Danchy sigurna sam da ce sve biti dobro...samo pozitivno razmisljaj 😊🤞
Cure ja sam danas po aplikaciji ravno 5.tjedan. Nemam bas nikakvih simptoma. Druga beta se poduplala i sad cekam 1.pregled u utorak.
Ali htjela bih vas pitati jesu grčevi normalni? Jer mene kroz dana nekoliko puta baš presječe dolje....jeste imali ta iskustva u 5tt? Hvala.😊😍
Ako mislis na menstrualne meni je prestalo u 6tom tjednu, a u prvoj trudnoci puno kasnije..
To ti je normalno
Nisam ga previše ispitivala,jer sam bila u šoku. Svi simptomi trudnoće su tu pa jos ne mogu vjerovati.
Nažalost drugo mišljenje nije opcija,jer ovdje mozes ići samo kod odabranog liječnika. Svi su prebukirani i nema šanse doći tek onako. Preostaje mi samo čekati petak
Kako je bilo sa srcanom akcijom na prvom pregledu? Zao mi je jer moras prolaziti kroz ovo i stvarno se nadam da ce biti sve u redu. Sve smo uz tebe draga ❤️❤️
Kod nas nema srčane akcije 😭. U petak imamo ponovno pregled,i nadamo se da samo nije dobro vidio 🙏
Sutra ili sljedeći petak? Da li bi tu beta ista pomogla? Npr da li se dupla i slicno?
Ja se iskreno nadam da će sve biti u redu, i da bebica zajebava mamu od početka
Srce je kucalo prije 3 tjedna. Zbog toga ne vjerujem da je neka zabuna.
Idući tjedan u petak je pregled.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Cure koje su ovo prošle,šta da očekujem uskoro ako je stvarno srce stalo? Krvarenje? Bolove?
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Cure koje su ovo prošle,šta da očekujem uskoro ako je stvarno srce stalo? Krvarenje? Bolove?
Slučajno sam došla vidjeti što se tu događa. Mogu ti samo napisati svoje iskustvo od zadnjih tjedana. Na prvom pregledu sa 7+3 srce je kucalo ali slabije. Sa 7+6 vise se nije vidjelo srceko, a veličina ploda je bila za 6+1. Moj ginekolog me poslao u bolnicu, otišla sam na Merkur i tamo su potvrdili isti stvar ali dali su mi još tjedan dana pošto nisam imala bolova i krvarenja. Otišla sam i pri arno u tom periodu po još jedno mišljenje, ali isto je potvrđeno. Sa 8+6 krenulo je medikamentozno lječenje, tj izazivanje trudova da tijelo samo izbaci plod. Prvo sam dobila jednu tabletu koja blokira progesteron i za dva dana sam bila primljena u bolnicu da daljnju proceduru. I sljedeći tjedan imam još jednu kontrolu.
Jako mi je zao što to prolaziš. Znam da je teško i da te ništa ne može utješiti. Ja sma plakala danima.
Ostale cure oprostite što spamam temu.
Cure koje ste 12tj i vise kako stojite s mucninama i glavoboljama? Meni je sve gore sto se blizim 12tom tjednu, malo i brinem jel to sve bas normalno. Sutra idem doktorici i jedva cekam
Prošli (11.) tj mi je bilo najgore, i sad sam par dana bila mirna. I taman kad sam pomislila da je gotovo s mucninama (čak sam komentirala ovdje jutros ), cijelo popodne mi je muka. Jej -.-
Hvala ti na odgovoru, samo da produ mucnine, izmorena sam
Danchy mislima sam uz tebe
Srce je kucalo prije 3 tjedna. Zbog toga ne vjerujem da je neka zabuna.
Idući tjedan u petak je pregled.
Ovo mi je jako stresno i za čitati a kamoli za preživjeti.. Čekam prvi pregled tek i napeta sam od same pomisli na to a gde ovo što ti sad proživljavaš..
Mi žene smo čudo.. Jače nego što i mislimo..
Vjerujem da je sve dobro sa bebicom a ovo je samo loš san..
Javljaj nam se svakako..
Bit će sve dobro.. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji