Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tea2807
    28. Veljača 2020. 09:19

Trazim po forumu al nemogu nac...jel ima koja da su joj nalazi urina bili losi. Meni je otkrivena e.coli 10na5, dobila amoksicilin. Gin me malo prepao da je to rizicno u ranoj trudnoci, i ako ne prode kroz prvu turu antibiotika da cu vrlo vjerojatno dobit upalu bubrega. Uz to, sam se pod antibiotikom uspjela i razbolit, nos zastopan i temp 37,2-37,6 vec 2 dana

Ketty1309
    28. Veljača 2020. 09:37

Bosco

Ketty1309

Bosco

Cure, ne selim se jos dok nije 100 %, ali ovo je od danas. 🤗

https://ibb.co/Vv02xcn

Ovo je sigurno 120%. Čestitam! Rekla bi da se nas dvije podudaramo u dan! 🥰

Joj hvala ti, nadam se, radila sam test i prije 9 dana al popodne, ni sjena nije bila, pa me buni😔

9 dana je puno vremena a i popodne u ranoj trudnoći teško da test može očitati. Ne znam kakvi su ti ciklusi i ovulacije aj ja sam jučer čula srćeko. Kad ideš na pregled? 

danchy1990
    28. Veljača 2020. 09:50

Hvala vam puno na podršci. Mučnine su i dalje tu,bradavice bolne i osjetljive. Svi simptomi tu pa se još uvijek nadam da će sve biti uredu

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    28. Veljača 2020. 09:55

Čitam po forumima da bi trebali simptomi prestati u slučaju spontanog,a kod mene su još prisutni. Ne preostaje mi ništa nego čekati kako će se odviti situacija.
    Pazite mi se I mislite pozitivno ❤

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

tamica0002
    28. Veljača 2020. 10:05

Cure pozdrav, prosli put nisam dobila neke informacije ali nadam se da sada hocu hh. 
    Uglavnom bila sam u ponedjeljak kod ginekologa po aplikaciji sam bila 5+3, ali nije se jos nista vidjelo. Isla sam vadit betu odmah u utorak koja je bila nesto vise od 4000 i to je prema izracunima izmedu 4.og i 5.og tjedna. Danas sam bila kod ginekologa i vidjela se gestivacijska vrecica i potvrdena je trudnoca. Pa me cisto zanimaju vasa iskustva. Dali netko imao slican slucaj?  Narucio me je za 2-3 tjedna i rekao da ni se tada trebao vidjeti plod i srceko. Iskreno mislim da mi je ovulacija bila nesto kasnija pa se sve pomaknulo, ali cisto da pitam dal se i vama vidjela samo gestacijska pa tek onda plod kasnije. Hvala vam na odgovoru i zelim svima sretne trudnoce 😇🥰

Marta14
    28. Veljača 2020. 10:13

Tamica, kod puno cura na forumu je bilo tako.
    Sve ce to biti u redu 🍀

Leia91
    28. Veljača 2020. 10:16

Bok curke!
    Ja sam sada na 7+4. Bila sam na pregledu sa 6+1 i srce je kucalo  
    Imam problema sa štitnjačom (Hashimoto) i tek sam zapravo počela piti tablete pa se nadam da će sve biti u redu.
    E sada, zanima me da li koja od vas ima problema sa želucem od kad je trudna? Ja što god pojedem nakon pola sata mi se javi neka težina, a od zadnjih par dana i mučnine tu i tamo. Nikad nisam imala problema sa želucem pa se nadam da je ovo sada normalno s obzirom da sam u drugom stanju. Ali sve se više zapravo bojim pojesti nešto, a gladna sam stalno  Čak mi se čini da mi i voda ne paše. Jel to uopće moguće?

Ketty1309
    28. Veljača 2020. 10:17

tamica0002

Cure pozdrav, prosli put nisam dobila neke informacije ali nadam se da sada hocu hh.
    Uglavnom bila sam u ponedjeljak kod ginekologa po aplikaciji sam bila 5+3, ali nije se jos nista vidjelo. Isla sam vadit betu odmah u utorak koja je bila nesto vise od 4000 i to je prema izracunima izmedu 4.og i 5.og tjedna. Danas sam bila kod ginekologa i vidjela se gestivacijska vrecica i potvrdena je trudnoca. Pa me cisto zanimaju vasa iskustva. Dali netko imao slican slucaj? Narucio me je za 2-3 tjedna i rekao da ni se tada trebao vidjeti plod i srceko. Iskreno mislim da mi je ovulacija bila nesto kasnija pa se sve pomaknulo, ali cisto da pitam dal se i vama vidjela samo gestacijska pa tek onda plod kasnije. Hvala vam na odgovoru i zelim svima sretne trudnoce 😇🥰

Ja sam bila na prvom pregledu sa 5+1 i nije se vidjela žv pa me naručio za tjedan dana i jučer sam čula srćeko tako da je to sve ok i to je redoslijed pojavljivanja kod ranog odlaska na pregled. Sve će biti ok. Uživaj! 

Hannica0 👧
    28. Veljača 2020. 10:19

tamica0002

Uglavnom bila sam u ponedjeljak kod ginekologa po aplikaciji sam bila 5+3, ali nije se jos nista vidjelo. Isla sam vadit betu odmah u utorak koja je bila nesto vise od 4000 i to je prema izracunima izmedu 4.og i 5.og tjedna. Danas sam bila kod ginekologa i vidjela se gestivacijska vrecica i potvrdena je trudnoca. Pa me cisto zanimaju vasa iskustva. Dali netko imao slican slucaj? Narucio me je za 2-3 tjedna i rekao da ni se tada trebao vidjeti plod i srceko. Iskreno mislim da mi je ovulacija bila nesto kasnija pa se sve pomaknulo, ali cisto da pitam dal se i vama vidjela samo gestacijska pa tek onda plod kasnije. Hvala vam na odgovoru i zelim svima sretne trudnoce 😇🥰

Svima je tako kad odemo rano na uzv.prvo se pojavi gestacijska. Pa zv. Pa plod. A tek poslije srce se uspije vidjeti da titra.  S razlogom nam dr govore da dolazimo na 1. Pregled  s 8tt. Ali zene kao zene. Sve bi odma. I sama sam tako isla odma. Od straha znatizelje svega. Ali sve bude oke 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Ketty1309
    28. Veljača 2020. 10:20

Leia91

Bok curke!
    Ja sam sada na 7+4. Bila sam na pregledu sa 6+1 i srce je kucalo
    Imam problema sa štitnjačom (Hashimoto) i tek sam zapravo počela piti tablete pa se nadam da će sve biti u redu.
    E sada, zanima me da li koja od vas ima problema sa želucem od kad je trudna? Ja što god pojedem nakon pola sata mi se javi neka težina, a od zadnjih par dana i mučnine tu i tamo. Nikad nisam imala problema sa želucem pa se nadam da je ovo sada normalno s obzirom da sam u drugom stanju. Ali sve se više zapravo bojim pojesti nešto, a gladna sam stalnoČak mi se čini da mi i voda ne paše. Jel to uopće moguće?

Mučnine u trudnoći su normalna pojava i nema veze s problemima sa želucem. To su one manje slatke čari drugog stanja al treba samo imati u vidu krajnji cilj i sve se to izdrži 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.