Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZaZa
    09. Ožujak 2020. 19:06

Curke, pozz svima. Ja sam trenutno 6+2. Znači rano je sve tako da se previše ne veselimo. Prisutna je stalna briga. Još je sve friško. 
    U ponedjeljak (16.3.) idem na 2. UZV.
    Ono što mene muči je konstantna nadutost, trbuh mi je ogroman i boli me. Jajnici to nisu sigurno jer me ponekad zna štrecnuti s lijeve ili desne strane.
    Da li je koja od vas imala sličnu situaciju? Baš me to brine. U svakom slučaju ima još svega nekoliko dana do 16. pa ću tada saznati da li je nešto negativno. :(

• LUX
    09. Ožujak 2020. 19:19

Cure, zna neko zasto su tu dvije mjere? Dva bdpa i ga? Ovo je od danas, ja sam 15+2 po ZM ali mi nikako nije jasno zasto su dvije mjere, nije mjereno dva puta, imam video.. 

Btw bebica je preslatka. Bas je bebica, nevjerojatno 
    https://ibb.co/XsJ1TfV

[link=https://lilypie.com][/link]

• LUX
    09. Ožujak 2020. 19:21

BDP🤣🤣🤣🤣 mislila sam na bpd 😊

[link=https://lilypie.com][/link]

Napokon 2804
    09. Ožujak 2020. 19:41

ZaZa

Curke, pozz svima. Ja sam trenutno 6+2. Znači rano je sve tako da se previše ne veselimo. Prisutna je stalna briga. Još je sve friško.
    Ono što mene muči je konstantna nadutost, trbuh mi je ogroman i boli me. Jajnici to nisu sigurno jer me ponekad zna štrecnuti s lijeve ili desne strane.
    Da li je koja od vas imala sličnu situaciju? Baš me to brine. U svakom slučaju ima još svega nekoliko dana do 16. pa ću tada saznati da li je nešto negativno. :(

Da li si inala stolicu? Meni je znalo tako bit ako ne bi kakala bas dugo... Ako si nesigurna i bojis se slobodno odi ginicu... I ja sam isla i kad me trbuh bolio na hitnu, i kad me bolilo oko jajnika, i kad sam se osjećala slabo i nemocno... Tako da ne trebas se bojat otici doktoru. Ja sam bila i na hitnoj i kod svog ginica... Ovisno u koje doba dana bi me uhvatili bolovi 

09. Ožujak 2020. 20:16

Cure koje imaju vec djecu ili koje ste ih vec osjetile, u kojem tocno dijelu trbuha bi se to dogodilo?  😂

• ZaZa
    09. Ožujak 2020. 20:19

Napokon 2804

ZaZa

Da li si inala stolicu? Meni je znalo tako bit ako ne bi kakala bas dugo… Ako si nesigurna i bojis se slobodno odi ginicu… I ja sam isla i kad me trbuh bolio na hitnu, i kad me bolilo oko jajnika, i kad sam se osjećala slabo i nemocno… Tako da ne trebas se bojat otici doktoru. Ja sam bila i na hitnoj i kod svog ginica… Ovisno u koje doba dana bi me uhvatili bolovi

Pa stolicu imam normalnu. Tako da mi nije jasno. A otići ću 16. Jer u četvrtak moram kod endokrinologa. A ove ostale dane moram raditi ili ću uzeti GO i odmarati. 
    Jel tebi bilo sve ok kada te je tako boljelo? 

Dinosaurus
    09. Ožujak 2020. 20:58

fenjer

Cure koje imaju vec djecu ili koje ste ih vec osjetile, u kojem tocno dijelu trbuha bi se to dogodilo? 😂

U donjem dijelu trbuha. Meni je pocelo kao neki leptirici tj na pocetku nisam znala je li to beba ili plinovi 😂  nakon nekog vrimena sam skuzila da su to pokreti bebe. Kasnije ce bit bas ociti a na pocetku tako nesto nedefinirano ali def znas da osjetis nesto da se mice 😁

09. Ožujak 2020. 21:16

Dinosaurus

fenjer

Cure koje imaju vec djecu ili koje ste ih vec osjetile, u kojem tocno dijelu trbuha bi se to dogodilo? 😂

U donjem dijelu trbuha. Meni je pocelo kao neki leptirici tj na pocetku nisam znala je li to beba ili plinovi 😂 nakon nekog vrimena sam skuzila da su to pokreti bebe. Kasnije ce bit bas ociti a na pocetku tako nesto nedefinirano ali def znas da osjetis nesto da se mice 😁

Pa kao da sam osjetila na rubu gacica dolje da me neki veci mjehur lupka, dogodilo se dva puta na istom mjestu i ne znam jel to prenisko, ocito onda nije 😂 nikako ne mogu skuzit jel to je stvarno beba hahahahah hvala ti! 

Dinosaurus
    09. Ožujak 2020. 21:22

fenjer

Dinosaurus

fenjer

U donjem dijelu trbuha. Meni je pocelo kao neki leptirici tj na pocetku nisam znala je li to beba ili plinovi 😂 nakon nekog vrimena sam skuzila da su to pokreti bebe. Kasnije ce bit bas ociti a na pocetku tako nesto nedefinirano ali def znas da osjetis nesto da se mice 😁

Pa kao da sam osjetila na rubu gacica dolje da me neki veci mjehur lupka, dogodilo se dva puta na istom mjestu i ne znam jel to prenisko, ocito onda nije 😂 nikako ne mogu skuzit jel to je stvarno beba hahahahah hvala ti!

Je je taman si u tim tjednima kad vec mozes osjetit 😊 da kao neki mjehur ponekad i ka da je vise mjehurica koji se gibaju pa ja mislila da su mi crijeva haha 😁 ma nema na cemu sta ti jee 🤗

Ninche9
    09. Ožujak 2020. 21:36

sunce1

Ninche9

Antibiotici jako rado uzrokuju gljivicne infekcije jer se promjeni flora i to gljivicama jako odgovara

Rekli su da nisu gljivice jer nema onog karakteristicnog iscjetka. Kazu da je vjeroj neka bakterijska upala.

U svakom slucaju nadam se da ce proci sto prije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.