Čitam vas cure i valjda svaka od vas ima neka grcenja ili nesto da (bar ponekad) osjeti u maternici.
Da li ima koja a da nema nikakve grcenja/probadanja/nesto u trbuhu a da je 8/9 tt?
Meni kao da je to prestalo negdje tamo u 6tt i naravno da se brinem 😕
Nemam ni ja. Ali u toku trudnoće će se povremeno javiti bolovi zbog širenja maternice. To je sve uredu. Ni u prvoj trudnoći nisam imala nikakve bolove osim onih na samom početku koji su mi bili prvi znak trudnoće
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Meni nije ni pocelo nista, bukvalno. Osjetila sam kao predmenstrualne bolove oko 9 DPO i vise nista. Ne znam ni je li ovako ok 🤦♀️
Rano ti je jos. Simptomi zapravo pocinju oko 6tt.
Super, samo jos da beta bude ok danas i u petak i mogu se opustiti 🤰
Not that fensi, ekšli..
Rosha, meni ti je to sve prestalo u 6tom tjednu.. Mucnine, grcenje, bolovi u ledima i sve.. Preko noci, pomislila sam najgore.
Jucer me malo mjehur bolio, ali danas ni to vise.
Meni se mučnine smanjile pa me zgaravica napala. Mislila sam da ima veze sa nekom vrstom hrane ali uopće nema veze sita ili gladna,slatko ili kiselo. Jedva navečer zaspim
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Djevojke/zene koje ste u 8 ili 9 sedmici ili malo kasnije, nazire li se stomacic vec i kada je vrijeme za to, narocito ako ste sitnije gradje :)
Not that fensi, ekšli..
Djevojke/zene koje ste u 8 ili 9 sedmici ili malo kasnije, nazire li se stomacic vec i kada je vrijeme za to, narocito ako ste sitnije gradje :)
Iskreno toliko sam napuhana da ti ne mogu odgovoriti na to. Ali po onom sto sam citala tamo oko 12,13 tjedna se počinje nadzirati
To si ja zabrijavam da mi se vec vidi 😂 al mislim da je u pitanju ipak papanje i skembica ✨😅
Iako se kao u drugoj trudnoci prije vidi...
Da tako kazu ali zasto se u drugoj prije vidi?
Meni se kuzi kad legnem. Onako bas je tvrde i izboceno malo. A inace imam trbuh kao da sam u 5tom mjesecu ali to je salo i napuhana sam bas..
Evo nalaza bete 109.9
Ref. vrijednosti
3 sedmica <50
4 sedmica <400
5 sedmica 100 - 4.000
U petak se nadam da ce biti oko 200 🤗🤗🤗
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji