Ketty vi ste velika obitelj, bas lijepo ❤️
Jesmo al ja sam oduvijek željela imati veliku obitelj. Tu želju pripisujem tome što sam odrastala bez (fizičke) prisutnosti roditelja koji su radili u inozemstvu. Al ja stvarno uživam s djecom, i ovim malim smotuljcima ali i ovim velikim, gotovo odraslim, ljudima! 🥰
Kod nas nema srčane akcije 😭. U petak imamo ponovno pregled,i nadamo se da samo nije dobro vidio 🙏
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Kod nas nema srčane akcije 😭. U petak imamo ponovno pregled,i nadamo se da samo nije dobro vidio 🙏
Ajme pa kako? Nisam vracala nazad postove. Jesi li imala neke tegobe ili nesto? Sro su dr jos rekli? Koliki je crl?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ajme pa kako? Nisam vracala nazad postove. Jesi li imala neke tegobe ili nesto? Sro su dr jos rekli? Koliki je crl?
Bakterije u urinu od početka trudnoće ali ne žele liječiti jer je rana trudnoća. I za stitnjacu mi promjenili terapiju. Oboje može utjecati na tijek trudnoće a i ne mora. Imam 300 upitnika iznad glave a odgovora nigdje. Spremna sam i da mi kaže da je to to,da je gotovo a opet se još nadam da će biti sve uredu.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Bakterije u urinu od početka trudnoće ali ne žele liječiti jer je rana trudnoća. I za stitnjacu mi promjenili terapiju. Oboje može utjecati na tijek trudnoće a i ne mora. Imam 300 upitnika iznad glave a odgovora nigdje. Spremna sam i da mi kaže da je to to,da je gotovo a opet se još nadam da će biti sve uredu.
Nadam se da je ok sve. I da ce biti u pin sve dobro. Iako bi ja orisla sutra po neko drugo misljenje. Ne bi cekala do pon. Jel ti rekao ista o tjednu trudnoce?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja idem u pon na pregled i bas se plasim
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Što god mi ovdje napisale tebi neće olakšati. Želim ti puno snage i hrabrosti. Nadam se da će ipak na kraju sve sretno završiti. I ja bi preporučila drugo mišljenje. 🥰🥰🥰
Cure koje ste 12tj i vise kako stojite s mucninama i glavoboljama? Meni je sve gore sto se blizim 12tom tjednu, malo i brinem jel to sve bas normalno. Sutra idem doktorici i jedva cekam
Prošli (11.) tj mi je bilo najgore, i sad sam par dana bila mirna. I taman kad sam pomislila da je gotovo s mucninama (čak sam komentirala ovdje jutros ), cijelo popodne mi je muka. Jej -.-
Nisam ga previše ispitivala,jer sam bila u šoku. Svi simptomi trudnoće su tu pa jos ne mogu vjerovati.
Nažalost drugo mišljenje nije opcija,jer ovdje mozes ići samo kod odabranog liječnika. Svi su prebukirani i nema šanse doći tek onako. Preostaje mi samo čekati petak
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji