim curicu!! Al isto najvaznije da je zivo i zdravo! Ja joj se vec obracam u zenskom rodu i svima pricam da je curica..nadam se da ce za tjedan i pol vidjeti spol! Tada cu biti 16+1...

• ela32
    14. Ožujak 2020. 09:30

Princess Mimi

Ja sam isto osjetila prije tjedan dana kao baloncice i jos jedan dan poslije..al od tada nista! Isto se pokusavam stalno nekako narediti da ju osjetim al nista i isto se brinem, al vjerujem da je sve ok! Iako kazu da viserotkinje to ranije osjete..nemoj se brinuti, tebi je prva trudnoca pa je normalno da osjetis tek negdje u 17-18 tjednu. Ja u prvoj trudnoci sam osjetila tek poslije 20.tjedna kad me beba bas lupila iznutra. Ovo sve ranije, leptirice, baloncice nisam primjecivala!

Princess Mimi
    14. Ožujak 2020. 09:35

Hvala cure, malo ste me smirile.❤️
    Ne znam uopće otkud me ta panika ulovila, inace nisam panicar🙈

tashee7
    14. Ožujak 2020. 09:40

Ni ja jos nista ne osjećam, al sam zabrijala kad stavim ruku na trbuh, kao da nešto osjetim. Al rano je još, vjerojatno su to crijeva.
    Prva je trudnoca, još k tome imam zabačenu maternicu tako da je teško moguće...

tashee7
    14. Ožujak 2020. 09:42

Hannica0

tashee7

Hannica0

tashee7

Vita, i ja sam ivf trudnica, imala sam smedi iscjedak u 7.tj, sve je to ok dok nema krvi. S utrogestanima nisam prekidala, evo još ih uzimam a danas mi je 14+3.
    Čestitke curama na današnjim lijepim pregledima! Moj je za tjedan dana tek, tko će to dočekat…

Gdje si isla u ivf postupak. Pratimo se u tjednima ;)

Išla sam u Škvorc i odma uspjeh. Imala sam dva pokušaja u Poliklinici IVF, al nije uspjelo.
    Gdje si ti bila?

U IVF i od prve. Vidis kako to nema pravila. No bitno da smo trudne ;)

Da, stvarno nema pravila. Smatram da je meni više odgovarala kombinacija lijekova u skvorcu pa je zato odmah uspjelo. A možda sam i ja bila spremnija :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.