Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamino zlateko
    18. Veljača 2020. 19:33

Vecer cure..bas mi vas je zao sto toliko povracate,znam kak je to,bilo mi isto u proslim trudnocama..za sad samo imam mucnine,i smetaju mi svi mirisi i nemam bas apetita..

Imam jedno pitanje? Dali mora postojati neki poseban razlog za otvaranje komplikacija ili? Imam pregled sutra,a rafim u ducanu,svaki dan sam vise puta u rashladnim komorama,dvaki dan moram dizat sanduke jer nemamo vilicara,pa me strah da se nebi sto desilo..budem to ginekologu rekla,pa cu vidjet sta ce rec..drzite mi se..

Marta14
    18. Veljača 2020. 19:37

Mom3 mi smo onda isto, 9+2 😊
    Uf cure drzite se, proci ce to uskoro! Nemojte samo dehidrirati... 

2020
    18. Veljača 2020. 19:55

Uh nije vam lako nikako... 😕 ja nekad pomislim da nesto nije u redu s mojom trudnoćom, jer mi ni jednom nije bila muka, ni jednom povraćala 🤷‍♀️ ali možda mi krene kasnije, tko zna.. kad vama prođe, ja ću doć na red za patnju 🤪 🤪
    Mamino zlateko trebao bi ti dati da ideš na komplikacije kad mu kažeš šta radiš.. ako je imalo normalan. Mislim da nije uvjet samo rizična trudnoća nego i vrsta posla koji radiš. 

18. Veljača 2020. 20:00

Marta14

Mom3 mi smo onda isto, 9+2 😊
    Uf cure drzite se, proci ce to uskoro! Nemojte samo dehidrirati…

Super ❤️

Napokon 2804
    18. Veljača 2020. 20:02

mamino zlateko

Vecer cure..bas mi vas je zao sto toliko povracate,znam kak je to,bilo mi isto u proslim trudnocama..za sad samo imam mucnine,i smetaju mi svi mirisi i nemam bas apetita..

Imam jedno pitanje? Dali mora postojati neki poseban razlog za otvaranje komplikacija ili? Imam pregled sutra,a rafim u ducanu,svaki dan sam vise puta u rashladnim komorama,dvaki dan moram dizat sanduke jer nemamo vilicara,pa me strah da se nebi sto desilo..budem to ginekologu rekla,pa cu vidjet sta ce rec..drzite mi se..

Ja sam opisala posao koji radim i bez problema je rijeseno sve... Ali da nije, ne bih riskirala, bila bi nonstop kod ginekologa boli me ovo, boli me ono, ovako onako... U ovom stanju ne riskiram... Inace sam takva da idem glavom kroz zid, ali na bebicu sam pre dugo cekala i sad da radi posla to riskiram, ne dolazi u obzir 

• NinaJ
    18. Veljača 2020. 20:28

Mene privatna ginekologica pitala gdje radim i kad sam spomenula da ponekad dizem tesko odmah mi je je napisala mirovanje i jucer sam isla kod ambulantne ginekologice i bez problema mi otvorila komplikacije u 6om tjednu.
    Nego zanima me ako jos uvijek imate pritisak u jajnicima i grceve, znaci li to da ima bakterija u mokraci? Sutra idem na urinokulturu i u pon na pregled i briseve, ali me taj osjecaj grcenja stalno prati, pogotovo ako nosim traperice 😐

Napokon 2804
    18. Veljača 2020. 21:08

NinaJ

Mene privatna ginekologica pitala gdje radim i kad sam spomenula da ponekad dizem tesko odmah mi je je napisala mirovanje i jucer sam isla kod ambulantne ginekologice i bez problema mi otvorila komplikacije u 6om tjednu.
    Nego zanima me ako jos uvijek imate pritisak u jajnicima i grceve, znaci li to da ima bakterija u mokraci? Sutra idem na urinokulturu i u pon na pregled i briseve, ali me taj osjecaj grcenja stalno prati, pogotovo ako nosim traperice 😐

Ja sam u 8 tt i jos uvijek imam grceve i u maternici i jajnici, i gin ne rekao da je to sve normalno da se sirim

Mina 29
    18. Veljača 2020. 22:03

Napokon 2804

MARINA

Napokon 2804

Ja sam ravno 8 tjedana. Pregled imam tek 2.3. I sa mucninama jedva prezivljavam. Ne dizem se iz kreveta. Nista mi ne pase

Kad su ti počele mučnine? Ja već 3 dana imam mučninu ali od podneva do navečer.. Nije neizdržljiva ali opet. Kad bude za tjedan dva.. Sad nisam još ni puna 4 🤔

Onako glup osjećaj sam imala u stomaku par dana prije neočekivane. Onda su mi počele doslovno jutarnje mučnine, pa je sve stalo na jedno 4-5 dana i tad sam normalno živjela (imala samo grceve i bolne sise) i nakon toga, cjelodnevne mucnine, povraćanje, piskanje nonstop, imam osjecaj da popijem casu vode moram odmah ma wc ic piskiti. Uglavnom mozda jedan obrok ostane u meni i to ako odmah nakon njega legnem i ne mrdam. Mirisi mi smetaju, ali ne u tolikoj mjeri. Ali strasno mi je biti blizu pekare, ili ribarnice, to izbjegavam. I naravno tu su sise koje su nekad bolne, nekad ne, i povremeni grcevi.

Eto točno tak i ja.. Taj neki čudan osjećaj.. Meni je tek sutra dan za M.. I sad mi je već nekak čudno.. Muklo mučno. Znači kroz par dana bi mogle krenuti već?
    U prvoj trudnoći su mi mirisi smetali i bilo mi mučno cijele dane.. Rijetko sam povratila.. 
    Ali sad je drugačije.. Voljela bi još raditi.. Nadam se da me neće mučnine napasti.. Sad imam osjećaj da me gripa lovi 🙈🙈🙈🙈🙈

klupko_srece
    18. Veljača 2020. 22:23

Curke a gdje je nestala naša hope? 🤔😕

Napokon 2804
    18. Veljača 2020. 22:45

vzmala

Curke a gdje je nestala naša hope? 🤔😕

Ako se ne varam obrisala je Profil... Jer je bio period koji je nazalost bio o spontanim, pa nije to mogla podnijeti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.