Nadam se onda da ce ti sto prije biti bolje 😃 kanije cemo brzo zaboraviti na ovo razdoblje 😉
Moja kolegica je duuugo povracala. U nekim situacijama je uspjela ponavljati u sebi -nećeš povratiti,nećeš povratiti i uspijevalo je dok nije prestalo samo od sebe.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ja sam isto luda od mucnina... ne znam kaj je gore vjerojatno.. povracat ili ne..
ja ne mogu povracat, ali konstantna mucnina, težina u trbuhu da je to prestrasno... bez volje za icim sam.
Moja kolegica je duuugo povracala. U nekim situacijama je uspjela ponavljati u sebi -nećeš povratiti,nećeš povratiti i uspijevalo je dok nije prestalo samo od sebe.
Kazem ja sebi neces povratit pa nakon tog perem wc 😂😂😂😂
Ako vam je ikakva utjeha, meni su nakon 9 tt, mucnine nestale preko noci 😊 drzim fige da i vama brzo prođu🤞
Ako vam je ikakva utjeha, meni su nakon 9 tt, mucnine nestale preko noci 😊 drzim fige da i vama brzo prođu🤞
Joj nadam se!! Hvala
Kazem ja sebi neces povratit pa nakon tog perem wc 😂😂😂😂
🤣🤣 iduci put ponavljaj ispred wc-a 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ja sam jela bademe i jabuke ( pa probajte), to mi je nekako smanjivalo mučninu te me taj miris nije tjerao na povraćanje. I tost sam pekla od integralnog kruha to isto nema mirisa , sve ovo mi je malo ublažilo te simptome mučnine i povraćanja . Vodu sam pila svako malo u gutljajima. Što bilo pijte vode ,čaja da ne dehidrirate ako puno povraćate. ❤️
Ja sam jela bademe i jabuke ( pa probajte), to mi je nekako smanjivalo mučninu te me taj miris nije tjerao na povraćanje. I tost sam pekla od integralnog kruha to isto nema mirisa , sve ovo mi je malo ublažilo te simptome mučnine i povraćanja . Vodu sam pila svako malo u gutljajima. Što bilo pijte vode ,čaja da ne dehidrirate ako puno povraćate. ❤️
Ja sam u tom periodu mucnina jela bademe i toliko su mi se zgadili da mi je zlo kad samo pomislim na njih 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji