Evo nalaza bete 109.9
Ref. vrijednosti
3 sedmica <50
4 sedmica <400
5 sedmica 100 - 4.000
U petak se nadam da ce biti oko 200 🤗🤗🤗
Super, samo nek se podupla i 👍🏻😊
Da tako kazu ali zasto se u drugoj prije vidi?
Meni se kuzi kad legnem. Onako bas je tvrde i izboceno malo. A inace imam trbuh kao da sam u 5tom mjesecu ali to je salo i napuhana sam bas..
Pa kao vidi se prije jer su i maternica i trbusni misici vec bili rastegnuti pa je tkivo ‘opustenije’ i samim tim prije se vidi izbocina.
Evo i mene sa vama drage ženice :))))
Sutra pregled, ali bit će još rano da se išta vidi :))) Kasnila ovulacija ovaj mj pa ću tek znati za 2tj koliko sam zapravo trudna... Držim nam fige za lijepe mirne i uredne trudnoće :)
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Meni se trbuh već nazire. Vjerojatno što je 2. trudnoća 🤷♀️
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Evo i mene sa vama drage ženice :))))
Sutra pregled, ali bit će još rano da se išta vidi :))) Kasnila ovulacija ovaj mj pa ću tek znati za 2tj koliko sam zapravo trudna… Držim nam fige za lijepe mirne i uredne trudnoće :)
💋💋💋💋
Cure meni su vam mucnine bile od mozda 6 tjedna pa do 12, uvijek popodne i navecer, povracala nisam, evo sam sada zadnjih 10ak dana mirna sto se mucnina tice, navecer mi je jos apetit slabiji al inace je sve ok. Osim, povremenog problema sa probavom, pa sam evo opet kuhala kompot od jabuka i suhih sljiva.
Imam pitanje, da li je mozda koja od vas narucivala preko interneta u H&M i koliko se ceka dostava?
Ja naručujem online u HM. Dođe mi drugi dan, doduše u DE sam. Neznam za ostale države
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Super Fancy, Biti ce to dobro 🍀
Danchy, da li i u DE kod kog ginekologa imas pravo na 3 besplatna ultrazvuka? Znas mozda na koje se to odnosi?
Super Fancy, Biti ce to dobro 🍀
Danchy, da li i u DE kod kog ginekologa imas pravo na 3 besplatna ultrazvuka? Znas mozda na koje se to odnosi?
Da,navodno zdravstveno osiguranje plaća samo 3 ultrazvuka. Ostalo moraš sam platiti. Ali u 1. trudnoći sam imala normalno ultrazvuke svaki mjesec i nisam ništa plaćala. Vjerojatno ima razlike od ginekologa do ginekologa. Sad imam novoga pa ćemo vidjeti hoću li morati šta platiti
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro cure… Meni je malo bolje što se tiče mučnina, ali me zatvor bas jako muči… ništa ne pomaze. Boli me dole u trbuhu pa vise ne znam jesu li crijeva ili jajnici ili što treće. Sutra je konačno prvi pregled, samo da sve bude dobro pa će sve ovo biti lakše izdržati.
Pozdrav , probaj Donat mg ujutro i navečer i zobene pahuljice kuhane . ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji