Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tea2807
    13. Ožujak 2020. 12:17

sunce1

Tea2807

sunce1

Tea2807jesi ponovila urinokulturu? Ja nosim pon,uto i srijeda.

U pon nosim, i onda jos nalaze cekat 5dana 😥😥

Samo ces jednom ili? Meni su rekli 3 dana nositi.

Meni samo 1, kao opet kompletna pretraga urina, nema veze sto znaju da je e.coli bolje kao opet sve provjeriti

Skakavac
    13. Ožujak 2020. 12:19

Evo da se i ja malo Javin.. Nema promjena, pa racunan necu dosadivat.. Zgaravica je odlucila bit stalan gost, tako i sinoc.. Zadnje sam pojila u 5. Oko 8 borovnice i puding. Vise nisna znala sta bi. Malo badema posli, jer mi nije dalo mira. Ugl probudila se gladna ko vuk. Odradila trening i eto.. Prodangubit ostatak dana 🙄 sve ka nije, ali na veliko se kupuje, samo se prica o coroni i tako.. Bit ce divno. Trudnice koje su pred porod, kazu da su zabranjene pratnje na porodu i posjete.. Restrikcije postene. Nadan se da ce sve molat, dok mi dodemo na red.
    Zelin svima cim pozitivniji dan bez tegoba
     pozdrav 🤗💓

nada23
    13. Ožujak 2020. 12:23

happy_m

Evo slikica i hvala svim curama na lijepim komentarima! ❤❤

https://ibb.co/6yCXr60

Aaaa kako je slatka bebica! 😍 Bas se fino vidi.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Tea2807
    13. Ožujak 2020. 12:24

Skakavac

Evo da se i ja malo Javin.. Nema promjena, pa racunan necu dosadivat.. Zgaravica je odlucila bit stalan gost, tako i sinoc.. Zadnje sam pojila u 5. Oko 8 borovnice i puding. Vise nisna znala sta bi. Malo badema posli, jer mi nije dalo mira. Ugl probudila se gladna ko vuk. Odradila trening i eto.. Prodangubit ostatak dana 🙄 sve ka nije, ali na veliko se kupuje, samo se prica o coroni i tako.. Bit ce divno. Trudnice koje su pred porod, kazu da su zabranjene pratnje na porodu i posjete.. Restrikcije postene. Nadan se da ce sve molat, dok mi dodemo na red.
    pozdrav 🤗💓

Istina, jako su rigorozni po bolnicama. Svekar isao bruh operirat, nema posjeta, cak ni on nije smio van. Mogli smo na odjel nosit stvari, nismo ga ni vidjeli. Prihvatili su hranu samo zapakiranu, nista kuhano nismo smjeli donjet. Mogu samo zamislit kako je onda sa malim bebicama koje su tek rodene...

Vita26
    13. Ožujak 2020. 12:42

Opet ja,malo prije sam se  uplasila ,kad Ee obrisala ono onako crvenlasti izcjedak bojim se da ne izgubim bebicu,jucer sam isla na ultrazvuku bilo je sve dobro i alo izcjedak prisutan .joooj neznam sta da radim,nista vise od mirovanje ne mogu na praviti to mi je jasno.dali netko ima takva izkustva pa da na kraju sve ok?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    13. Ožujak 2020. 12:46

Vita uzimas duphaston ili utrogestan? 

Skakavac
    13. Ožujak 2020. 12:48

Tea2807

Skakavac

pozdrav 🤗💓

Istina, jako su rigorozni po bolnicama. Svekar isao bruh operirat, nema posjeta, cak ni on nije smio van. Mogli smo na odjel nosit stvari, nismo ga ni vidjeli. Prihvatili su hranu samo zapakiranu, nista kuhano nismo smjeli donjet. Mogu samo zamislit kako je onda sa malim bebicama koje su tek rodene…

Aha, nikakva domaća spiza ne dolazi u obzir.. Sad ce trudnice trazit povrat para sta su platile za partnera na porodu 🤭 bolje, neka se ucini sve sta se mora kako bi se, koliko toliko, suzbilo sirenje.. Kad samo promislin, sve bi covik pritrpija samo da dite bude ok.. Proc ce to sve 😌

Skakavac
    13. Ožujak 2020. 12:50

Vita na sreću nisam dosada bila u takvoj situaciji, ali san svakako Tila pruzit podrsku.. Kako kazes, nista osim mirovanja ne mozes ucinit. Pokusaj bit sta smirenija, stres ne pomaze nicemu. Lako je rec, znan sve, ali potrudi se da budes sta vise mozes pozitivna

tamica0002
    13. Ožujak 2020. 12:52

Cure, jel se vi normalno krecete svikud usprkost ovoj Coroni?

Vita26
    13. Ožujak 2020. 12:57

Marta ja ti uzimam Utrogestane,vaginalete

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.