Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    27. Veljača 2020. 21:33

Ninche9

tashee7

Ninche9

Cure koje ste 12tj i vise kako stojite s mucninama i glavoboljama? Meni je sve gore sto se blizim 12tom tjednu, malo i brinem jel to sve bas normalno. Sutra idem doktorici i jedva cekam

Prošli (11.) tj mi je bilo najgore, i sad sam par dana bila mirna. I taman kad sam pomislila da je gotovo s mucninama (čak sam komentirala ovdje jutros ), cijelo popodne mi je muka. Jej -.-

Hvala ti na odgovoru, samo da produ mucnine, izmorena sam
    Danchy mislima sam uz tebe

Nisam se uključivala u razgovor, al eto da podilim svoje iskustvo... Tamo negdi od 6og tjedna krenule su mucnine. Traju do danasnjeg dana, da bi se prije 10 dana javile i glavobolje. Mučnina ne prestaje, ne povraćam ali ne znam sta je gore od gorega. Nadan se da ce ti proc... A i meni, satrana san. 🤢🤧

• justagirl2201
    27. Veljača 2020. 22:02

Cure ako se beta dupla, vjerovatnost vanmatericne je mala? Ili? Kako se blizi pregled...pocinjem se bojati bas 🙄🤔

Napokon 2804
    27. Veljača 2020. 22:09

justagirl2201

Cure ako se beta dupla, vjerovatnost vanmatericne je mala? Ili? Kako se blizi pregled…pocinjem se bojati bas 🙄🤔

Zeno opusti se, beta ti je odlična, trudnoća je na pravom mjestu, i uskoro ces vidjeti svoju malu tockicu. Beta ti je sve rekla. Da je vanmaternicna ne bi se duplala i ne bi bila pravilna, tako da nemas sekiracije

27. Veljača 2020. 22:14

Nemoj se zamarat' time.... govorim iz iskustva 🙈. Najbolje ti je izbjeć' bilo kakvo gulanje, pa čak i forum do prvog pregleda. Jednostavno, bilo šta da uguglaš, naći ćeš neki slušaj. Svašta se može dogodit, al' i ne mora. 

@Danchy1990 neopisivo mi je žao! 

• justagirl2201
    27. Veljača 2020. 22:16

Ok. Hvala vam cure 😘
    Danchy drzi se! Tu smo...

• NinaJ
    28. Veljača 2020. 08:02

Sara2020

Nemoj se zamarat' time…. govorim iz iskustva 🙈. Najbolje ti je izbjeć' bilo kakvo gulanje, pa čak i forum do prvog pregleda. Jednostavno, bilo šta da uguglaš, naći ćeš neki slušaj. Svašta se može dogodit, al' i ne mora.

@Danchy1990 neopisivo mi je žao!

Bas to, treba izbjegavati forum cijelo vrijeme, jer nas samo potrese i baci u bed. Jucer procitam ovo sta se desava danchy i jos danas nisam dosla na svoje. I ja imam problema sa stitnjacom i bojim se bakterija u mokraci jer cekam nalaz, odmah se covjek poistovjeti sa situacijom i misli kako će mu se dogodit isto. Cim manje razmisljati o svemu i vjerovati da ce nase mrvice sve prezivjeti. 
    A tebi danchy, zelim sve najbolje i da nam javis dobre vijesti, cim prije ❤️❤️

Bosco
    28. Veljača 2020. 08:25

Cure, ne selim se jos dok nije 100 %, ali ovo je od danas. 🤗

https://ibb.co/Vv02xcn

Ninche9
    28. Veljača 2020. 08:29

Bosco plus  divno!
    Skakavac znaci mi dijelimo istu sudbinu. Danas idem na pregled pa ako je beba dobro sve cu izdrzati za nju. I meni je bilo malo dobro i sad je ponovo krenužo, a glavobolje su najgore.. 
    Mana Mare ja se sjecam da sam u prvoj T stalno imala neke bolove probadanja na kraju ju je ispalo da je sve to bilo normalno al mama ko mama uvijek brine

Marta14
    28. Veljača 2020. 08:32

Mana Mare tako ide nekako po periodima do kraja trudnoce, to sirenje pa i bol..Nisam u 15tom jos 🙈 ali sam bila nekada davno.. Mene je npr u 9tom sve probadalo i vidim bas da sam se rasirila.. Sad je mirno..

Netko je pisao da je imao prosle godine operaciju(Napokon?), jucer mi je doktorica rekla da ce to boljeti do kraja jer je frisko.. Pa kako se siri sve tako iritira to mjesto.. 

• celaena
    28. Veljača 2020. 08:33

Mana_Mare meni je isto tako s tim probadanjima i bolovima, mislim da je to sve normalno :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.