Ja sam ravno 8 tjedana. Pregled imam tek 2.3. I sa mucninama jedva prezivljavam. Ne dizem se iz kreveta. Nista mi ne pase
Kad su ti počele mučnine? Ja već 3 dana imam mučninu ali od podneva do navečer.. Nije neizdržljiva ali opet. Kad bude za tjedan dva.. Sad nisam još ni puna 4 🤔
Onako glup osjećaj sam imala u stomaku par dana prije neočekivane. Onda su mi počele doslovno jutarnje mučnine, pa je sve stalo na jedno 4-5 dana i tad sam normalno živjela (imala samo grceve i bolne sise) i nakon toga, cjelodnevne mucnine, povraćanje, piskanje nonstop, imam osjecaj da popijem casu vode moram odmah ma wc ic piskiti. Uglavnom mozda jedan obrok ostane u meni i to ako odmah nakon njega legnem i ne mrdam. Mirisi mi smetaju, ali ne u tolikoj mjeri. Ali strasno mi je biti blizu pekare, ili ribarnice, to izbjegavam. I naravno tu su sise koje su nekad bolne, nekad ne, i povremeni grcevi.
Eto točno tak i ja.. Taj neki čudan osjećaj.. Meni je tek sutra dan za M.. I sad mi je već nekak čudno.. Muklo mučno. Znači kroz par dana bi mogle krenuti već?
U prvoj trudnoći su mi mirisi smetali i bilo mi mučno cijele dane.. Rijetko sam povratila..
Ali sad je drugačije.. Voljela bi još raditi.. Nadam se da me neće mučnine napasti.. Sad imam osjećaj da me gripa lovi 🙈🙈🙈🙈🙈
A joj a imunitet u sekundi opao, otkako sam ostala trudna sam balava i kasljucam, evo danas me grlo počelo boliti
Mene privatna ginekologica pitala gdje radim i kad sam spomenula da ponekad dizem tesko odmah mi je je napisala mirovanje i jucer sam isla kod ambulantne ginekologice i bez problema mi otvorila komplikacije u 6om tjednu.
Nego zanima me ako jos uvijek imate pritisak u jajnicima i grceve, znaci li to da ima bakterija u mokraci? Sutra idem na urinokulturu i u pon na pregled i briseve, ali me taj osjecaj grcenja stalno prati, pogotovo ako nosim traperice 😐
Ja sam u 8 tt i jos uvijek imam grceve i u maternici i jajnici, i gin ne rekao da je to sve normalno da se sirim
Sad si me umirila i ja sam tako mislila, pa negdje procitala kako ti grcevi mogu bit znak upale i bakterija i onda odmah strah i panika 😐
Ja imam danas nekakav cudan pritisak dolje ispod pupka, kad sjedndm me zaboli.. I kao da jajnike osjetim...
Napokon ja sam u tjedana dana izgubila 3kile, ni jela ni pila, zivjela sam na 3 guca vode dnevno.. Toliko mi je bilo mucno da sam pri ulasku u kuhinju drzala nos zacepljenim. Razumijem te i to je uzas, meni je malo pomagalo ono ponavljanje u glavi 'neces povratiti'.. Onda sam polako krenula jesti tuc krekere al ono 1 kreker i malo vode i tako sam mic po mic pocela jesti malo vise i mucnine su se smirivale.. Uzas je ali taj najgori dio traje kratko, tjedan dva. Umrla bi da traje dulje. Kod nas doma kao da je u te dane zivot stao, ni kuhano ni cisceno..
Jedva cekam svoju bebicu da je primim u narucje, jednostavno tijelu mi ne podnosi trudnocu izgleda i jako se bojim sto me jos sve ceka.. bas jedva cekam taj daleki rujan..
Ja sam ravno 8 tjedana. Pregled imam tek 2.3. I sa mucninama jedva prezivljavam. Ne dizem se iz kreveta. Nista mi ne pase
Kad su ti počele mučnine? Ja već 3 dana imam mučninu ali od podneva do navečer.. Nije neizdržljiva ali opet. Kad bude za tjedan dva.. Sad nisam još ni puna 4 🤔
Onako glup osjećaj sam imala u stomaku par dana prije neočekivane. Onda su mi počele doslovno jutarnje mučnine, pa je sve stalo na jedno 4-5 dana i tad sam normalno živjela (imala samo grceve i bolne sise) i nakon toga, cjelodnevne mucnine, povraćanje, piskanje nonstop, imam osjecaj da popijem casu vode moram odmah ma wc ic piskiti. Uglavnom mozda jedan obrok ostane u meni i to ako odmah nakon njega legnem i ne mrdam. Mirisi mi smetaju, ali ne u tolikoj mjeri. Ali strasno mi je biti blizu pekare, ili ribarnice, to izbjegavam. I naravno tu su sise koje su nekad bolne, nekad ne, i povremeni grcevi.
Eto točno tak i ja.. Taj neki čudan osjećaj.. Meni je tek sutra dan za M.. I sad mi je već nekak čudno.. Muklo mučno. Znači kroz par dana bi mogle krenuti već?
U prvoj trudnoći su mi mirisi smetali i bilo mi mučno cijele dane.. Rijetko sam povratila..
Ali sad je drugačije.. Voljela bi još raditi.. Nadam se da me neće mučnine napasti.. Sad imam osjećaj da me gripa lovi 🙈🙈🙈🙈🙈
A joj a imunitet u sekundi opao, otkako sam ostala trudna sam balava i kasljucam, evo danas me grlo počelo boliti
Baš to.. Odmah smo slabije.. Ne sjećam se kad sam bila zadnje bolesna..
Sa grlom mi je počelo tak da se pazi.. Sve me boli.. Baš se osjećam slabo a nemam vremena biti sad bolesna..
Nego ja sam za grlo uzela streptolete Isla na biljnoj su bazi i mogu trudnice.. Tak da znaš..
Jer ostale nijedne ne smijemo
Woooow, znaci i to ima veze 😂
Mene od sinoc smrcavica i sinusi bole uzas 😂
Not that fensi, ekšli..
Jel normalno da me grudi ne bole bas nimalo?
Znam da su uvijek zenice oko mene govorile, kad grudi prestanu boljeti nesto nije ok, a mene nisu ni pocele 😂
Not that fensi, ekšli..
Znam da su uvijek zenice oko mene govorile, kad grudi prestanu boljeti nesto nije ok, a mene nisu ni pocele 😂
Mene su pocele pred 2 dana tek boljet,ali samo na dodir. Dakle nisam jedina 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Mene su pocele pred 2 dana tek boljet,ali samo na dodir. Dakle nisam jedina 😉
Koja si ti sedmica?
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji