Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    19. Veljača 2020. 16:10

jasamja

Tonia vidim sa smo si nas 2 jako blizu sa terminom 😉 kako se osjecas osim tih grceva?

Joj mislim da sam ti ja manje od ovog kaj mi piše jer on izračuna po zadnjoj mengi, a meni je ovulacija dosta kasnila, tak da mislim da sam ti ja zapravo tj manje...  Kak ste ti osjećaš :) Ja sam čist ok, malo tu i tam mantanje i smetaju mi mirisi :D

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Talija
    19. Veljača 2020. 16:16

Tonia... zbog cega se desio spontani? Oprosti kaj pitam, ali bas me zaboli kad vidim tak nesto u tak kasnom periodu 🙁

jasamja
    19. Veljača 2020. 16:23

Tonia

jasamja

Tonia vidim sa smo si nas 2 jako blizu sa terminom 😉 kako se osjecas osim tih grceva?

Joj mislim da sam ti ja manje od ovog kaj mi piše jer on izračuna po zadnjoj mengi, a meni je ovulacija dosta kasnila, tak da mislim da sam ti ja zapravo tj manje… Kak ste ti osjećaš :) Ja sam čist ok, malo tu i tam mantanje i smetaju mi mirisi :D

Ma vjerojatno sam i ja. Pik je bio 1.2. tako da je onda O bila 2.2. ili tokom noci. Clearblue digitalni mi je u petak prikazao 1-2 tjedna. Ma ja nemam nikakve simptome. Nista mi ne smeta i niti mirise ne osjetim. Jedino me sise bole na dodir evo vec treci dan. Drugo apsolutno nista. Malo se i zabrinem jesam li uopce trudna 😂 jesi bila na pregledu? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Fancy
    19. Veljača 2020. 17:39

jasamja

Tonia

jasamja

Joj mislim da sam ti ja manje od ovog kaj mi piše jer on izračuna po zadnjoj mengi, a meni je ovulacija dosta kasnila, tak da mislim da sam ti ja zapravo tj manje… Kak ste ti osjećaš :) Ja sam čist ok, malo tu i tam mantanje i smetaju mi mirisi :D

Ma vjerojatno sam i ja. Pik je bio 1.2. tako da je onda O bila 2.2. ili tokom noci. Clearblue digitalni mi je u petak prikazao 1-2 tjedna. Ma ja nemam nikakve simptome. Nista mi ne smeta i niti mirise ne osjetim. Jedino me sise bole na dodir evo vec treci dan. Drugo apsolutno nista. Malo se i zabrinem jesam li uopce trudna 😂 jesi bila na pregledu?

Hmmm.. a kako onda 6 weeks po lilypie-u 🤭

Not that fensi, ekšli..

Mina 29
    19. Veljača 2020. 18:06

Tonia

MARINA

Tonia

Cure pitanjce…vjerovatno je to pitanje već bilo nekoliko puta, ali nemrem si pomoć… Jel imate grčeve dolje, samo oko maternice ili malo oko jajnika?

Hej Tonia.. 🥰🥰🥰
    Mi se pratimo.. Tu smo negdje dan za dan🥰

Evo mogu odmah na pitanje odgovoriti.. Nemam nikakve grčeve.. Šta mi je čudno 🤔
    U prvoj trudnoći sam imala grčeve i prije i nakon još možda 2 tjedna ako ne i duže..
    Jedino nemam apetita.. Uvijek sam nekak na pola sita..
    Pišam jako puno 🙈
    Cicke su žarile jako do prije 2 dana.. Sad ništa.. Ko da se sve malo smirilo…
    Ja sam danas 3+6 t😊🙈

Ma sve je to dobro…Ja se ok osjećam, jedino evo danas me malo u maternici grčilo i sad osjetim tu i tam kod jajnika… Idem sutra na pregled, ali radi drugih nekih stvari pa ću vidjet kaj će mi na Sv.Duhu reć…rano je da se još išta vidi… Zna mi se onak na 2-3 sekunde zavrtit i naravno svaki miris na n-tu osjetim :) Mi ćemo biti tu negdje :)))) Kad ideš na prvi pregled? jesi dogovorila?

Hej.. Pa po svemu danas je trebala stići m.. Po kalendaru danas sam 3+6 😊
    A ti?
    Sutra zovem dr.da dogovorim pregled.. 

I da kako staviš ovo dole da ti prikazuje trudnoću🙈😂🙈😂😂🙈

Ketty1309
    19. Veljača 2020. 18:22

Ja sutra imam prvi pregled i baš me nekako strah. 
    Grčeve sam osjećala povremeno, zadnjih dana slabo osim što osjetim nekakvo stezanje trbušnih mišića nakon duže tjelesne aktivnosti. 
    Zanima me kako vi stojite s iscjetkom? Imate ga ili ne? 

Boba
    19. Veljača 2020. 18:31

Ketty1309

Grčeve sam osjećala povremeno, zadnjih dana slabo osim što osjetim nekakvo stezanje trbušnih mišića nakon duže tjelesne aktivnosti.

Ja ga još uvijek imam 

Da

happy_m
    19. Veljača 2020. 18:33

Ja ga isto imam, sad sam 7+1.
    Jel ima neko problema sa niskim tlakom i glavoboljama? Koje tablete preporucate? 
    Probala sam i sa puno soli i vode, ali nazalost ne pomaze...

• sunce1
    19. Veljača 2020. 18:48

Ketty1309

Jos uvijek ga imam. Neki dan vise, neki manje.

Ketty1309
    19. Veljača 2020. 18:51

happy_m

Ja ga isto imam, sad sam 7+1.
    Jel ima neko problema sa niskim tlakom i glavoboljama? Koje tablete preporucate?
    Probala sam i sa puno soli i vode, ali nazalost ne pomaze…

Glavobolje sam imala nekoliko dana i jednom sam popila lupocet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.