Jutro curke…
Imam jedno pitanje 🤗
Sigurno je barem jedna od vas došla u napast raditi test nakon par dana..
Evo ja imala jače simptome prije testa nego iza testa.. Ko da se sve smirilo..
Baš razmišljam jel uopće sve u redu..
Znam da možda pretjerujem.. Ali ne mogu si pomoći..
Dođe mi da opet test ide raditi 🙈
Jutroo, ja sam 2 tjedna iza plusa ponovno radila test🙈 jer nikako mi nije ulazilo u glavu da sam trudna iako sam tajno prizeljkivala još jednu bebu 😄. I dan danas ne vjerujem 🤣
I ja ću vjerojatno na kraju tako 🙈
Tolko smo čekali na tu drugu bebicu da se sada valjda više bojim nego sa prvim.. Ništa nisam znala i sve mi je bilo ok..
Prošlo je puno i vremena.. Sjećam se da su mi isto počeli simptomi je do 4,5 dana prije m.. Ali mislim da su bili svakim danom sve jači..
A sad ko da su nestali..
Mislim možda i bolje.. Jer bi voljela još raditi neko vrijeme.. Pa mi mučnine i povraćanje nejde u prilog..
I ja sam radila test, nakon ocekivane M da potvrdimo gradivo i da vidim pravi plusic, a ne sve ono svijetlo sta je bilo ranije kad sam saznala da sam trudna vec sa 3+3. Tako da slobodno napravis i vidjet ces odmah iste sekunde plus 🙈🙈
I htjela sam ti reci da je meni privatna ginekologica cula otkucaje vec na prvom ultrazvuku sa 5+4 zbog kratkih ciklusa od 25 - 26 dana, pa ako imas slicno mozda vidi i tebi, sa time da mi je odmah rekla da to vidi zbog opreme, jer da ssm isla kod obicne gin ne bi jos vidjela, kod obicne idem u pon sa 7+1 i nadam se da ce i ona sada vidjeti 😊😊
Cure koje su na komplikacijama, sa cime se bavite doma, ja doma 5.dan i vec mi je dosadno i ne znam di cu sa sobom 😐😐😐
Mimi bolje da si napravila, da si na miru.
Imam kad budem 10+1 ultrazvuk za kombinirani. Mislite da je vaginalni ili preko trbuha?
Ja sam u 9 tt imala preko trbuha uzv.
Cureeeee stigao nalaz Niftya. Svi rizici su niski, znaci imamo uredan nalaz iiii stizee nam deeckiiic 💙💙💙👶
A ja stalno imala osjecaj da bude curica tak da sam ostala baaas bas iznenadena 😁😂
Cureeeee stigao nalaz Niftya. Svi rizici su niski, znaci imamo uredan nalaz iiii stizee nam deeckiiic 💙💙💙👶
A ja stalno imala osjecaj da bude curica tak da sam ostala baaas bas iznenadena 😁😂
Čestitam! Baš mi je drago zbog tebe! Sad uživaj u trudnoći jer i prebrzo će proći 😊
Tejic, čestitaaaam!!! ✨🥳❤️ Sad stavrno mozes poceti uzivati u trudnoci! 😊
Čestitam na urednim nalazima i na dečkiću! 🤗🥳🥳
Sad samo opušteno 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Čestitam. Mislim da nam je termin na isti dan
url=https://lilypie.com]
🥰🥰 neznam zasto svi prizeljkujemo curice 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
😍🙊🙊🙊 Čestitam
[link=https://lilypie.com][/link]
Sortiraj odgovore
Najstariji