Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    27. Veljača 2020. 17:21

Ketty vi ste velika obitelj, bas lijepo ❤️

Ketty1309
    27. Veljača 2020. 17:33

Marta14

Ketty vi ste velika obitelj, bas lijepo ❤️

Jesmo al ja sam oduvijek željela imati veliku obitelj. Tu želju pripisujem tome što sam odrastala bez (fizičke) prisutnosti roditelja koji su radili u inozemstvu. Al ja stvarno uživam s djecom, i ovim malim smotuljcima ali i ovim velikim, gotovo odraslim, ljudima! 🥰

danchy1990
    27. Veljača 2020. 18:00

Kod nas nema srčane akcije 😭. U petak imamo ponovno pregled,i nadamo se da samo nije dobro vidio 🙏

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Hannica0 👧
    27. Veljača 2020. 18:10

danchy1990

Kod nas nema srčane akcije 😭. U petak imamo ponovno pregled,i nadamo se da samo nije dobro vidio 🙏

Ajme pa kako? Nisam vracala nazad postove. Jesi li imala neke tegobe ili nesto? Sro su dr jos rekli? Koliki je crl?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

danchy1990
    27. Veljača 2020. 18:32

Hannica0

danchy1990

Ajme pa kako? Nisam vracala nazad postove. Jesi li imala neke tegobe ili nesto? Sro su dr jos rekli? Koliki je crl?

Bakterije u urinu od početka trudnoće ali ne žele liječiti jer je rana trudnoća. I za stitnjacu mi promjenili terapiju. Oboje može utjecati na tijek trudnoće a i ne mora. Imam 300 upitnika iznad glave a odgovora nigdje. Spremna sam i da mi kaže da je to to,da je gotovo a opet se još nadam da će biti sve uredu.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Hannica0 👧
    27. Veljača 2020. 18:46

danchy1990

Hannica0

danchy1990

Bakterije u urinu od početka trudnoće ali ne žele liječiti jer je rana trudnoća. I za stitnjacu mi promjenili terapiju. Oboje može utjecati na tijek trudnoće a i ne mora. Imam 300 upitnika iznad glave a odgovora nigdje. Spremna sam i da mi kaže da je to to,da je gotovo a opet se još nadam da će biti sve uredu.

Nadam se da je ok sve. I da ce biti u pin sve dobro. Iako bi ja orisla sutra po neko drugo misljenje.  Ne bi cekala do pon.  Jel ti rekao ista o tjednu trudnoce?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    27. Veljača 2020. 18:47

Ja idem u pon na pregled i bas se plasim

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Ketty1309
    27. Veljača 2020. 18:55

danchy1990

Hannica0

danchy1990

Što god mi ovdje napisale tebi neće olakšati. Želim ti puno snage i hrabrosti. Nadam se da će ipak na kraju sve sretno završiti. I ja bi preporučila drugo mišljenje. 🥰🥰🥰

tashee7
    27. Veljača 2020. 18:57

Ninche9

Cure koje ste 12tj i vise kako stojite s mucninama i glavoboljama? Meni je sve gore sto se blizim 12tom tjednu, malo i brinem jel to sve bas normalno. Sutra idem doktorici i jedva cekam

Prošli (11.) tj mi je bilo najgore, i sad sam par dana bila mirna. I taman kad sam pomislila da je gotovo s mucninama (čak sam komentirala ovdje jutros ), cijelo popodne mi je muka. Jej -.-

danchy1990
    27. Veljača 2020. 19:09

Nisam ga previše ispitivala,jer sam bila u šoku. Svi simptomi trudnoće su tu pa jos ne mogu vjerovati.
    Nažalost drugo mišljenje nije opcija,jer ovdje mozes ići samo kod odabranog liječnika. Svi su prebukirani i nema šanse doći tek onako. Preostaje mi samo čekati petak

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.