Da ja sam bila prošle god na operaciji... A vidis meni se jednom desilo da me tako jako bolilo da se nisam mogla ispraviti pa mi je gin rekla da sam se preforsirala... Ali za trudnoću mi nije nista rekla osim da su lagani grcevi normalni....
Sad iscekujem ponedjeljak da vidim svoje malo zlato... A do tad... Vjerojatnost cu poludit od nestrpljivosti
Srce je kucalo prije 3 tjedna. Zbog toga ne vjerujem da je neka zabuna.
Idući tjedan u petak je pregled.
Ovo mi je jako stresno i za čitati a kamoli za preživjeti.. Čekam prvi pregled tek i napeta sam od same pomisli na to a gde ovo što ti sad proživljavaš..
Mi žene smo čudo.. Jače nego što i mislimo..
Vjerujem da je sve dobro sa bebicom a ovo je samo loš san..
Javljaj nam se svakako..
Bit će sve dobro.. ❤️
Kad ti je pregled? Posto vidim da smo blizu. Moj je u petak, za 7 dana 🤞
Not that fensi, ekšli..
A mucnine morate preživjeti. Najbitnije je da pijete dosta tekucine, po mogućnosti obicnu vodu (meni npr voda nije pasala pa sam si cijedila limun u nju ili mineralnu pila) a jela sam jednom dnevno, i to se molila bogu da ostane hrana u meni... Doslovno sam bila preselila u wc... Ako bas ne mozete ništa idite na infuzije, jer je o ovom periodu za nase male mrvice najbitnije da se hidratiziramo jer njima je potrebna voda...
A mucnine morate preživjeti. Najbitnije je da pijete dosta tekucine, po mogućnosti obicnu vodu (meni npr voda nije pasala pa sam si cijedila limun u nju ili mineralnu pila) a jela sam jednom dnevno, i to se molila bogu da ostane hrana u meni… Doslovno sam bila preselila u wc… Ako bas ne mozete ništa idite na infuzije, jer je o ovom periodu za nase male mrvice najbitnije da se hidratiziramo jer njima je potrebna voda…
Ja sam recino zadnja 3 dana na večernjim mucninama, uhvatime takva glad da samo jedem, i na kraju katastrofa, preko dana, me uhvati mucnina samo na mirise, ali to je nista s obzirom kako mi je bilo..
Jao vidim da nas je dosta iduci tjedan (i to ponedjeljak) na pregledima! Veselim se izvještajima 😄
Što se čajeva od brusnice tiče, ja isto pijem kupovni (franck) - ni ne preporuča se ništa "previše prirodno" jer znaju biti prejaki za trudnocu, posebno ranu.
Encianov caj od brusnice je zakon, ima ga u dm-u. Ovaj Franckov sam kupila i dala sestri kad sam vidjela kasnije sastav, ono ni traga od brusnice. Sklona sam urinarnim upalama, a taj caj mi zbilja pomogne, uz neizbjezni antibiotik. Prosla sam kroz tri antibiotika u prvom tromjesecju i sad prosli tjedan kroz bronhitis uz pumpicu, nadam se da je to kraj jer me iscrpilo skroz.
Hvala Vam cure. Bas si mi zene znamo zakomplicirati stvari s tom zurbom.
Sad jedva cekam da prolete ta dva tjedna da cujemo ❤, i da bude sve u redu sad ovom jagodicom u meni 🙏 cuvajte se i svima saljem dobro energiju za sve sto na dolazi 😇❤
Cure dns izvadila jos 3.betu prije 1.og pregleda u utorak i stanje sljedece:
14 dpo - beta 186
16 dpo - beta 491
18 dpo - beta 1224
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
Cure dns izvadila jos 3.betu prije 1.og pregleda u utorak i stanje sljedece:
14 dpo - beta 186
16 dpo - beta 491
18 dpo - beta 1224
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
Nisan u Hrvatskoj pa me zanima, da li vi betu radite na svoju ruku ili vam to preporuče sestre kad zovete da se narucite na pregled? Jel svaka od vas toliko testova radila? Evo ja sam konkretno guglala za grad u kojem živim u De, nema nijednog labosa za izvadit to, a doktorica mi betu ni u jednom trenu nije spomenila.
Ja radim na svoju ruku da budem sigurna da se pravilno dupla...vadim privatno...a i imala.sam biokemijsku u 11.mjesecu pa je preporuceno da pratim
Sortiraj odgovore
Najstariji