Danchy drzi nam se. Iskreno se nadam da je sve uredu 🤞❤️
Bosco koji lijepi plus 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure, ne selim se jos dok nije 100 %, ali ovo je od danas. 🤗
https://ibb.co/Vv02xcn
Ovo je sigurno 120%. Čestitam! Rekla bi da se nas dvije podudaramo u dan! 🥰
Cure, ne selim se jos dok nije 100 %, ali ovo je od danas. 🤗
https://ibb.co/Vv02xcn
Ovo je sigurno 120%. Čestitam! Rekla bi da se nas dvije podudaramo u dan! 🥰
Joj hvala ti, nadam se, radila sam test i prije 9 dana al popodne, ni sjena nije bila, pa me buni😔
Bosco, cestitam!
Samo smireno i hrabro! Bilo je prerano vjerojatno prosli tjedan!;)
Nije bila jer si ga radila prije 9 dana popodne 😄😄
Jesi isti test radila?
Bosco Čestitam, baš lijepi veliki plus 😍
Danchy, drži se i javljaj nam ako što novo saznate🙏
Ostale cure, kako se nosite s glavoboljom?
Mene je danas probudila bol i popila sam paracetamol ali ne bih htjela da mi to bude svakodnevno. Ima li nekih prirodnih lijekova da olakšaju taj pritisak u glavi?
Cure koje ste 12tj i vise kako stojite s mucninama i glavoboljama? Meni je sve gore sto se blizim 12tom tjednu, malo i brinem jel to sve bas normalno. Sutra idem doktorici i jedva cekam
Prošli (11.) tj mi je bilo najgore, i sad sam par dana bila mirna. I taman kad sam pomislila da je gotovo s mucninama (čak sam komentirala ovdje jutros ), cijelo popodne mi je muka. Jej -.-
Hvala ti na odgovoru, samo da produ mucnine, izmorena sam
Danchy mislima sam uz tebe
Ninche9, i ja sam sve do prošlog tjedna umirala od mučnina, a sada tu i tamo ujutro povratim prije nego išta doručkujem, ali mirisi mi se još uvijek baš gade :( no sve je to normalno :)
Danchy1990 ipak držim fige da se situacija nekim cudom promijeni. Imam jedan mali pozitivan primjer : moja mama je sa sekom u 3.mj dobila udarac u trbuh (radila je tad na hitnoj), odmah su je na uzv odveli i nisu culi srce, poslali su je iduci dan na kiretazu, no njoj nesto nije dalo mira otisla je po drugo misljenje, gin joj je rekao neka izdrzi jos koji tjedan i ponovno se tek krajem 4.mj culo srce. U meduvremenu je imala sve moguce simptome.
Cure, netko je neki dan spominjao da mu trnu ruke i noge i sve ikad - preskočila sam jer nisam shvacala o cemu je rijec, no od jucer ne znam vise kako da se namjestim, a da mi nesto ne utrne 😅😅😅 koje je ono rješenje? 😅
Cure, vi koje imate mučnine, kako preživljavate? Znači kod mene traju po cijeli dan, ne prestaju nikako, osim kad spavam. Jedem na silu, al najgore mi što stalno imam nagon na povraćanje a ne mogu povraćati. Evo sad si kuham čaj od đumbira, grickam jabuku onu baš kiselu i nadam se da će pomoći bar malo... Jer drugo ništa ne pomaže(mineralna ,cedevita,ljute žvake, bademi) ... U prvoj trudnoći su mi pomagali slani štapići, sad ih ne mogu smislit... Imam osjećaj da ovo neće prestati nikad, a tek sam na početku...
Mana_Mare ista priča s bolovima i probadanjima 😅
Uh i netko je pitao za operaciju - meni su ti bolovi s desne strane uglavnom jer imam priraslicu od operacije slijepog crijeva prosle godine u veljači.
Sortiraj odgovore
Najstariji